Spania, Granada

Estudio en Albaicin 1A Granada

Cuesta Del Chapiz 18 Granada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 945 NOK Se tilbud
Estudio en Albaicin 1A Granada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cuesta Del Chapiz 18 Granada, Spania

Rundt hotellet 'Estudio en Albaicin 1A Granada', som ligger i Granada, Spania, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende interessante stedene inkluderer:

1. Albaicín: Hotellet ligger i det historiske nabolaget Albaicín, kjent for sine smale gater, maurisk arkitektur og fantastisk utsikt over Alhambra.

2. Alhambra: Dette UNESCOs verdensarvstedet ligger innen gangavstand fra hotellet. Det er et eksklusivt palass- og festningskompleks av maurisk opprinnelse, som tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år.

3. Mirador de San Nicolás: Denne utsiktsplassen gir fantastisk panoramautsikt over Alhambra, Generalife-hagene og byen Granada. Det er et populært sted for både lokalbefolkningen og turister.

4. Sacromonte: Denne bydelen er kjent for sine hulehus og flamencoshow. Det tilbyr en unik kulturell opplevelse med sin tradisjonelle sigøynerkultur og pulserende natteliv.

5. Plaza Nueva: Denne travle plassen ligger i hjertet av Granadas sentrum. Den er omgitt av utallige barer, restauranter og butikker, noe som gjør det til et livlig og pulserende område.

6. Granada katedral: En av hovedattraksjonene i Granada, katedralen er en fantastisk renessansebygning med en imponerende interiør og fasade.

7. Plaza Bib-Rambla: En livlig plass fylt med utendørsterrasser, kafeer og butikker. Det er et populært møtested og et flott sted å nyte en kaffe eller snack.

8. Albayzín-markedet: Dette lille markedet tilbyr et utvalg av arabiske produkter, tekstiler og suvenirer, og gir et glimt av Granadas mauriske arv. Dette er bare noen få høydepunkter i nærheten av hotellet 'Estudio en Albaicin 1A Granada'. Området er rikt på historie, kultur og naturskjønnhet, noe som gjør det til et ideelt sted for turister å utforske.

map
Estudio en Albaicin 1A Granada
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

'Estudio en Albaicin 1A Granada' er et hotell som ligger i nabolaget Albaicin i Granada, Spania. Det tilbyr studio-stil rom for overnatting, som passer for enkeltpersoner eller par. Rommene på 'Estudio en Albaicin 1A Granada' er godt møblert og utstyrt med nødvendige fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert rom inkluderer vanligvis en koselig seng, en sittegruppe, et tekjøkken med grunnleggende matlagingfasiliteter og et privat bad. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi over hele området, slik at gjestene kan være tilkoblet og få tilgang til internett når de ønsker det. Det kan også tilby vaskerifasiliteter og rengjøringstjenester for gjestenes bekvemmelighet. Når det gjelder måltider, har 'Estudio en Albaicin 1A Granada' ikke en restaurant på stedet. Imidlertid gir hotellets tekjøkken gjestene muligheten til å lage sine egne måltider, slik at de har fleksibilitet til å lage mat etter eget ønske. I tillegg er det flere restauranter, kafeer og dagligvarebutikker i det nærliggende Albaicin-nabolaget hvor gjestene kan utforske og spise ute. Alt i alt tilbyr 'Estudio en Albaicin 1A Granada' komfortabel og selvbetjente overnattingsmuligheter, som passer for de som ønsker et mer uavhengig opphold i Granada.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Estudio en Albaicin 1A Granada' i Granada, Spania. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsstedene i området inkluderer:

1. Alhambra: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Alhambra et UNESCOs verdensarvsted og en attraksjon du må besøke i Granada. Det er et fantastisk palass- og festningskompleks med vakre hager og fantastisk arkitektur.

2. Generalife: Ved siden av Alhambra ligger Generalife, et vakkert sett med hager og sommerpalasser som tilbyr fantastisk utsikt over Granada. Det er et fredelig sted å slappe av og nyte landskapet.

3. Sacromonte: Dette historiske nabolaget er kjent for sine huleboliger og flamencoshow. Besøkende kan nyte live flamencopptredener og fordype seg i den tradisjonelle musikken og dansen fra Sør-Spania.

4. Albaicin-nabolaget: Akkurat der hotellet ligger, er Albaicin et historisk nabolag kjent for sine smale gater, maurisk arkitektur og livlige atmosfære. Det er flott for å utforske, handle og prøve tradisjonell mat og drikke på lokale tavernaer.

5. Paseo de los Tristes: Denne sjarmerende gaten med kafeer, restauranter og tapasbarer tilbyr en flott mulighet til å slappe av og nyte utsikten over Alhambra mens du smaker på lokal mat.

6. Plaza Nueva: Ligger i hjertet av Granada er Plaza Nueva en travel plass med restauranter, butikker og livlig atmosfære. Det er et flott sted å se på folk, ta en drink eller handle suvenirer.

7. Granada katedral: Beliggende i bysentrum er Granada katedral et imponerende arkitektonisk mesterverk. Besøkende kan ta guidede turer for å utforske interiøret og takterrasseutsikten.

8. Vitenskapsparken (Parque de las Ciencias): Dette interaktive museet tilbyr et bredt utvalg av utstillinger innen vitenskap og teknologi, et planetarium og et sommerfuglhus. Det er et flott alternativ for familier og de interessert i vitenskapelig utforskning. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av 'Estudio en Albaicin 1A Granada' i Granada, Spania. Det er alltid noe å se og gjøre i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Hva slags form for overnatting er Estudio en Albaicin 1A Granada?
1. Hva slags form for overnatting er Estudio en Albaicin 1A Granada?1

Estudio en Albaicín 1A Granada er en studioleilighet som ligger i nabolaget Albaicín i Granada, Spania.

2. Hvor mange personer kan leiligheten huse?
2. Hvor mange personer kan leiligheten huse?1

Leiligheten kan huse opptil 2 personer.

3. Er leiligheten fullt møblert?
3. Er leiligheten fullt møblert?1

Ja, leiligheten er fullt møblert med alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold.

4. Er det et kjøkken i leiligheten?
4. Er det et kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken med alle viktige apparater og kjøkkenredskaper.

5. Har leiligheten et privat bad?
5. Har leiligheten et privat bad?1

Ja, leiligheten har et privat bad med dusj.

6. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
6. Er det Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig i leiligheten for gjestene å benytte seg av.

7. Hvor langt er det fra Estudio en Albaicin 1A Granada til bysentrum?
7. Hvor langt er det fra Estudio en Albaicin 1A Granada til bysentrum?1

Leiligheten ligger i nabolaget Albaicín, som ligger i gangavstand til bysentrum. Den nøyaktige avstanden kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten i Albaicín.

8. Er det noen nærattraksjoner eller fasiliteter i nærheten?
8. Er det noen nærattraksjoner eller fasiliteter i nærheten?1

Ja, Albaicín-nabolaget er kjent for sin historiske sjarm, smale gater og vakker utsikt over Alhambra. Det er også en rekke butikker, restauranter og kafeer i området.

9. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av leiligheten?
9. Er det offentlig transport tilgjengelig i nærheten av leiligheten?1

Ja, det er bussholdeplasser og taxistander i nærheten, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt i Granada og utforske andre deler av byen.

10. Hvordan kan jeg bestille Estudio en Albaicin 1A Granada?
10. Hvordan kan jeg bestille Estudio en Albaicin 1A Granada?1

Du kan bestille leiligheten på nettet gjennom ulike bestillingsplattformer eller kontakte eieren/forvaltningen for tilgjengelighet og reservasjonsdetaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av Estudio en Albaicin 1A Granada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.