Spania, Granada

Alhambra Palace

Plaza Arquitecto Garcia de Paredes 1 Granada, Spania Hotell
1 tilbud fra 2381 NOK Se tilbud
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Alhambra Palace
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Nattklubber
 • Sykkelutleie
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza Arquitecto Garcia de Paredes 1 Granada, Spania

Hotel Alhambra Palace i Granada, Spania ligger i nærheten av flere populære attraksjoner. Her er noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet:

1. Alhambra: Hotellet ligger rett ved siden av den berømte Alhambra, en fantastisk maurisk palass- og festningskompleks kjent for sin vakre arkitektur og hager.

2. Generalife: Dette fortryllende hagekomplekset er en del av Alhambra og ligger i nærheten. Det har intrikate fontener, bassenger og frodig vegetasjon.

3. Carmen de los Mártires: Ligger innen gangavstand, denne historiske hagen tilbyr flott utsikt over Alhambra og byen. Det er et fredelig sted å slappe av og nyte naturen.

4. Palacio de Carlos V: Dette renessansepalasset ligger innenfor Alhambra-komplekset. Besøkende kan utforske museet inni, som viser et utvalg utstillinger.

5. Granadas sentrum: Hotellet ligger også i nærheten av Granadas sentrum, der du kan finne mange butikker, restauranter og sjarmerende gater å utforske.

6. Mirador de San Nicolás: Ligger i nabolaget Albaicín, tilbyr dette utsiktspunktet panoramautsikt over Alhambra og Sierra Nevada-fjellene.

7. Sacromonte: Kjent for sine hulehus og flamencoshow, er Sacromonte et livlig nabolag i nærheten av hotellet som viser en unik kulturopplevelse. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene som omgir Hotel Alhambra Palace i Granada, Spania.

map
Alhambra Palace
Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Alhambra Palace-hotellet er et luksuriøst og historisk hotell som ligger i Granada, Spania. Det ligger i nærheten av Alhambra, et berømt UNESCOs verdensarvsted, og tilbyr fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende fjellene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er unikt dekorert og møblert med en blanding av tradisjonelle og moderne elementer. Fasiliteter inkluderer air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også balkonger eller terrasser med panoramautsikt. Hotellets restaurant, Arbequina, serverer et utvalg utsøkte retter som blander tradisjonell andalusisk mat med moderne smaker. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé, lunsj og middag, enten innendørs eller på den vakre utendørsterrassen med utsikt over Granada. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av med en drink og nyte den atmosfæriske stemningen. Ytterligere fasiliteter på Alhambra Palace inkluderer en takterrasse med svømmebasseng, som gir et ideelt sted å slappe av og nyte den betagende utsikten over Alhambra. Hotellet tilbyr også møte- og arrangementslokaler for forretningskonferanser eller sosiale sammenkomster. Gjester som bor på Alhambra Palace kan dra nytte av den fremragende beliggenheten ved å besøke Alhambra og utforske andre attraksjoner i nærheten, som Generalife-hagene og Albayzín nabolaget. Sentrum av Granada ligger også innen gangavstand, og tilbyr et bredt utvalg av shopping, mat og underholdningsmuligheter. Alt i alt tilbyr Alhambra Palace en luksuriøs og kulturelt rik opplevelse for gjestene, der den kombinerer sin historiske sjarm med moderne fasiliteter og enestående service.

Barn

Alhambra-palasset i Granada, Spania tilbyr flere attraksjoner for barn. Her er noen aktiviteter og funksjoner som barn kan glede seg over:

1. Generalife-hagene: Generalife-hagene er vakre og godt vedlikeholdte hager som ligger inne i komplekset. Barn kan utforske disse hagene og nyte de fargerike blomstene, fontenene og den fredelige atmosfæren.

2. Alcazaba-festningen: Alcazaba-festningen er den eldste delen av Alhambra. Barn kan klatre på veggene, utforske tårnene og forestille seg hvordan det var å forsvare festningen.

3. Nasrid-palassene: Selv om Nasrid-palassene kan ses som en kulturell og historisk attraksjon, kan barn finne den unike arkitekturen, intrikate dekorasjonene og de vakre flisene fascinerende. De kan også lære om historien og kulturen til Nasrid-dynastiet.

4. Lydguider: Alhambra-palasset tilbyr lydguider på flere språk, inkludert en spesifikk lydtur designet for barn. Disse guidene gir interessant informasjon om de forskjellige områdene av palasset, noe som gjør besøket mer engasjerende for barn.

5. Løvegården: Løvegården er et av de mest kjente områdene i Alhambra. Barn kan observere den detaljerte løvefontenen og utforske den omkringliggende gården, og forestille seg hvordan det var å bo i palasset på sitt høydepunkt.

6. Utendørsområder for å løpe og leke: Alhambra har romslige gårdsplasser og åpne områder der barn kan løpe rundt, leke spill og nyte frisk luft samtidig som de fortsatt er innenfor palassets område. Alt i alt tilbyr Alhambra-palasset en blanding av historiske, arkitektoniske og utendørs attraksjoner som kan fange barnas interesse samtidig som de gir en pedagogisk opplevelse.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Alhambra Palace i Granada, Spania. Her er noen forslag:

1. Alhambra - Den mest kjente attraksjonen i Granada, Alhambra, er et imponerende maurisk palass- og festningskompleks. Besøkende kan utforske de vakre hagene, intrikate arkitekturen og lære om historien til dette UNESCO-verdensarvstedet.

2. Generalife - Ved siden av Alhambra ligger Generalife, et annet vakkert hagekompleks. Besøkende kan ta en rolig spasertur gjennom de velstelte hagene, beundre fontenene og nyte panoramautsikt over Granada.

3. Flamencokonserter - Granada er kjent for sin livlige flamencokultur. Det finnes mange steder i nærheten av hotellet der du kan oppleve autentiske flamencokonserter med lidenskapelig musikk, dans og sang. Eksempler inkluderer Zorongo Flamenco, Tablao Flamenco Albayzin og Venta El Gallo.

4. Albayzin - Dette historiske nabolaget er et UNESCO-verdensarvsted og tilbyr et labyrint av smale gater, hvitkalkede hus og vakre utsiktspunkter. Utforsk nabolagets sjarmerende gater, butikker som selger lokal håndverk, og smak på tradisjonelle spanske tapas på de lokale barene og restaurantene.

5. Sacromonte - Et annet historisk nabolag i Granada, Sacromonte, er kjent for sine huleboliger. Besøkende kan nyte et besøk til Sacromonte Abbey, se en flamencokonsert i en av de tradisjonelle hulene, eller bare vandre rundt i området og suge inn dens unike atmosfære.

6. Granada katedral - Ligger i sentrum av byen, er Granada katedral en av byens viktigste landemerker. Besøkende kan ta en guidet tur i katedralen, utforske kongelige kapell hvor dronning Isabella og kong Ferdinand er begravet, eller klatre til toppen av klokketårnet for panoramautsikt over byen.

7. Tapasbarer og restauranter - Granada er kjent for sin tradisjon med å tilby gratis tapas med en drinkbestilling. I nærheten av hotellet finner du mange tapasbarer og restauranter hvor du kan nyte deilig spansk mat og prøve ulike småretter. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet Alhambra Palace i Granada, Spania. Byen har mye mer å tilby, så ikke nøl med å utforske og oppdage andre attraksjoner og aktiviteter i løpet av oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Alhambra-palasset? Alhambra-palasset er en historisk festning og palasskompleks som ligger i Granada, Spania. Det er en av de mest besøkte turistattraksjonene i landet.

2. Når ble Alhambra-palasset bygget? Alhambra-palasset ble opprinnelig bygget som en liten festning på 800-tallet. Imidlertid ble de fleste av de nåværende strukturene bygget på 1200- og 1300-tallet under Nasrid-dynastiets regjeringstid.

3. Hva er den arkitektoniske stilen til Alhambra-palasset? Alhambra-palasset er kjent for sin unike blanding av islamske arkitektoniske stiler, inkludert mauriske og Mudéjar-innflytelser. Det viser intrikate utskjæringer, dekorative elementer og vakre hager.

4. Hvor lang tid tar det å besøke Alhambra-palasset? Det tar vanligvis mellom 2 og 3 timer å besøke de viktigste delene av Alhambra-palasset, inkludert Nasrid-palassene, Generalife-hagene og Alcazaba-festningen. Imidlertid velger noen besøkende å tilbringe en hel dag med å utforske komplekset.

5. Trenger man billetter på forhånd for å besøke Alhambra-palasset? Ja, det anbefales sterkt å ha billetter på forhånd for å besøke Alhambra-palasset på grunn av populariteten. Det er lurt å bestille billetter godt i forkant, spesielt i høysesongen for turister.

6. Kan man kjøpe billetter på besøksdagen? Mens det er mulig å kjøpe billetter på besøksdagen, kan tilgjengeligheten være begrenset, spesielt i travle perioder. Det anbefales å bestille på forhånd for å sikre seg en plass.

7. Hva er de populære attraksjonene innenfor Alhambra-palasset? De mest populære attraksjonene innenfor Alhambra-palasset er Nasrid-palassene, som inkluderer Mexuar, Comares og Lions palasser. Generalife-hagene er også et must-besøk, kjent for sine vakre fontener og landskapsarbeid.

8. Er det en kleskode for å besøke Alhambra-palasset? Det er ingen spesifikk kleskode, men for å vise respekt for det historiske stedet og kulturelle skikker, anbefales det å kle seg beskjedent. Unngå å ha på deg avslørende klær, og vurder å ta med et skjerf eller sjal for å dekke skuldrene om nødvendig.

9. Kan man ta bilder inne i Alhambra-palasset? Det er generelt tillatt å ta bilder i de fleste områder av Alhambra-palasset, unntatt i Nasrid-palassene der fotografering er forbudt i noen seksjoner. Det er lurt å sjekke de spesifikke reglene og begrensningene før man tar bilder.

10. Når er det beste tidspunktet å besøke Alhambra-palasset? Det beste tidspunktet å besøke Alhambra-palasset er tidlig om morgenen eller sent på ettermiddagen for å unngå store mengder mennesker. Det anbefales også å besøke på ukedager fremfor helger eller helligdager for en mer fredelig opplevelse.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Nattklubber
 • Sykkelutleie
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Alhambra Palace
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.