Spania, Granada

Charming spacious Albayzin apartment

Calle Grifos de San Jose 2, 1A Granada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 559 NOK Se tilbud
Charming spacious Albayzin apartment
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Grifos de San Jose 2, 1A Granada, Spania

Den sjarmerende og romslige Albayzin-leiligheten ligger i nabolaget Albayzin i Granada, Spania. Leiligheten i seg selv er omgitt av smale brosteinsgater og tradisjonelle hvitkalkede hus, noe som skaper en sjarmerende og typisk andalusisk atmosfære. Innen gangavstand fra leiligheten finner du ulike attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Mirador de San Nicolás: Dette utsiktspunktet tilbyr fantastisk panoramautsikt over Alhambra, Sierra Nevada-fjellene og byen Granada.

2. Alhambra: En av de mest kjente monumentene i Spania, Alhambra er et middelaldert slottskompleks med vakre hager, intrikat arkitektur og spektakulær utsikt.

3. Sacromonte: Kjent for sine huleboliger og flamenkoopptredener, er Sacromonte et historisk nabolag med en unik sjarm.

4. Plaza Nueva: En travel plass midt i Granada, omgitt av barer, restauranter og butikker, noe som gjør den til et populært sted for både lokalbefolkning og turister.

5. Albaicín: Albayzin-nabolaget i seg selv er oppført på UNESCOs verdensarvliste, kjent for sine smale gater, historiske bygninger og arabisk påvirkning. Det tilbyr et mangfold av butikker, restauranter og tradisjonelle tehus (teterías).

6. Kirken San Nicolás: Beliggende i Albayzin nabolaget, er denne kirken kjent for sin mudéjar-arkitektur og vakre interiør.

7. Hammam Al Andalus: Hvis du ønsker å slappe av, kan du besøke dette tradisjonelle arabiske badet for en spa-opplevelse inspirert av den gamle andalusiske tradisjonen. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og fasilitetene i nærheten av den sjarmerende og romslige Albayzin-leiligheten. Nabolaget er fylt med historie, kultur og sjarm, noe som gjør det mulig for besøkende å fordype seg i den unike atmosfæren i Granada.

map
Charming spacious Albayzin apartment
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Den sjarmerende og romslige Albayzin-leiligheten' ligger i hjertet av Granadas historiske Albayzin-distrikt i Spania. Denne leiligheten tilbyr et komfortabelt og romslig overnattingsalternativ for reisende som ønsker å bo i et praktisk og pittoresk område av byen. Leiligheten har flere rom, inkludert soverom, oppholdsrom, et fullt utstyrt kjøkken og bad. Rommene er smakfullt innredet og gir en koselig og hjemmekoselig atmosfære for gjestene å slappe av og koble av. Leiligheten er romslig og gir gjestene mulighet til å romme små grupper eller familier komfortabelt. Når det gjelder måltider, har leiligheten et fullt utstyrt kjøkken hvor gjestene kan lage egne måltider. Dette er spesielt praktisk for de som ønsker en mer fleksibel og uavhengig spiseopplevelse under oppholdet. I tillegg finnes det også mange restauranter og kafeer i Albayzin-nabolaget, som tilbyr et bredt utvalg av lokal og internasjonal mat. Beliggenheten til leiligheten er en hovedattraksjon. Albayzin-distriktet er kjent for sine smale og svingete gater, sjarmerende hvite hus og fantastisk utsikt over den ikoniske Alhambra-palasset. Gjester som bor i 'Den sjarmerende og romslige Albayzin-leiligheten' vil ha enkel tilgang til de største attraksjonene i Granada, som Alhambra, Generalife-hagene og Sacromonte-distriktet. Alt i alt tilbyr 'Den sjarmerende og romslige Albayzin-leiligheten' komfortabel og godt utstyrt overnatting på en vakker og praktisk beliggenhet i Granada, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Charming spacious Albayzin apartment" i Granada, Spania. Her er noen forslag:

1. Alhambra: Dette UNESCOs verdensarvstedet er en av de mest berømte monumentene i Spania. Det ligger kun 15 minutters gange fra hotellet, og besøkende kan utforske det imponerende palasskomplekset og de vakre hagene.

2. Flamencoshow: Granada er kjent for sin lidenskapelige flamencodans. Forskjellige steder i Albayzin-området tilbyr daglige flamencoshow der du kan oppleve intensiteten og skjønnheten i denne tradisjonelle kunstformen.

3. Calle Elvira: Kjent for sitt pulserende natteliv, ligger Calle Elvira bare en kort avstand fra hotellet. Her finner du mange barer og klubber der du kan nyte livemusikk, spanske tapas og en festlig atmosfære.

4. Sacromontegrottene: Plassert på fjellsiden over Albayzin-området, er Sacromonte kjent for sine huleboliger og tradisjonelle flamencoshow. Besøkende kan utforske grottene og se forestillinger som viser den autentiske sigøynerkulturen i Granada.

5. Plaza Nueva: Denne travle plassen er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister. Her finner du et bredt utvalg restauranter, kafeer og butikker der du kan slappe av og smake på tradisjonell andalusisk mat.

6. Sierra Nevada: For friluftsentusiaster er Sierra Nevada et flott alternativ. Det ligger bare en kort kjøretur fra Granada, og dette fjellområdet tilbyr aktiviteter som fotturer, skikjøring og terrengsykling året rundt.

7. Granada katedral: Beliggende i sentrum av byen, er Granada katedral et praktfullt eksempel på spansk renessansearkitektur. Besøkende kan utforske interiøret i denne imponerende kirken og også klatre opp tårnet for panoramautsikt over byen. Dette er bare noen av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av "Charming spacious Albayzin apartment" i Granada, Spania. Enten du er interessert i historie, kultur, natteliv eller friluftsaktiviteter, er det noe for alle å glede seg over i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Ligger leiligheten i det historiske Albayzin-nabolaget?
1. Ligger leiligheten i det historiske Albayzin-nabolaget?1

Ja, leiligheten ligger i det sjarmerende og historiske Albayzin-nabolaget i Granada, Spania.

2. Hvor stor er leiligheten?
2. Hvor stor er leiligheten?1

Leiligheten er romslig og tilbyr rikelig med plass til et komfortabelt opphold.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig i leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig i leiligheten?1

Leiligheten er fullt utstyrt med moderne fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, TV, oppvarming og mer.

4. Ligger leiligheten sentralt?
4. Ligger leiligheten sentralt?1

Ja, leiligheten ligger sentralt i Albayzin, noe som gjør det enkelt å komme seg til populære attraksjoner, restauranter og butikker.

5. Har leiligheten balkong eller terrasse?
5. Har leiligheten balkong eller terrasse?1

Ja, leiligheten har en sjarmerende balkong eller terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den vakre utsikten over Granada.

6. Er det parkeringsmuligheter ved leiligheten?
6. Er det parkeringsmuligheter ved leiligheten?1

Tilgjengeligheten av parkering kan variere, men det er vanligvis parkeringsmuligheter i nærheten.

7. Er det populære attraksjoner i nærheten av leiligheten?
7. Er det populære attraksjoner i nærheten av leiligheten?1

Ja, leiligheten ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som Alhambra, Sacromonte og Katedralen i Granada.

8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
8. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Det avhenger av de spesifikke leiebetingelsene, men ofte er kjæledyr tillatt i leiligheten. Det anbefales å sjekke med verten på forhånd.

9. Er leiligheten egnet for familier eller store grupper?
9. Er leiligheten egnet for familier eller store grupper?1

Ja, leilighetens romslighet gjør den egnet for familier eller større grupper, og den kan romme flere gjester komfortabelt.

10. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?
10. Er offentlig transport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, det er vanligvis bussholdeplasser eller taxiholdeplasser innen gangavstand fra leiligheten, noe som gjør offentlig transport lett tilgjengelig.

Anmeldelse av Charming spacious Albayzin apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.