Spania, Granada

Camino de Granada

Ctra. Antigua De Malaga S/N Granada, Spania Hotell
1 tilbud fra 598 NOK Se tilbud
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Camino de Granada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Heis
 • TV
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
4.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ctra. Antigua De Malaga S/N Granada, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Hotel Camino de Granada i Granada, Spania. Noen av de nærliggende stedene inkluderer: - Granada Science Park: Et vitenskapsmuseum med interaktive utstillinger og et planetarium, som ligger innen gangavstand fra hotellet. - University of Granada: En av de eldste universitetene i Spania, kjent for sin imponerende arkitektur og vakre gårdsplasser. Det ligger i nærheten av hotellet, noe som gjør det lett tilgjengelig for besøkende. - Sierra Nevada nasjonalpark: Et populært reisemål for friluftsentusiaster, som ligger en kort avstand fra hotellet. Denne parken tilbyr fotturer, skikjøring og andre utendørsaktiviteter. - Alhambra: En av de mest kjente landemerkene i Granada, Alhambra er en imponerende palass- og festningskompleks som ligger på en høyde med utsikt over byen. Det er en kort avstand fra hotellet og er en attraksjon som er verdt å besøke for turister. - Granada-katedralen: Ligger i sentrum, er Granada-katedralen et imponerende eksempel på renessansearkitektur. Den er innenfor rimelig avstand fra hotellet. - Albayzín: En historisk bydel kjent for sine smale, svingete gater, tradisjonell arkitektur og fantastisk utsikt over Alhambra. Den ligger en kort avstand fra hotellet og gir et glimt inn i byens rike historie. - Mirador de San Nicolás: En berømt utsiktspunkt i Albayzín, hvor besøkende kan nyte panoramautsikt over Alhambra og byen Granada. Det er et populært sted for turister og fotografer.

map
Camino de Granada
Hotell

Til sentrum4.1

Om hotellet

Om

'Camino de Granada' er et hotell som ligger i Granada, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: 'Camino de Granada' er et moderne og komfortabelt hotell som tilbyr utmerkede tjenester og fasiliteter for gjestene sine. Det ligger beleilig til i nærheten av sentrum, og gir enkel tilgang til populære attraksjoner og fasiliteter. Rommene: Hotellet tilbyr ulike typer rom som kan tilpasses ulike preferanser og gruppestørrelser. Rommene er smakfullt innredet, romslige og utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og eget bad. Noen rom kan også ha ekstra funksjoner som balkong eller utsikt over byen. Måltider: Hotellet 'Camino de Granada' har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte et utvalg retter fra både tradisjonell spansk og internasjonal mat. Enten det er frokost, lunsj eller middag, har hotellets restaurant som mål å gi en tilfredsstillende matopplevelse for alle gjester. I tillegg til restauranten kan hotellet også tilby andre fasiliteter som en bar eller en kafé, der gjestene kan slappe av og nyte drikkevarer eller snacks. Alt i alt gir 'Camino de Granada' hotell komfortabel innkvartering med moderne fasiliteter og en restaurant som serverer deilige måltider, og sikrer et hyggelig opphold for gjestene sine i Granada, Spania.

Barn

I Granada, Spania, er det flere attraksjoner og aktiviteter som passer for barn i området 'Camino de Granada'. Her er noen alternativer:

1. Science Park (Parque de las Ciencias): Dette interaktive vitenskapsmuseet tilbyr et utvalg utstillinger og aktiviteter designet for å engasjere barn og fremme deres nysgjerrighet om vitenskap og teknologi.

2. Federico García Lorca Park: En park dedikert til den berømte poeten Federico García Lorca, som har lekeplasser, grøntområder og en liten innsjø der barn kan leie padlebåter.

3. Fun Park (Parque de Atracciones): Denne fornøyelsesparken tilbyr ulike turer og attraksjoner som passer for barn i forskjellige aldre, inkludert berg-og-dal-baner, karuseller og bumpere.

4. Botanisk hage (Jardin Botanico): Barn kan utforske den vakre atmosfæren i botanisk hage, lære om forskjellige planter og blomster, og nyte en fredelig familieutflukt.

5. Granada Miniature Train (Tren Turistico): Barn kan ta en tur på et miniatyrtog som går rundt i byen, slik at de kan se hovedattraksjonene samtidig som de nyter en morsom og unik opplevelse.

6. Plaza de las Culturas: Denne plassen har vannfontener og en lekeplass, noe som gjør det til et flott sted for barn å kjøle seg ned og leke.

7. Aquaola Water Park: Ligger i den nærliggende byen Cenes de la Vega, tilbyr Aquaola vannsklier, bassenger og andre vannattraksjoner som er perfekte for en dag ute med familien. Disse aktivitetene gir et utvalg underholdningsmuligheter for barn som besøker området 'Camino de Granada' i Granada, Spania.

Underholdning

1. Alhambra: Den mest berømte attraksjonen i Granada er Alhambra, et imponerende palass- og festningskompleks. Det er et must å besøke når du bor på Hotel Camino de Granada.

2. Sacromonte: Dette nabolaget er kjent for sine hulehus og flamencoshow. Nyt en kveld med tradisjonell flamencomusikk og dansoppvisninger.

3. Generalife: Ligger ved siden av Alhambra, er Generalife et vakkert hagekompleks med fantastisk utsikt over hele byen. Ta en avslappende spasertur i hagen og nyt roen.

4. Granada katedral: Denne imponerende katedralen er en blanding av renessanse- og gotisk arkitekturstil. Utforsk det vakre interiøret og klatre til toppen av klokketårnet for panoramautsikt over byen.

5. Albayzín: Vandre gjennom de smale gatene i Albayzín nabolaget, fylt med kalkhus, levende blomster og fantastisk utsikt. Stopp ved Mirador de San Nicolás for et bildeperfekt syn på Alhambra.

6. Flamenco-show: Granada er kjent for sin livlige flamenco-scene. Se en autentisk flamencoforestilling på en av de mange tablaos (flamencobarer) rundt i byen.

7. Vitenskapsparken (Parque de las Ciencias): Ideell for familier, tilbyr dette interaktive vitenskapsmuseet en rekke utstillinger relatert til vitenskap, teknologi og natur. Det har også et planetarium og utendørsområder for avslapping.

8. Tapasbarer: Granada er kjent for sin gratis tapas-kultur. Utforsk gatene rundt Hotel Camino de Granada for et bredt utvalg av barer hvor tapas blir servert med hver drinkbestilling.

9. Hammam-bad: Opplev den eldgamle mauriske tradisjonen med å besøke et hammam (arabisk badhus). Slapp av og foryng deg i de termiske badene, damprommene og nyt en massasje.

10. Plaza Nueva: Dette historiske torget er hjertet av Granadas sentrum. Finn en kafé med utendørs sitteplasser, sug til deg atmosfæren og se verden gå forbi.

Topp spørsmål

1. Hva er Camino de Granada? Camino de Granada er en pilegrimsrute som starter i byen Málaga og ender i byen Granada, begge ligger i regionen Andalusia, Spania. Den strekker seg over omtrent 127 kilometer og byr på vakre landskap, historiske steder og kulturelle opplevelser underveis.

2. Hvor lang tid tar det å fullføre Camino de Granada? Gjennomsnittlig tid for å fullføre Camino de Granada varierer fra 5 til 7 dager, avhengig av tempoet ditt og antall stopp du tar. Erfarne turgåere kan imidlertid fullføre det på 3 eller 4 dager, mens andre kan bruke lengre tid for å nyte reisen i et mer avslappet tempo.

3. Hva er noen høydepunkter på Camino de Granada? Noen høydepunkter på Camino de Granada inkluderer byen Antequera, kjent for sine imponerende arkeologiske steder og vakre landskap, de fantastiske utsiktene ved Embalse de Los Bermejales og Alhambra i Granada, et ikonisk maurisk palasskompleks.

4. Er Camino de Granada godt merket? Ja, Camino de Granada er godt merket med gule piler og skilt langs ruten, noe som gjør det relativt enkelt å navigere. Du kan også finne guidebøker og kart spesifikt for denne pilegrimsruten for å hjelpe deg.

5. Finnes det overnattingsmuligheter langs Camino de Granada? Ja, det er ulike overnattingsalternativer tilgjengelig langs Camino de Granada, inkludert hoteller, vandrerhjem, pensjonater og bondegårder. Det anbefales å reservere på forhånd, spesielt i de travle pilegrimssesongene.

6. Når er det beste tidspunktet å gå Camino de Granada? Det beste tidspunktet å gå Camino de Granada er om våren (april til juni) eller høsten (september til oktober), siden været er mildere, og det er færre folkemengder sammenlignet med sommermånedene. Det er imidlertid fortsatt mulig å gå ruten på andre tider av året med riktig utstyr og forberedelse.

7. Trenger jeg spesielt utstyr for å gå Camino de Granada? Det anbefales å ha komfortable tursko, en ryggsekk, en påfyllbar vannflaske, regntøy, solkrem, en hatt og grunnleggende førstehjelpsutstyr. Avhengig av sesongen kan du også trenge varmere klær, spesielt om vinteren.

8. Finnes det steder å spise langs Camino de Granada? Ja, det er flere byer og landsbyer langs Camino de Granada hvor du kan finne restauranter, kafeer og barer for å få deg et måltid eller en matbit. Det er imidlertid lurt å ha med mat og vann i tilfelle det er lange strekninger mellom disse fasilitetene.

9. Kan jeg sykle Camino de Granada? Ja, det er mulig å sykle Camino de Granada. Det er imidlertid viktig å merke seg at noen deler kan være bedre egnet for fotturer enn sykling på grunn av terrenget. Noen overnattingssteder og tjenester kan også være mer tilpasset gående enn syklister.

10. Er Camino de Granada en krevende rute? Camino de Granada regnes som en moderat vanskelig rute, og det anbefales en viss grad av fitness og utholdenhet. Den inkluderer kupert terreng og noen bratte partier, men med riktig forberedelse og tempo er den håndterbar for de fleste friske personer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • TV
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barneklubb
Anmeldelse av Camino de Granada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.