Spania, Granada

Stunning Alhambra view balconies in the Albayzin

Calle Grifos de San Jose 2, 2B Granada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 819 NOK Se tilbud
Stunning Alhambra view balconies in the Albayzin
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Grifos de San Jose 2, 2B Granada, Spania

Hotellet "Stunning Alhambra view balkonger i Albayzin" ligger i nabolaget Albayzin i Granada, Spania. Det tilbyr fantastisk utsikt over Alhambra, en av Granadas mest berømte attraksjoner. Når det gjelder hva som befinner seg rundt hotellet, er Albayzin nabolaget i seg selv et historisk og sjarmerende område med trange, krokete gater, tradisjonelle hus og maurisk arkitektur. Det er et UNESCO-verdensarvsted og kjent for sin unike atmosfære. Det finnes også flere restauranter, kafeer, butikker og lokale landemerker i nærheten. I tillegg er det innen gangavstand til bysentrum og andre populære attraksjoner som katedralen i Granada og Plaza Nueva.

map
Stunning Alhambra view balconies in the Albayzin
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Hotellet "Fantastisk Alhambra-visning fra balkongene i Albayzin" ligger i Granada, Spania. Det tilbyr spektakulær utsikt over Alhambra, en av byens mest kjente landemerker. Hotellet ligger i det historiske Albayzin-nabolaget, kjent for sine smale gater, maurisk arkitektur og livlige atmosfære. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer for gjestene å velge mellom. Hvert rom er nøye innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Noen rom har private balkonger med fantastisk utsikt over Alhambra, som skaper en pittoresk atmosfære for avslapning. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet spisemuligheter for gjestene. En gratis frokost er inkludert i romprisen og gir et utvalg av deilige lokale og internasjonale retter. Gjestene kan også nyte måltider på hotellets restaurant, som serverer autentisk spansk mat laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr en koselig atmosfære og oppmerksom service, noe som sikrer en herlig matopplevelse. Alt i alt tilbyr hotellet "Fantastisk Alhambra-visning fra balkongene i Albayzin" et unikt og minneverdig opphold i Granada. Med sin førsteklasses beliggenhet, komfortable rom og deilige spisemuligheter, er det et utmerket valg for reisende som ønsker å utforske byen og nyte den fantastiske utsikten over Alhambra.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Stunning Alhambra view balconies in the Albayzin' i Granada, Spania. Her er noen forslag:

1. Alhambra: Som navnet på hotellet antyder, er Alhambra innen gangavstand. Dette imponerende mauriske palasskomplekset er en attraksjon du må besøke i Granada, og gir et fascinerende innblikk i byens historie og arkitektur.

2. Sacromonte: Denne historiske bydelen er kjent for sine huleboliger og flamencoshow. Nyt en kveld med levende flamencoforestillinger på en av de intime tablaosene, eller besøk Sacromonte-klosteret for å lære mer om områdets rike kulturarv.

3. Albayzin-nabolaget: Hotellet ligger i Albayzin-distriktet, som er kjent for sine smale, svingete gater, sjarmerende hus og fantastiske utsiktspunkter. Utforsk nabolaget til fots, beundre de vakre utsiktene og ta en pause i de tradisjonelle tesalongene for å smake på marokkansk-inspirert te.

4. Granada-katedralen: Ligger i sentrum av byen, er Granada-katedralen en storslått gotisk struktur som er verdt et besøk. Beundre den intrikate arkitekturen og ta en spasertur i nærheten av Puerta Real, et livlig handelsområde.

5. Realejo-nabolaget: Bare en kort avstand fra hotellet finner du Realejo-nabolaget. Dette bohemske området er hjemmet til koselige barer, trendy kafeer og kunstgallerier. Ta en rolig spasertur gjennom gatene og oppdag den lokale kulturen og nattelivet.

6. Science Park (Parque de las Ciencias): For en familievennlig underholdningsmulighet, besøk Science Park. Dette interaktive museet tilbyr praktiske utstillinger, et planetarium og til og med et tropisk sommerfuglhage, og gir pedagogiske og underholdende aktiviteter for besøkende i alle aldre.

7. Flamencoshow: Granada er kjent for sin tradisjonelle flamencomusikk og dans. Du kan finne flere steder rundt i byen der du kan nyte live forestillinger, som viser lidenskapen og intensiteten i denne kunstformen.

8. Tapasbarer og restauranter: Granada er berømt for sin tapaskultur, der du får en gratis liten tallerken med mat med hver drikkebestilling. Utforsk de lokale barene og restaurantene i nærheten av hotellet for å smake på et utvalg av deilige spanske og andalusiske retter. Vennligst merk at tilgjengeligheten og åpningstidene til spesifikke attraksjoner kan variere, så det anbefales å sjekke på forhånd og gjøre eventuelle nødvendige reservasjoner.

Topp spørsmål

1. Hvor mange balkonger er tilgjengelige i Alhambra-view leilighetene i Albayzin?
1. Hvor mange balkonger er tilgjengelige i Alhambra-view leilighetene i Albayzin?1

Det er flere leiligheter tilgjengelige, hver med sin egen balkong som tilbyr en fantastisk utsikt over Alhambra

2. Er balkongene private eller deles de med flere leiligheter?
2. Er balkongene private eller deles de med flere leiligheter?1

Hver leilighet har sin egen private balkong, slik at gjestene kan nyte den fantastiske utsikten over Alhambra i privatliv

3. Hvordan kan jeg bestille en leilighet med balkong med utsikt over Alhambra?
3. Hvordan kan jeg bestille en leilighet med balkong med utsikt over Alhambra?1

For å bestille en leilighet med balkong med utsikt over Alhambra i Albayzin, kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke online reiseplattformer

4. Er balkongene møblert med sitteområder?
4. Er balkongene møblert med sitteområder?1

Ja, balkongene er møblert med sitteområder, slik at gjestene kan slappe av og beundre den vakre utsikten komfortabelt

5. Kan jeg se Alhambra tydelig fra balkongene?
5. Kan jeg se Alhambra tydelig fra balkongene?1

Ja, balkongene tilbyr en uhindret utsikt over Alhambra, og gir gjestene en klar og fantastisk utsikt over det historiske palasset

6. Er Alhambra-utsikten fra balkongene i Albayzin praktisk beliggende?
6. Er Alhambra-utsikten fra balkongene i Albayzin praktisk beliggende?1

Ja, Albayzin ligger innen gangavstand til Alhambra, slik at gjestene enkelt kan besøke palasset og nyte utsikten fra balkongene sine

7. Er det noen ekstra fasiliteter som tilbys i leilighetene?
7. Er det noen ekstra fasiliteter som tilbys i leilighetene?1

Sammen med balkongene med utsikt over Alhambra, tilbyr leilighetene vanligvis fasiliteter som fullt utstyrte kjøkken, komfortable oppholdsområder og Wi-Fi-tilgang

8. Er Albayzin-kvartalet kjent for sin sjarm og atmosfære?
8. Er Albayzin-kvartalet kjent for sin sjarm og atmosfære?1

Ja, Albayzin-kvartalet er kjent for sine sjarmerende smale gater, tradisjonell arkitektur og livlige atmosfære, noe som gjør det til et populært og pittoresk område å bo i Granada

9. Kan jeg finne restauranter og butikker i nærheten av Alhambra-utsiktsleilighetene i Albayzin?
9. Kan jeg finne restauranter og butikker i nærheten av Alhambra-utsiktsleilighetene i Albayzin?1

Ja, Albayzin-kvartalet huser mange restauranter, kafeer og butikker, slik at gjestene enkelt kan utforske og nyte lokal mat og shoppingalternativer

10. Er det noen transportalternativer tilgjengelige i nærheten av leilighetene?
10. Er det noen transportalternativer tilgjengelige i nærheten av leilighetene?1

Ja, det er vanligvis offentlig transportalternativer som busser og taxier i nærheten av Albayzin-området, som gir enkel tilgang til andre deler av Granada.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Stunning Alhambra view balconies in the Albayzin
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.