Spania, Granada

Exe Triunfo Granada

Plaza del Triunfo 19 Granada, Spania Hotell
1 tilbud fra 538 NOK Se tilbud
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Exe Triunfo Granada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Heis
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza del Triunfo 19 Granada, Spania

Hotellet Exe Triunfo Granada ligger i byen Granada, Spania. Noen nærliggende attraksjoner og steder av interesse inkluderer:

1. Alhambra: Et praktfullt maurisk palass- og festningskompleks, et UNESCOs verdensarvsted og en av Spanias mest kjente attraksjoner.

2. Generalife: Generalife-hagene er en del av Alhambra-komplekset og omfatter vakre mauriske hager, gårdsplasser og fontener.

3. Granada-katedralen: En imponerende renessansestil-katedral som ligger i sentrum av Granada, kjent for sin imponerende arkitektur og kunstverk.

4. Kongelige kapell i Granada: Et kongelig gravkammer som huser restene av de katolske monarkene Dronning Isabella I og Kong Ferdinand II.

5. Albayzín: En historisk bydel kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og spektakulær utsikt over Alhambra.

6. Sacromonte: En bydel kjent for sine huleboliger og flamencoshow, som tilbyr en unik kulturell opplevelse.

7. Plaza Nueva: Et livlig torg med kafeer, restauranter og butikker, som fungerer som et knutepunkt for lokale arrangementer og sammenkomster.

8. Granada Vitenskapspark: Et populært interaktivt vitenskapsmuseum med praktiske utstillinger, planetarium og utendørs botaniske hager.

9. Hammam Al Andalus Granada: Et tradisjonelt arabisk badehus som tilbyr avslappende spaopplevelser inspirert av de gamle Alhambra-badene.

10. Granada sentrum: Hotellet ligger i hjertet av byen, omgitt av butikker, restauranter og underholdningssteder.

map
Exe Triunfo Granada
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

'Exe Triunfo Granada' er et hotell som ligger i Granada, Spania. Det er et moderne og komfortabelt hotell som tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester til sine gjester. Hotellet har 40 rom, som er designet med moderne dekor og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Rommene kommer i ulike kategorier som standardrom, superior-rom og suiter, og tilbyr gjestene et utvalg av valg basert på deres preferanser og behov. Alle rommene er luftkondisjonerte og har gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Gjestene kan nyte måltider på hotellets restaurant, som tilbyr en meny med regionale og internasjonale retter. Restauranten skaper en avslappet og elegant atmosfære, noe som gjør den til et flott sted å spise. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og snacks. Hotellet tilbyr også ulike tjenester og fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskeritjenester og møte-/bankettfasiliteter for de som reiser i forbindelse med jobb. Beliggende i hjertet av Granada, er hotellet beleilig plassert i nærheten av populære turistattraksjoner som Alhambra, katedralen og det kongelige kapellet. Det er også gangavstand til sentrum, der gjestene kan utforske de livlige gatene, butikkene og restaurantene. Alt i alt tilbyr 'Exe Triunfo Granada' komfortabel overnatting, deilige måltider og praktiske fasiliteter, noe som gjør det til et flott valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker Granada, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Exe Triunfo Granada' i Granada, Spania. Noen av de nærliggende underholdningssentra og attraksjoner inkluderer:

1. Alhambra-palasset: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Alhambra-palasset en av Spanias mest kjente landemerker og en UNESCO verdensarvliste. Besøkende kan utforske det vakre mauriske arkitekturen, vakre hager og nyte naturskjønne utsikter over byen.

2. Generalife-hagene: Ved siden av Alhambra tilbyr Generalife-hagene besøkende en fredelig tilflukt med vakre landskaper, vannfunksjoner og pittoreske gangveier.

3. Granada-katedralen: Beliggende i sentrum av byen er Granada-katedralen en imponerende renessanse-katedral kjent for sin intrikate arkitektur og fantastiske interiør. Guidede turer er tilgjengelig for besøkende som er interessert i å lære mer om katedralens historie.

4. Flamencoshow: Granada er kjent for sin flamencodans. Besøkende kan nyte autentiske flamencopptredener på ulike steder i byen, som viser frem kunstferdigheten, musikken og den lidenskapelige danseformen.

5. Mirador de San Nicolas: Denne utsiktsplassen tilbyr fantastisk panoramautsikt over Alhambra og byen Granada. Det er et populært sted å se solnedgangen eller bare beundre den vakre naturen.

6. Granada vitenskapspark: Ideell for familier og vitenskapsentusiaster, tilbyr Granada vitenskapspark interaktive utstillinger, planetariumshow og en rekke pedagogiske aktiviteter.

7. Albayzín-distriktet: Dette historiske nabolaget er en UNESCO verdensarvliste og kjent for sine svingete gater, imponerende arkitektur og sjarmende atmosfære. Besøkende kan utforske tradisjonelle tesalonger, håndverksbutikker og nyte den fortryllende stemningen.

8. Sierra Nevada skianlegg: For friluftsinteresserte er Sierra Nevada skianlegg en kort kjøretur fra Granada og tilbyr utmerkede skibakker og snøbrettområder i vintermånedene. Dette er bare noen av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Exe Triunfo Granada' i Granada, Spania.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Exe Triunfo Granada? Exe Triunfo Granada ligger i Granada, Spania.

2. Hvordan kan jeg reservere på Exe Triunfo Granada? Du kan reservere på Exe Triunfo Granada ved å besøke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post.

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Exe Triunfo Granada? Innsjekkingstiden på Exe Triunfo Granada er vanligvis rundt kl

14.00, og utsjekkingstiden er før kl

12.

00.

4. Tilbyr Exe Triunfo Granada gratis Wi-Fi? Ja, Exe Triunfo Granada tilbyr gratis Wi-Fi for alle gjester.

5. Har Exe Triunfo Granada parkeringsfasiliteter? Ja, Exe Triunfo Granada har parkeringsfasiliteter tilgjengelig mot en ekstra avgift.

6. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Exe Triunfo Granada? Nei, Exe Triunfo Granada tillater ikke kjæledyr.

7. Er frokost inkludert i romprisen på Exe Triunfo Granada? Det avhenger av typen reservasjon som er gjort. Noen priser kan inkludere frokost, mens andre ikke gjør det. Det anbefales å sjekke de spesifikke detaljene for reservasjonen din.

8. Har Exe Triunfo Granada en restaurant eller bar på stedet? Nei, Exe Triunfo Granada har ikke en restaurant eller bar på stedet. Det finnes imidlertid flere spisemuligheter i nærheten.

9. Er Exe Triunfo Granada tilgjengelig for rullestolbrukere? Ja, Exe Triunfo Granada er tilgjengelig for rullestolbrukere og har fasiliteter for å imøtekomme gjester med nedsatt funksjonsevne.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Exe Triunfo Granada? Noen nærliggende attraksjoner til Exe Triunfo Granada inkluderer Alhambra, Granada-katedralen, Albaicín-nabolaget og Real Capilla de Granada.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Badekar
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Exe Triunfo Granada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.