Spania, Granada

Hospes Palacio de los Patos

Solarillo de Gracia 1 Granada, Spania Hotell
7 Tilbud fra 1836 NOK Se tilbud
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Hospes Palacio de los Patos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 66
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Solarillo de Gracia 1 Granada, Spania

Hotellet Hospes Palacio de los Patos ligger i hjertet av byen Granada, Spania. Det er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Granada-katedralen: Denne praktfulle katedralen ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den er kjent for sin imponerende arkitektur og rike historie.

2. Alhambra: En av de mest berømte og fantastiske attraksjonene i Granada, er Alhambra en festningskompleks og et palass som viser maurisk arkitektur. Den ligger på en høyde med utsikt over byen.

3. Albayzín: Dette historiske nabolaget er oppført som verdensarv av UNESCO og ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr smale og krokete gater, fantastisk utsikt over Alhambra og en livlig atmosfære med butikker, kafeer og restauranter.

4. Plaza Nueva: Ligger i sentrum av byen, er denne travle plassen et populært møtested med et bredt utvalg av butikker, kafeer og barer. Den arrangerer ofte utendørsmarkeder og gateforestillinger.

5. Calle Navas: Denne gågaten er kjent for sine mange tapasbarer og restauranter, hvor du kan nyte smaken av Granadas berømte tapaskultur.

6. San Jerónimo-klosteret: Et vakkert kloster som ligger innen gangavstand fra hotellet, det skilter med imponerende arkitektur og fredelige hager.

7. Granada Science Park (Parque de las Ciencias): En kort avstand fra hotellet tilbyr dette interaktive vitenskapsmuseet utstillinger og aktiviteter for alle aldre, inkludert et planetarium og en utendørs botanisk hage.

8. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av ulike handelsområder, inkludert Calle Recogidas og Calle Mesones, hvor du kan finne et bredt utvalg av butikker, boutique og varehus. Alt i alt er Hospes Palacio de los Patos-hotellet sentralt plassert, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske Granadas historiske, kulturelle og kulinariske attraksjoner.

map
Hospes Palacio de los Patos
8.6 Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Hospes Palacio de los Patos er et luksushotell i Granada, Spania. Det er innkvartert i et

19. århundre-palass som har blitt nydelig restaurert, og kombinerer historisk eleganse med moderne fasiliteter. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter, hver designet med sin egen unike stil og karakter. Rommene er romslige og godt utstyrt, med høykvalitets møbler, luksuriøs sengetøy og moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over Alhambra eller hotellets vakre hager. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en gourmetrestaurant ved navn "Los Patos", som tilbyr en meny inspirert av tradisjonell andalusisk mat med en moderne vri. Gjestene kan nyte et utvalg av retter laget av ferske sesongbaserte ingredienser, akkompagnert av et utvalg av fine viner. Det er også en bar og salong hvor gjestene kan slappe av og nyte en cocktail eller et glass vin. For de som søker avslapning og foryngelse, har hotellet et spa som tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier. Gjestene kan nyte en massasje, slappe av i badstuen eller dampbadet, eller ta et dukkert i innendørsbassenget. Alt i alt er Hospes Palacio de los Patos et luksuriøst og elegant hotell i Granada, som tilbyr en kombinasjon av historisk sjarm, moderne komfort og utmerkede spisemuligheter.

Barn

'Hospes Palacio de los Patos' i Granada, Spania tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av tingene som barna kan glede seg over på dette hotellet inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et vakkert utendørs svømmebasseng der barna kan kjøle seg ned og ha det gøy. Det er også et eget barnebasseng for de yngre barna.

2. Familierom: Hotellet tilbyr familierom som er spesielt designet for å imøtekomme familier med barn. Disse rommene er romslige og komfortable og sørger for et hyggelig opphold for hele familien.

3. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldrene ønsker å ha litt tid alene, kan hotellet ordne barnevakt-tjenester etter forespørsel. Dette gir foreldrene muligheten til å nyte fritiden mens barna deres blir godt ivaretatt.

4. Aktiviteter for barna: Hotellet organiserer ulike aktiviteter for barn, som verksteder for kunst og håndverk, leker og fortellerstunder. Disse aktivitetene har som mål å underholde og engasjere barna under oppholdet.

5. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger midt i hjertet av Granada, som tilbyr mange attraksjoner for barn, som Alhambra, Vitenskapsparken og parken Dehesa del Generalife. Disse attraksjonene gir en utmerket mulighet for barna å lære og ha det gøy. Alt i alt gir 'Hospes Palacio de los Patos' en familievennlig atmosfære med mange fasiliteter og aktiviteter som sikrer et minneverdig opphold for barn i Granada, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Hospes Palacio de los Patos i Granada, Spania. Her er noen forslag:

1. Alhambra-palasset: Besøk det berømte Alhambra-palasset, et UNESCOs verdensarvsted. Utforsk den fantastiske mauriske arkitekturen og hagene samtidig som du nyter den vakre utsikten over Granada.

2. Flamencoshow: Opplev lidenskapen og energien til tradisjonell flamencodans på en av de mange flamencoshowene i Granada. Flere arenaer tilbyr forestillinger i nærheten av hotellet, som Jardines de Zoraya eller Tablao Flamenco La Alborea.

3. Sierra Nevada Ski Resort: Hvis du besøker om vinteren, kan du stå på ski eller snowboarde på Sierra Nevada Ski Resort. Det ligger bare en kort kjøretur fra Granada og tilbyr et utvalg vintersportsaktiviteter.

4. Albayzín-distriktet: Gå en tur i det historiske Albayzín-nabolaget, kjent for sine smale gater, tradisjonelle hus og fantastisk utsikt over Alhambra. Du kan også besøke de arabiske badene i dette området.

5. Science Park (Parque de las Ciencias): Utforsk Parque de las Ciencias, et vitenskapsmuseum med interaktive utstillinger egnet for alle aldre. Det har forskjellige avdelinger, inkludert et planetarium, et sommerfuglhus og en biodiversitetshage.

6. Shopping på Calle Recogidas: Hvis du er interessert i shopping, kan du dra til Calle Recogidas. Denne travle gaten er kjent for sine mange butikker, boutiquer og varehus som tilbyr et bredt utvalg av mote, tilbehør og mer.

7. Granada-katedralen: Besøk den vakre Granada-katedralen, et mesterverk av spansk renessansearkitektur. Ta en guidet tur i interiøret og beundre den vakre kunsten og de utsmykkede dekorasjonene.

8. Tapasbarer: Granada er kjent for sin tapaskultur. Utforsk byen og smak på forskjellige tapas på ulike barer og restauranter. Området rundt hotellet, spesielt i sentrum av byen, er fylt med gode alternativer. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Hospes Palacio de los Patos i Granada, Spania. Byen tilbyr en rik kulturell og historisk arv, noe som gjør den til et ideelt reisemål for de som ønsker underholdning og dykking ned i spansk kultur.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Hospes Palacio de los Patos fra Alhambra?
1. Hvor langt er Hospes Palacio de los Patos fra Alhambra?1

Hospes Palacio de los Patos ligger omtrent 5 kilometer (9 miles) unna Alhambra i Granada, Spania.

2. Har Hospes Palacio de los Patos et svømmebasseng?
2. Har Hospes Palacio de los Patos et svømmebasseng?1

Ja, Hospes Palacio de los Patos har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hospes Palacio de los Patos?
3. Er det parkering tilgjengelig på Hospes Palacio de los Patos?1

Ja, hotellet tilbyr privat parkering på stedet mot en ekstra avgift.

4. Har Hospes Palacio de los Patos en restaurant?
4. Har Hospes Palacio de los Patos en restaurant?1

Ja, hotellet har en restaurant som heter "Los Patos" som serverer et utvalg av middelhavs- og andalusisk mat.

5. Er hotellet dyrevennlig?
5. Er hotellet dyrevennlig?1

Ja, Hospes Palacio de los Patos tillater kjæledyr mot et ekstra gebyr. Det kan imidlertid være visse restriksjoner eller regler.

6. Tilbyr hotellet spa-fasiliteter?
6. Tilbyr hotellet spa-fasiliteter?1

Ja, Hospes Palacio de los Patos har et spa med ulike behandlinger og tjenester tilgjengelig for gjestene å slappe av og fornye seg.

7. Hvor langt er hotellet fra Granada-katedralen?
7. Hvor langt er hotellet fra Granada-katedralen?1

Hotellet ligger omtrent 850 meter (5 miles) unna Granada-katedralen.

8. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Hospes Palacio de los Patos?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Hospes Palacio de los Patos?1

I tillegg til Alhambra og Granada-katedralen inkluderer andre nærliggende attraksjoner Generalife-hagene, Albaicín-bydelen og Sacromonte-hulene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Familierom
 • Kjæledyrvennlig
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Rullestoltilgang
 • Separat innsjekking og utsjekking
 • Rommene er tilrettelagt for allergikere
 • Særskilt røykeområde
 • Selskapslokaler
 • Møterom
 • Trimrom
 • Forretningssenter
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Boblebad
 • Bidé
 • Sammenhengende rom
 • Dampbad
 • Valg av sengetøy/pute
 • Skrivebord
 • Gratis toalettartikler
 • Badekåper
 • Håndklær
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Frokost på rommet
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Damprom
 • Innendørsbasseng
 • Utendørs oppvarmet basseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Babysenger
 • Barneklubb
 • Høystoler
Anmeldelse av Hospes Palacio de los Patos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.