Spania, Granada

New Fenix Apartment Pts Granada

AV. Ilustración, 115 Granada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1243 NOK Se tilbud
New Fenix Apartment Pts Granada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

AV. Ilustración, 115 Granada, Spania

Den nye Fenix Apartment Pts Granada ligger i byen Granada, Spania. Det har en sentral beliggenhet, så det finnes mange fasiliteter og attraksjoner i nærheten. Noen av de kjente stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Alhambra - Ett av de mest kjente landemerkene i Granada, Alhambra er et fantastisk maurisk palasskompleks og festning. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet.

2. Generalife Gardens - Disse vakre hagene er en del av Alhambra-komplekset og tilbyr spektakulær utsikt over Granada.

3. Granada-katedralen - Ligger i sentrum av byen, er Granada-katedralen et imponerende eksempel på spansk renessansearkitektur.

4. Albaicín - Dette gamle nabolaget er kjent for sine smale gater, maurisk arkitektur og fantastisk utsikt over Alhambra.

5. Sacromonte - Dette historiske nabolaget er kjent for sine huleboliger, flamencoforestillinger og fantastisk utsikt over Granada.

6. Plaza Nueva - Et travelt torg med butikker, kafeer og restauranter. Det fungerer som en inngangsport til Alhambra og Albaicín.

7. Calle Elvira - En livlig gate kjent for sine mange tapasbarer og natteliv.

8. Granada Science Park - Et moderne interaktivt vitenskapsmuseum som ligger i nærheten av sentrum.

9. Realejo - Dette nabolaget er kjent for sine smale gater, tradisjonelle spanske hus og livlige atmosfære.

10. The Licious - Et populært kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker og restauranter. Alt i alt gir oppholdet på New Fenix Apartment Pts Granada enkel tilgang til de historiske og kulturelle attraksjonene i Granada.

map
New Fenix Apartment Pts Granada
Leilighet

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

Det "New Fenix Apartment Pts Granada" er et hotell som ligger i Granada, Spania. Det tilbyr komfortable og godt utstyrte rom for besøkende. Hotellet har ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Rommene er smakfullt dekorert og møblert for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med toalettsaker. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og en concierge-service som kan hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller reservasjoner de måtte ha behov for. Når det kommer til måltider, har hotellet en egen restaurant som serverer et utvalg deilige retter. Gjestene kan nyte en kontinental eller bufféfrokost for å starte dagen, og restauranten tilbyr en meny med lokale og internasjonale retter til lunsj og middag. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to. Hotellets beliggenhet er en annen fordel, da det ligger i nærheten av mange populære attraksjoner i Granada. Gjestene kan enkelt utforske byen og besøke kjente landemerker som Alhambra, Generalife-hagene og Granada-katedralen. Totalt sett tilbyr "New Fenix Apartment Pts Granada" komfortable rom, praktiske fasiliteter og en restaurant som serverer smakfulle måltider. Det er et ideelt valg for reisende som ønsker et hyggelig opphold i Granada, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'New Fenix Apartment Pts Granada' i Granada, Spania. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Alhambra-palasset: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet er Alhambra-palasset et must-besøk attraksjon i Granada. Det er en fantastisk maurisk festning kompleks med vakre hager og palasser.

2. Albaicín nabolag: Dette historiske nabolaget er kjent for sine smale gater, vakker arkitektur og tradisjonelle arabisk innflytelse. Du kan utforske Albaicíns sjarmerende gater, besøke historiske steder og nyte de fantastiske utsiktene over Alhambra fra Mirador de San Nicolás.

3. Flamenco-show: Granada er kjent for sin flamencomusikk og dans. Det er flere steder i nærheten av hotellet der du kan nyte live flamenco-opptredener, som Casa del Arte Flamenco og Jardines de Zoraya.

4. Sacromonte nabolag: Ligger rett utenfor bysentrum, er Sacromonte kjent for sine huleboliger og flamenco-show. Du kan spasere gjennom nabolaget, besøke Sacromonte-klosteret og se autentiske flamenco-opptredener i hulene.

5. Granadas bysentrum: Hotellet ligger nær Granadas bysentrum, der du finner mange butikker, restauranter og barer. Du kan utforske de historiske gatene, besøke katedralen og nyte tradisjonell spansk mat.

6. Shopping: Hvis du er interessert i shopping, tilbyr Granada et utvalg av alternativer. Du kan besøke Centro Comercial Neptuno, som er et stort kjøpesenter i nærheten av hotellet, eller utforske gatene rundt Calle Recogidas for boutiquebutikker, moteforretninger og suvenirbutikker. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'New Fenix Apartment Pts Granada'. Det er mange andre attraksjoner og aktiviteter i Granada som passer forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger New Fenix Apartment Pts Granada i Granada, Spania?
1. Hvor ligger New Fenix Apartment Pts Granada i Granada, Spania?1

New Fenix Apartment Pts Granada ligger i Granada, Spania.

2. Hvordan kan jeg bestille opphold på New Fenix Apartment Pts Granada?
2. Hvordan kan jeg bestille opphold på New Fenix Apartment Pts Granada?1

Du kan bestille opphold på New Fenix Apartment Pts Granada via ulike reisenettsteder på nettet eller direkte via deres offisielle nettside.

3. Hva er kontaktinformasjonen for New Fenix Apartment Pts Granada?
3. Hva er kontaktinformasjonen for New Fenix Apartment Pts Granada?1

Kontaktinformasjonen for New Fenix Apartment Pts Granada kan finnes på deres offisielle nettside eller på bestillingssider hvor de er listet opp.

4. Kan jeg ta med kjæledyr til New Fenix Apartment Pts Granada?
4. Kan jeg ta med kjæledyr til New Fenix Apartment Pts Granada?1

Du bør sjekke den spesifikke kjæledyrspolicyen for New Fenix Apartment Pts Granada før du bestiller, da dette kan variere.

5. Hvilke fasiliteter tilbys på New Fenix Apartment Pts Granada?
5. Hvilke fasiliteter tilbys på New Fenix Apartment Pts Granada?1

New Fenix Apartment Pts Granada tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrte kjøkkenkroker, air condition og sitteområde.

6. Er det parkering tilgjengelig på New Fenix Apartment Pts Granada?
6. Er det parkering tilgjengelig på New Fenix Apartment Pts Granada?1

Noen av leilighetene på New Fenix Apartment Pts Granada har parkeringsmuligheter på stedet, men det er lurt å bekrefte dette før du bestiller.

7. Er det nærliggende attraksjoner i nærheten av New Fenix Apartment Pts Granada?
7. Er det nærliggende attraksjoner i nærheten av New Fenix Apartment Pts Granada?1

Ja, New Fenix Apartment Pts Granada ligger sentralt, og gir enkel tilgang til populære attraksjoner i Granada som Alhambra, Albaicin-kvartalet og katedralen.

8. Hva er innsjekking-/utsjekkingsreglene for New Fenix Apartment Pts Granada?
8. Hva er innsjekking-/utsjekkingsreglene for New Fenix Apartment Pts Granada?1

De spesifikke innsjekkings-/utsjekkingsreglene for New Fenix Apartment Pts Granada kan finnes på deres offisielle nettside eller ved å kontakte personalet direkte.

9. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av New Fenix Apartment Pts Granada?
9. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten av New Fenix Apartment Pts Granada?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av New Fenix Apartment Pts Granada, slik at gjestene enkelt kan kjøpe mat og spise ute.

10. Hvor langt er det fra New Fenix Apartment Pts Granada til Granada lufthavn?
10. Hvor langt er det fra New Fenix Apartment Pts Granada til Granada lufthavn?1

Avstanden mellom New Fenix Apartment Pts Granada og Granada lufthavn kan variere, men er vanligvis rundt 20 kilometer (12 miles).

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
 • Heis
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av New Fenix Apartment Pts Granada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.