Spania, Gran Canaria

Gran canaria arinaga

Calle Tirma 151 Gran Canaria, Spania Leilighet
1 tilbud fra 580 NOK Se tilbud
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Gran canaria arinaga
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
18.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Tirma 151 Gran Canaria, Spania

Rundt hotellet "Gran Canaria Arinaga", som ligger i Arinaga, Gran Canaria, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende interessante stedene inkluderer:

1. Arinaga-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Arinaga-stranden, en vulkansk svart sandstrand populær for bading, soling og snorkling.

2. Arinaga Marine Reserve: Denne marine reserven er kjent for sitt varierte marine liv og er et flott sted for dykkere og snorkelentusiaster.

3. El Cabrón Blue Flag Beach: Noen få kilometer unna finner du El Cabrón-stranden, kjent for sitt krystallklare vann og et populært sted for dykking og snorkling.

4. Playa del Burrero: En annen nærliggende strand, Playa del Burrero, tilbyr en rolig atmosfære og vakker utsikt. Den er perfekt for avslapning og lange turer langs kysten.

5. Barranco de Guayadeque: En kort kjøretur innover vil ta deg til Barranco de Guayadeque, en fantastisk ravine med turstier, huleboliger og tradisjonelle kanariske restauranter.

6. Pozo Izquierdo: Denne kystlandsbyen er berømt for windsurfing og huser internasjonale windsurfingmesterskap. Den ligger noen få kilometer unna hotellet.

7. Gran Canaria Lufthavn: Hotellet ligger beleilig i nærheten av Gran Canaria lufthavn, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for reisende. I tillegg til disse attraksjonene finnes det også restauranter, butikker og fasiliteter som supermarkeder, apotek og banker i nærområdet, noe som gir bekvemmelighet for besøkende.

map
Gran canaria arinaga
Leilighet

Til sentrum18.0

Om hotellet

Om

'Gran Canaria Arinaga' er et hotell som ligger i byen Arinaga i regionen Gran Canaria i Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: 'Gran Canaria Arinaga' er et moderne og komfortabelt hotell som tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester til sine gjester. Det ligger beleilig til nær stranden og innen gangavstand til ulike attraksjoner i Arinaga. Rommene: Hotellet tilbyr en rekke rom som passer forskjellige behov og preferanser. Rommene er velutstyrte og møblert med moderne fasiliteter. Hvert rom har komfortable senger, aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte et variert utvalg av måltider gjennom dagen. De serverer en gratis frokost hver morgen med et utvalg av varme og kalde alternativer. Lunsj og middag er også tilgjengelig, og restauranten tilbyr et utvalg av deilige retter, inkludert lokale spesialiteter og internasjonal mat. I tillegg kan hotellet tilby en bar eller salongområde der gjestene kan slappe av og nyte drinker og snacks under oppholdet. Alt i alt gir 'Gran Canaria Arinaga' hotell et komfortabelt og praktisk opphold med velutstyrte rom og en restaurant som serverer varierte måltider for å imøtekomme gjestenes behov.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Gran Canaria Arinaga på Gran Canaria, Spania. Her er noen forslag:

1. Arinaga-stranden: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Arinaga-stranden, der du kan slappe av, bade, sole deg eller ta en tur langs promenaden.

2. Vindsurfing og vannsport: Arinaga er kjent for ideelle forhold for vannsport som vindsurfing, kitesurfing og dykking. Du finner utleiesjapper og skoler i nærheten for disse aktivitetene.

3. Fotturer og naturutforskning: Gran Canaria har mange turstier og naturlige attraksjoner. Caldera de los Marteles eller Barranco de Guayadeque i nærheten er populære steder for friluftsentusiaster.

4. Restauranter og barer: Det er flere restauranter og barer innen gangavstand fra hotellet, der du kan nyte lokal mat, tapas eller drikke med levende musikk.

5. Shopping: Byen Arinaga har lokale butikker og boutiquer der du kan titte etter suvenirer, moteklær eller lokale produkter.

6. Besøk nærliggende byer og attraksjoner: Hotellet har en praktisk beliggenhet for å besøke andre byer og attraksjoner på Gran Canaria. Du kan utforske den livlige byen Las Palmas, besøke den historiske byen Aguimes eller dra på en dagstur til de berømte sanddynene i Maspalomas. Det anbefales alltid å sjekke med hotellets resepsjon eller lokal turistinformasjon for de nyeste anbefalingene og eventuelle spesielle arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Arinaga på Gran Canaria, Spania?
1. Hvor ligger Arinaga på Gran Canaria, Spania?1

Arinaga er en kystby som ligger på østkysten av Gran Canaria, en øy i Kanariøyene i Spania

2. Hvordan kommer jeg til Arinaga fra Gran Canaria?
2. Hvordan kommer jeg til Arinaga fra Gran Canaria?1

For å komme til Arinaga fra andre deler av Gran Canaria, kan du ta buss eller kjøre med bil. Buss transportsystemet på øya er godt utviklet, og reisen tar vanligvis rundt 20-30 minutter. Hvis du foretrekker å kjøre, er det flere bilutleiefirmaer tilgjengelig over hele Gran Canaria

3. Hva er de populære attraksjonene i Arinaga, Gran Canaria?
3. Hva er de populære attraksjonene i Arinaga, Gran Canaria?1

Arinaga er kjent for sine vakre strender, inkludert Playa de Arinaga, som er perfekt for bading og soling. Byen tilbyr også utmerkede muligheter for snorkling og dykking, med et rikt marineliv og undersjøiske vulkanske landskap. I tillegg har Arinaga en sjarmerende strandpromenade med sjømatrestauranter og kafeer

4. Finnes det overnattingsmuligheter i Arinaga?
4. Finnes det overnattingsmuligheter i Arinaga?1

Ja, det er flere overnattingsmuligheter i Arinaga, inkludert hoteller, leiligheter og gjestehus. Byen har alternativer som passer til ulike budsjetter og preferanser

5. Hvordan er klimaet i Arinaga, Gran Canaria?
5. Hvordan er klimaet i Arinaga, Gran Canaria?1

Arinaga, som resten av Gran Canaria, har et mildt klima gjennom hele året. Sommeren er varm med gjennomsnittstemperaturer på 22-26°C, mens vinteren er relativt mild med temperaturer rundt 15-20°C

6. Er Arinaga egnet for familier med barn?
6. Er Arinaga egnet for familier med barn?1

Ja, Arinaga er et familievennlig reisemål med sine rolige og rene strender. Byen har fasiliteter som lekeplasser, restauranter med barnevennlige menyer og ulike aktiviteter som passer for familier

7. Finnes det restauranter eller kafeer i Arinaga?
7. Finnes det restauranter eller kafeer i Arinaga?1

Arinaga har et godt utvalg av restauranter og kafeer som tilbyr fersk sjømat, kanariske retter, internasjonale retter og typisk spansk tapas. Besøkende kan nyte et mangfold av spisemuligheter langs strandpromenaden

8. Kan jeg dykke eller snorkle i Arinaga?
8. Kan jeg dykke eller snorkle i Arinaga?1

Ja, Arinaga er et populært sted for dykking og snorkling på grunn av sine klare farvann og livlige marineliv. Det er dykkesentre i området som tilbyr turer og kurs for dykkere på alle nivåer

9. Finnes det andre attraksjoner i nærheten av Arinaga?
9. Finnes det andre attraksjoner i nærheten av Arinaga?1

Arinaga er godt plassert for å utforske andre deler av Gran Canaria. I nærheten finner du attraksjoner som Maspalomas-dynene, Puerto Rico-stranden, Palmitos-parken (en zoologisk og botanisk hage) og hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Gran canaria arinaga
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.