Spania, Granada

Princesa Ana

Avenida de la Constitución 37 Granada, Spania Hotell
1 tilbud fra 494 NOK Se tilbud
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Princesa Ana
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida de la Constitución 37 Granada, Spania

Rundt Hotel Princesa Ana i Granada, Spania, vil du finne ulike attraksjoner, tjenester og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og landemerkene i nærheten inkluderer:

1. Granada-katedralen: Et av de mest kjente landemerkene i Granada, som ligger omtrent 1,2 kilometer sørøst for hotellet.

2. Alhambra: Et UNESCOs verdensarvsted og en must-visit attraksjon i Granada, kjent for sin vakre palass og hager. Alhambra er rundt 2,5 kilometer nordøst for hotellet.

3. Albaicín-distriktet: En historisk bydel med smale gater, maurisk arkitektur og vakker utsikt over Alhambra. Den ligger nord for hotellet, innen gangavstand.

4. Plaza Nueva: En sentral torg omgitt av butikker, kafeer og restauranter. Den ligger omtrent 1 kilometer sørøst for hotellet.

5. Calle Elvira: En kjent gate i Granada kjent for sin livlige atmosfære, tapasbarer og natteliv. Den ligger sør for hotellet, omtrent 900 meter unna.

6. Generalife: Et vakkert palass- og hagekompleks ved siden av Alhambra. Det ligger omtrent 2,3 kilometer nordøst for hotellet.

7. Universitetet i Granada: Et av de eldste universitetene i Europa, som dateres tilbake til 15

31. Hovedcampusen ligger omtrent 1,5 kilometer sørvest for hotellet.

8. Jardines del Triunfo: En park med hager, fontener og monumenter, som ligger omtrent 1 kilometer sørvest for hotellet.

9. Granada togstasjon: Hvis du kommer med tog, er togstasjonen omtrent 1,5 kilometer nordvest for hotellet. I tillegg finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer, butikker og andre fasiliteter innen gangavstand fra Hotel Princesa Ana.

map
Princesa Ana
7.6 Hotell

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Princesa Ana Hotel ligger i Granada, Spania. Det er et 4-stjerners hotell kjent for sine luksuriøse rom og utmerket service. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom som passer ulike preferanser og budsjetter. Rommene er romslige, komfortable og elegant innredet med moderne møbler. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Noen rom har også fantastisk utsikt over byen eller hotellets hage. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en restaurant som serverer en deilig variasjon av lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr både á la carte og buffet-alternativer til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte måltidene sine i den stilige spisesalen eller på utendørsterrassen. I tillegg er det en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drinker og cocktails. Hotellet tilbyr også flere fasiliteter for gjestenes bekvemmelighet og avslapning. Det er et treningsstudio utstyrt med moderne utstyr, perfekt for de som ønsker å være aktive under oppholdet. Hotellet har også et spa med badstue og massasjetjenester, ideelt for gjester som ønsker å slappe av og få fornyet energi. Alt i alt tilbyr Princesa Ana Hotel luksuriøse rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold i Granada, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Princesa Ana i Granada, Spania. Noen av de populære inkluderer:

1. Alhambra-palasset: Ligger bare 2 kilometer fra hotellet, er Alhambra-palasset oppført som verdensarv av UNESCO og er en av de mest besøkte attraksjonene i Spania. Det tilbyr fantastisk utsikt over byen og viser imponerende islamsk arkitektur.

2. Albayzin-nabolaget: Dette historiske nabolaget er kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og flott utsikt over Alhambra. Det er et flott sted å utforske og fordype seg i den lokale kulturen.

3. Shopping på Calle Recogidas: Bare en kort spasertur fra hotellet er Calle Recogidas en av Granadas hovedshoppinggater. Den tilbyr et bredt utvalg av butikker, inkludert populære klesbutikker, boutique og varehus.

4. Flamenco-show: Granada er kjent for sine flamenco-opptredener. Det finnes flere steder i nærheten av hotellet der du kan nyte live flamenco-musikk og danseforestillinger, som Tablao Flamenco Albayzín og Peña Flamenca La Plateria.

5. Granada-katedralen: Ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, er Granada-katedralen et mesterverk av renessansearkitektur. Besøkende kan utforske det vakre interiøret og beundre den imponerende fasaden.

6. Plaza Nueva: Denne livlige plassen er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister. Den er omgitt av barer, restauranter og butikker, noe som gjør det til et flott sted å slappe av og nyte atmosfæren.

7. Tapasbarer: Granada er kjent for sin tradisjon med å servere gratis tapas med hver drink. Det finnes mange tapasbarer i nærheten av hotellet der du kan nyte en rekke deilige lokale retter. Dette er bare noen eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Princesa Ana i Granada. Byen tilbyr en rik kulturell og underholdningsscene, og sikrer at besøkende har mange valgmuligheter for å nyte tiden sin.

Topp spørsmål

1. Hva er Princesa Ana i Granada, Spania? Princesa Ana er et firestjerners hotell som ligger i sentrum av Granada, Spania. Det tilbyr komfortabel innkvartering, fasiliteter og tjenester for turister og reisende.

2. Hvor langt er Princesa Ana fra Alhambra? Princesa Ana er omtrent 1,5 kilometer unna Alhambra, som kan nås med en kort spasertur eller ved å bruke offentlig transport.

3. Hvilke fasiliteter og tjenester tilbyr Princesa Ana? Princesa Ana tilbyr ulike fasiliteter og tjenester som komfortable rom med eget bad, døgnåpen resepsjon, en bar, restaurant, gratis Wi-Fi, møterom og concierge-tjenester.

4. Er frokost inkludert i oppholdet på Princesa Ana? Ja, Princesa Ana tilbyr en gratis frokost til sine gjester. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer som bakverk, frokostblandinger, brød, frukt, yoghurt og varme drikker.

5. Er det parkering tilgjengelig på Princesa Ana? Ja, Princesa Ana har parkeringsfasiliteter tilgjengelig for gjester. Det er imidlertid tilrådelig å sjekke med hotellet på forhånd angående tilgjengelighet og eventuelle ekstra kostnader.

6. Er Princesa Ana lokalisert i nærheten av populære attraksjoner i Granada? Ja, Princesa Ana ligger i sentrum av Granada og er innen gangavstand til mange populære attraksjoner som Alhambra, Granada-katedralen, Albaicín-området og ulike butikker og restauranter.

7. Er det noen nærliggende restauranter eller spisemuligheter i nærheten av Princesa Ana? Ja, det er flere spisemuligheter i nærheten av Princesa Ana. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte måltider, mens området rundt tilbyr et bredt utvalg av restauranter, tapasbarer og kafeer som passer forskjellige smaker og budsjetter.

8. Kan Princesa Ana ordne billetter eller turer til Alhambra? Ja, Princesa Ana kan ordne billetter og turer til Alhambra for sine gjester. Det anbefales å henvende seg til hotellets resepsjon for mer informasjon og hjelp angående tilgjengelighet av billetter og bestilling.

9. Har Princesa Ana noen spesielle tilbud eller rabatter? Princesa Ana tilbyr av og til spesielle rabatter eller pakker, spesielt i lavsesongen eller for tidlig booking. Det anbefales å sjekke hotellets offisielle nettside eller kontakte dem direkte for eventuelle pågående kampanjer eller tilbud.

10. Hva er innsjekking og utsjekkingstidspunktet på Princesa Ana? Det vanlige innsjekkingstidspunktet på Princesa Ana er vanligvis etter klokka 14:00, og utsjekkingstidspunktet er før klokka 12:

00. Det anbefales imidlertid å bekrefte de spesifikke tidspunktene med hotellet ved bestilling.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Bidé
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Princesa Ana
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.