Spania, Granada

B&B Hotel Granada Estacion

Avenida Juan Pablo II, 35 Granada, Spania Hotell
1 tilbud fra 527 NOK Se tilbud
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
B&B Hotel Granada Estacion
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
3.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Juan Pablo II, 35 Granada, Spania

Rundt B&B Hotel Granada Estacion i Granada, Spania, finnes det flere interessante steder og fasiliteter i nærheten. Noen av de bemerkelsesverdige attraksjonene og fasilitetene i nærheten inkluderer:

1. Granada jernbanestasjon: Hotellet ligger rett ved siden av Granada jernbanestasjon, noe som gjør det praktisk for reisende som ankommer eller reiser med tog.

2. Granada busstasjon: På samme måte ligger Granada busstasjon også i nærheten og gir enkel tilgang for bussreisende.

3. Palacio de Exposiciones y Congresos (konferansesenter og utstillingslokale): Dette stedet ligger bare en kort avstand fra hotellet, og huser regelmessig forskjellige utstillinger, konferanser og arrangementer.

4. Estadio Nuevo Los Cármenes (Nye Los Cármenes stadion): Hjemmebanen til fotballklubben Granada CF ligger innenfor en rimelig avstand fra hotellet, noe som gjør det til et praktisk valg for fotballentusiaster som skal se kamper.

5. Granada sentrum: Det historiske sentrum av Granada, inkludert attraksjoner som Alhambra, Albaicín-nabolaget og katedralen, ligger omtrent 2,5 kilometer unna. Det kan nås enkelt med kollektivtransport eller en kort kjøretur.

6. Sierra Nevada-fjellene: B&B Hotel Granada Estacion ligger relativt nær Sierra Nevada-fjellene, kjent for skikjøring og friluftsaktiviteter. Det tar omtrent 45 minutter å kjøre fra hotellet til skianlegget Sierra Nevada.

7. Shopping og servering: Det er ulike kjøpesentre, supermarkeder og spisesteder i nærheten av hotellet, noe som gir bekvemmelighet for gjester som ønsker å utforske området. Vær oppmerksom på at de spesifikke avstandene og tidene som nevnes er omtrentlige og kan variere avhengig av ruten og transportmiddel. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke de nøyaktige stedene og avstandene basert på dine preferanser og behov.

map
B&B Hotel Granada Estacion
Hotell

Til sentrum3.1

Om hotellet

Om

B&B Hotel Granada Estacion er et moderne hotell som ligger i Granada, Spania. Det ligger beleilig nær Granada togstasjon, noe som gjør det til et flott valg for reisende som ankommer med tog. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene. Rommene er designet i moderne og minimalistisk stil, og har fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV, arbeidsbord og eget bad med dusj. Sengene er komfortable og sikrer en god natts søvn for gjestene. Når det gjelder måltider, tilbyr B&B Hotel Granada Estacion en bufféfrokost for gjestene. Denne bufféen inkluderer et utvalg av alternativer som bakverk, brød, frokostblandinger, frukt, yoghurt og kaffe. Frokosten gir en god start på dagen og er inkludert i romprisen. I tillegg har hotellet et salgsautomatområde der gjestene kan kjøpe snacks og drikke gjennom hele dagen. Alt i alt er B&B Hotel Granada Estacion et praktisk valg for reisende som leter etter et moderne og komfortabelt hotell nær togstasjonen i Granada, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av B&B Hotel Granada Estacion i Granada, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i området inkluderer:

1. Alhambra: En must-visit attraksjon i Granada, Alhambra er et fantastisk palasskompleks med vakre hager og imponerende maurisk arkitektur.

2. Generalife: Ligger i nærheten av Alhambra, er Generalife en vakker hage med fontener, gårdsplasser og imponerende utsikt over Alhambra.

3. Granada katedral: Byens hovedkatedral er en imponerende gotisk struktur med vakre kunstverk og blendende arkitektur.

4. Kongelige kapell i Granada: Dette mausoleet huser gravene til dronning Isabella og kong Ferdinand, de katolske monarkene som finansierte Christopher Columbus 'ekspedisjon til Amerika.

5. Albayzín: Det historiske nabolaget Albayzín tilbyr smale gater, sjarmerende hus og vakre utsiktspunkter over Alhambra og byen.

6. Sacromonte: Kjent for sine hulehus og flamenco-show, er Sacromonte et nabolag der du kan oppleve autentiske flamenco-opptredener.

7. Sierra Nevada: Om du er interessert i utendørsaktiviteter, er Sierra Nevada fjellkjeden i nærheten og tilbyr muligheter for ski, fotturer og terrengsykling, avhengig av sesongen.

8. Vitenskapsparken (Parque de las Ciencias): Dette interaktive vitenskapsmuseet har utstillinger relatert til teknologi, astronomi, biologi og mer.

9. Granada tyrefekterarena: Hvis du er interessert i tyrefekting, kan du se på en tyrefekting i Granada tyrefekterarena, som også arrangerer andre arrangementer og konserter.

10. Shopping og spisesteder: Granada har et livlig shoppingmiljø, spesielt i bysentrum og de nærliggende gågatene. Det finnes også mange restauranter, tapasbarer og kafeer å utforske.

Topp spørsmål

1. Er det parkering tilgjengelig på B&B Hotel Granada Estacion? Ja, det er parkering tilgjengelig på hotellet.

2. Er frokost inkludert i romprisen på B&B Hotel Granada Estacion? Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen.

3. Har B&B Hotel Granada Estacion en restaurant? Nei, hotellet har ikke en restaurant.

4. Er B&B Hotel Granada Estacion dyrevennlig? Ja, hotellet er dyrevennlig.

5. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på B&B Hotel Granada Estacion? Innsjekking er fra 14:00 og utsjekking er frem til 12:

00.

6. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på B&B Hotel Granada Estacion? Ja, det er gratis Wi-Fi tilgjengelig over hele hotellet.

7. Har B&B Hotel Granada Estacion et treningsstudio? Nei, hotellet har ikke et treningsstudio.

8. Hvor langt er det fra B&B Hotel Granada Estacion til sentrum? Hotellet ligger omtrent 2 kilometer fra sentrum.

9. Er det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av B&B Hotel Granada Estacion? Ja, noen nærliggende attraksjoner inkluderer Alhambra, Katedralen i Granada og Plaza Nueva.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av B&B Hotel Granada Estacion
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.