Spania, Granada

Granada Luxury Apartments by Apolo Homes

Plaza de la Trinidad , numero 4 Granada, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 2081 NOK Se tilbud
Granada Luxury Apartments by Apolo Homes
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza de la Trinidad , numero 4 Granada, Spania

Rundt hotellet 'Granada Luxury Apartments by Apolo Homes' i Granada, Spania, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Alhambra: Det historiske festningskomplekset Alhambra er en must-visit attraksjon, som ligger omtrent 2,5 kilometer fra hotellet. Det tilbyr imponerende arkitektur, vakre hager og panoramautsikt over Granada.

2. Generalife-hagene: Ved siden av Alhambra finner du Generalife-hagene. Disse frodige og godt bevarte hagene gir en fredelig atmosfære å utforske, med ulike fontener, terrasser og grøntområder.

3. Carmen de los Mártires: Ligger nær Alhambra, denne vakre hagen tilbyr rolige omgivelser med fontener, blomster og utsiktspunkter med utsikt over byen.

4. Sacromonte: Kjent for sine huleboliger og flamenco-shows, er Sacromonte en livlig nabolag som ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet. Det er et flott sted å oppleve Granadas flamencokultur og nyte fantastisk utsikt.

5. Mirador de San Nicolás: Dette utsiktspunktet tilbyr antagelig de beste panoramautsiktene over Alhambra og Sierra Nevada-fjellene. Det er et populært sted for å se solnedgangen og ta minneverdige bilder.

6. Historisk sentrum: Granadas historiske sentrum er livlig og fullt av smale gater, sjarmerende torg, butikker og restauranter. Det huser ikoniske landemerker som katedralen, kongekapellet og Alcaicería (gamle silkemarkedet).

7. Tapasbarer og restauranter: Granada er kjent for sin tapaskultur. Du vil finne mange barer og restauranter som tilbyr tradisjonelle spanske tapas og lokale spesialiteter spredt rundt om i byen, inkludert de nær hotellet. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt 'Granada Luxury Apartments by Apolo Homes'. Å utforske Granada vil også avdekke mange skjulte skatter, sjarmerende gater og unike opplevelser.

map
Granada Luxury Apartments by Apolo Homes
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Granada Luxury Apartments by Apolo Homes er et luksuriøst hotell som ligger i byen Granada, Spania. Hotellet tilbyr moderne og smakfullt innredede leiligheter, slik at gjestene kan nyte et komfortabelt og avslappende opphold. Leilighetene på Granada Luxury Apartments er godt utstyrt og har alle nødvendige fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hver leilighet har et fullt utstyrt kjøkken, en romslig stue, komfortable senger og et eget bad. I tillegg tilbyr leilighetene aircondition, oppvarming, gratis Wi-Fi og en flatskjerm-TV. Gjestene kan velge mellom ulike typer leiligheter, inkludert studioleiligheter, leiligheter med ett soverom og leiligheter med to soverom. Leilighetene er designet for å imøtekomme forskjellige grupper og preferanser. Hotellet tilbyr også en rekke tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste og flyplasstransport. Hotellets personale er kjent for sin varme gjestfrihet og er alltid klar til å hjelpe gjester med eventuelle spørsmål eller ønsker. Når det gjelder måltider, har ikke Granada Luxury Apartments en egen restaurant. Imidlertid er hver leilighet utstyrt med et fullt funksjonelt kjøkken, slik at gjestene kan lage sine egne måltider. Det finnes også flere restauranter, kafeer og barer i gangavstand fra hotellet, som tilbyr et bredt utvalg av spisemuligheter. Alt i alt er Granada Luxury Apartments by Apolo Homes et utmerket valg for reisende som ønsker et komfortabelt og luksuriøst opphold i Granada, Spania. Med sine velutstyrte leiligheter og praktiske beliggenhet er gjestene sikret en minneverdig og hyggelig opplevelse.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Granada Luxury Apartments by Apolo Homes i Granada, Spania:

1. Alhambra-palasset: Utforsk det vakre Alhambra-palasset, en UNESCOs verdensarvsted. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr fantastiske hager, palasser og historisk arkitektur.

2. Generalife-hagene: Ligger innenfor Alhambra-komplekset, viser Generalife-hagene vakker landskapsforming og gir fantastisk utsikt over Granada. Ta en avslappende spasertur gjennom hagene og nyt den fredelige atmosfæren.

3. Granada sentrum: Hotellet ligger midt i hjertet av Granada, så det er lett å utforske byens pulserende sentrum. Oppdag de smale gatene, butikkene, restaurantene og tapasbarene, og nedsenk deg i den lokale kulturen.

4. Sacromonte: Opplev flamencokulturen i Sacromonte-området. Denne delen av byen er kjent for sine hulehus, tradisjonelle flamencoforestillinger og fantastisk utsikt over Alhambra-palasset.

5. Albayzín: Ligger på en høyde motsatt Alhambra, er Albayzín en sjarmerende nabolag å utforske. Gå gjennom de smale gatene, besøk den gamle moskeen i Granada og nyt den panoramautsikten over byen.

6. Science Park (Parque de las Ciencias): Hvis du reiser med barn eller har interesse for vitenskap, bør du besøke Science Park. Det tilbyr interaktive utstillinger, et planetarium, et sommerfuglhus, et observasjonstårn og ulike pedagogiske aktiviteter.

7. Granada-katedralen: Besøk den imponerende Granada-katedralen, kjent for sin fantastiske arkitektur og kongelige kapell. Ta en guidet tur for å lære mer om dens rike historie.

8. Flamencoforestillinger: Granada er kjent for sine autentiske flamencoforestillinger. Forskjellige steder i byen tilbyr flamencoforestillinger der du kan oppleve den lidenskapelige dansen og musikken fra Andalucía.

9. Sierra Nevada: Hvis du besøker i vintermånedene, bør du vurdere en dagstur til Sierra Nevada. Dette fjellområdet tilbyr utmerkede ski- og snowboardmuligheter, samt fantastisk utsikt.

10. Tapas-tur: Granada er kjent for sin tapaskultur. Ta en tapas-tur og oppdag forskjellige småretter som vanligvis serveres gratis med en drink. Nyt å prøve forskjellige lokale spesialiteter på ulike barer og restauranter. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Granada Luxury Apartments by Apolo Homes. Hotellpersonalet vil gjerne gi flere anbefalinger og hjelpe med å bestille billetter eller arrangere turer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Granada Luxury Apartments by Apolo Homes
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.