Spania, Granada

Apartment Ciencias Forum Granada

Calle Baladies, 24-26 Granada, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2842 NOK Se tilbud
Apartment Ciencias Forum Granada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Flyplasstransport
 • Basseng
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Baladies, 24-26 Granada, Spania

Rundt hotellet "Leilighet Ciencias Forum Granada" i Granada, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og interessepunkter i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Parque de las Ciencias: Dette vitenskapsmuseet og parken ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Det tilbyr interaktive utstillinger, hager og et planetarium.

2. Granada utstillings- og konferansesenter: Ligger i nærheten, dette anlegget arrangerer ulike arrangementer, konferanser og utstillinger gjennom året.

3. Estadio Nuevo Los Cármenes: Dette fotballstadionet er hjemmebane for Granada CF. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Kjøpesentre: Det finnes flere kjøpesentre i nærheten av hotellet, inkludert Serrallo Plaza og Neptuno kjøpesenter. Disse kompleksene tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

5. Restauranter og kafeer: Det omkringliggende området tilbyr et mangfold av spisemuligheter, fra tradisjonell spansk mat til internasjonale retter. Det finnes også flere kafeer og barer hvor besøkende kan slappe av og nyte en kopp kaffe eller en forfriskende drink.

6. Parker og grønne områder: Granada har flere parker og grønne områder i nærheten, inkludert Parque Tico Medina og Parque Carlos Cano. Disse områdene gir muligheter for avslappende turer, piknik og avslapning.

7. Tilgang til Granadas bysentrum: Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til Granadas bysentrum, hvor besøkende kan utforske historiske landemerker som Alhambra, Albayzín-området og Granada katedral. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og tilgjengeligheten til disse attraksjonene kan variere, og det er alltid lurt å sjekke lokale retningslinjer og restriksjoner under besøket.

map
Apartment Ciencias Forum Granada
Leilighet

Til sentrum2.1

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Apartment Ciencias Forum Granada hotel i Granada, Spania. Her er noen forslag:

1. Science Park (Parque de las Ciencias) - Dette interaktive vitenskapsmuseet ligger innen gangavstand fra hotellet. Det tilbyr ulike utstillinger om emner som astronomi, teknologi og natur.

2. Granada Sports Palace (Palacio Municipal de Deportes) - Bare en kort avstand unna, denne flerbruks innendørs sportsarenaen arrangerer ulike arrangementer som konserter, sportskamper og utstillinger.

3. Feria de Granada - Hvis du tilfeldigvis besøker under den årlige Feria de Granada, kan du glede deg over en ukes lang festival fylt med tivoliattraksjoner, live musikk, tradisjonelle danser og deilig mat.

4. Plaza de Toros de Granada - Denne tyrefekterarenaen, som ligger i nærheten, arrangerer av og til tradisjonelle tyrefekterarrangementer og andre kulturelle forestillinger. Sjekk programmet for kommende forestillinger.

5. Cine Madrigal - Hvis du er ute etter litt filmunderholdning, ligger denne kinoen i nærheten av hotellet og tilbyr et utvalg av de nyeste filmene.

6. Uteliv i Granada - Granada er kjent for sitt livlige uteliv. Det finnes mange barer, klubber og live musikksteder i sentrum av byen hvor du kan danse, ta en drink og nyte den lokale musikkscenen. Husk å sjekke tilgjengelighet, åpningstider og eventuelle COVID-19 retningslinjer eller restriksjoner før du besøker noen av disse underholdningsmulighetene.

Topp spørsmål

1. Hvor mye koster det å bo på Apartment Ciencias Forum Granada?
1. Hvor mye koster det å bo på Apartment Ciencias Forum Granada?1

Kostnaden for å bo på Apartment Ciencias Forum Granada varierer avhengig av datoene for oppholdet ditt og antall personer. Det er best å sjekke gjeldende priser og tilgjengelighet på deres nettside eller kontakte eiendommen direkte for en nøyaktig pris

2. Hvor mange soverom har Apartment Ciencias Forum Granada?
2. Hvor mange soverom har Apartment Ciencias Forum Granada?1

Apartment Ciencias Forum Granada har vanligvis ett eller to soverom, avhengig av den spesifikke enheten. Det anbefales å sjekke detaljene i hver liste før du bestiller

3. Er det parkering tilgjengelig på Apartment Ciencias Forum Granada?
3. Er det parkering tilgjengelig på Apartment Ciencias Forum Granada?1

Ja, Apartment Ciencias Forum Granada tilbyr vanligvis parkering på stedet for gjester. Det er imidlertid tilrådelig å bekrefte tilgjengeligheten og eventuelle parkeringsavgifter med eiendommen før ankomst

4. Aksepterer Apartment Ciencias Forum Granada kjæledyr?
4. Aksepterer Apartment Ciencias Forum Granada kjæledyr?1

Apartment Ciencias Forum Granada har forskjellige kjæledyrspolitikker avhengig av den spesifikke enheten. Noen enheter kan tillate kjæledyr, mens andre kan ikke. Det er viktig å sjekke med eiendommen på forhånd hvis du planlegger å ta med et kjæledyr

5. Hvilke fasiliteter er inkludert på Apartment Ciencias Forum Granada?
5. Hvilke fasiliteter er inkludert på Apartment Ciencias Forum Granada?1

Apartment Ciencias Forum Granada tilbyr vanligvis fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrte kjøkken, air condition, oppvarming, eget bad og en stue med flatskjerm-TV. Noen enheter kan også ha en balkong eller terrasse

6. Hvor langt er det fra Apartment Ciencias Forum Granada til bysentrum?
6. Hvor langt er det fra Apartment Ciencias Forum Granada til bysentrum?1

Apartment Ciencias Forum Granada ligger i Science Park-området i Granada, som er omtrent 3,5 kilometer fra bysentrum. Det er tilgjengelig med offentlig transport eller en kort taxitur eller biltur

7. Er Apartment Ciencias Forum Granada nær noen attraksjoner eller landemerker?
7. Er Apartment Ciencias Forum Granada nær noen attraksjoner eller landemerker?1

Apartment Ciencias Forum Granada ligger i nærheten av flere attraksjoner, inkludert Granada science park, universitetet i Granada og botaniske hager. Alhambra, Albaicín og bysentrum er også innenfor rimelig avstand

8. Kan jeg kansellere reservasjonen min på Apartment Ciencias Forum Granada gratis?
8. Kan jeg kansellere reservasjonen min på Apartment Ciencias Forum Granada gratis?1

Avbestillingsreglene for Apartment Ciencias Forum Granada kan variere avhengig av de spesifikke bestillingsvilkårene. Det anbefales å sjekke avbestillingspolitikken som oppgis ved bestillingstidspunktet, eller kontakte eiendommen direkte for detaljert informasjon

9. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartment Ciencias Forum Granada?
9. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartment Ciencias Forum Granada?1

Apartment Ciencias Forum Granada ligger i et boligområde, men det er flere restauranter, kafeer og matbutikker innen gangavstand eller en kort kjøretur. Byens sentrum tilbyr også et bredt utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter

10. Er det offentlig transport tilgjengelig nær Apartment Ciencias Forum Granada?
10. Er det offentlig transport tilgjengelig nær Apartment Ciencias Forum Granada?1

Ja, det er vanligvis offentlig transport tilgjengelig nær Apartment Ciencias Forum Granada. Bussholdeplasser og trikkeholdeplasser er innen gangavstand, noe som gjør det praktisk å utforske Granada og omgivelsene.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Apartment Ciencias Forum Granada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.