Spania, Fosse

Atico con dos terrazas

Avenida Cantabrico no15 Fosse, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Atico con dos terrazas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Cantabrico no15 Fosse, Spania

Hotel 'Atico con dos terrazas' ligger i Foz, en by i provinsen Lugo i Galicia, Spania. Hotellet ligger i nærheten av kysten, så det er flere strender i umiddelbar nærhet. Noen av strendene i området inkluderer Playa de Llas, Playa Peizás og Playa Arealonga. I tillegg til strendene tilbyr Foz også mange andre attraksjoner og interessepunkter. Byen har et sjarmerende historisk sentrum med smale gater, tradisjonelle hus og en livlig atmosfære. Besøkende kan utforske lokale butikker, restauranter og kafeer, og nyte den lokale maten, som er kjent for fersk sjømat. I nærheten finnes det også flere naturområder for utendørsaktiviteter. Dette inkluderer Fragas do Eume Natural Park, som er et beskyttet område med turstier, frodige skoger og vakre elver. Ría de Foz er en annen naturlig attraksjon, der besøkende kan nyte båtturer eller fiske. Generelt sett tilbyr hotellet 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania, tilgang til vakre strender, et sjarmerende bysentrum og muligheter for utendørsaktiviteter i de omkringliggende naturområdene.

map
Atico con dos terrazas
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

"Atico con dos terrazas" er et hotell som ligger i Foz, Spania. Hotellet tilbyr komfortable rom og et variert utvalg av måltider til gjestene. Hotellet har en takterrasse "Atico" med to terrasser, som gir gjestene vakker utsikt over området rundt. Terrassene er perfekte for å nyte et måltid eller slappe av med en drink mens man nyter naturen. Rommene på "Atico con dos terrazas" er designet med gjestenes komfort i tankene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og gir en koselig atmosfære for gjestene å slappe av og ta det med ro. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en restaurant der gjestene kan nyte et variert utvalg av deilige retter. Menyen har både lokal og internasjonal mat, tilberedt med ferske, lokalt produserte ingredienser. Enten gjestene er ute etter en solid frokost, en lett lunsj eller en romantisk middag, har restauranten på "Atico con dos terrazas" noe som passer enhver smak. Alt i alt er "Atico con dos terrazas" et hotell i Foz, Spania som tilbyr komfortable rom og deilige måltider. Med sine imponerende takterrasser og beleilige beliggenhet, gir det en perfekt base for å utforske de vakre omgivelsene i Foz.

Underholdning

Foz er en vakker kystby i Spania, kjent for sine fantastiske strender og naturlige landskap. Selv om det er en relativt liten by, er det fortsatt mange underholdningsmuligheter nær hotellet 'Atico con dos terrazas'. Her er noen forslag:

1. Playa de la Rapadoira: Dette er hovedstranden i Foz og tilbyr en rekke vannsportsaktiviteter som surfing, windsurfing og padlebrett. Du kan nyte en dag på stranden, sole deg eller ta en svømmetur i det krystallklare vannet.

2. Paseo de Foz: Ta en rolig spasertur langs promenaden, kjent som Paseo de Foz, som strekker seg langs kysten. Nyt den vakre utsikten over havet, pust inn den friske havluften og utforsk de ulike butikkene, kafeene og restaurantene langs veien.

3. Castro de Fazouro: Bare en kort kjøretur fra hotellet kan du besøke Castro de Fazouro, en gammel keltisk bosetning. Utforsk ruinene og lær om områdets historie.

4. Mirador de San Martiño: For fantastisk panoramautsikt over Foz og områdene rundt, kan du dra til Mirador de San Martiño. Dette utsiktspunktet tilbyr en fantastisk utsikt for å beundre byen og dens naturlige skjønnhet.

5. Termisk spa: Hvis du trenger avslapping, kan du besøke det nærliggende termiske spaet, Termas de Foz. Nyt de terapeutiske fordelene med de termiske vannene og unne deg forskjellige velværebehandlinger som massasjer og ansiktsbehandlinger.

6. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av årstiden kan Foz være vertskap for ulike festivaler og arrangementer. Sjekk den lokale kalenderen for å se om det er noen kulturelle feiringer, musikkfestivaler eller tradisjonelle arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Alt i alt tilbyr Foz en rolig og avslappende atmosfære med muligheter til å utforske områdets naturlige skjønnhet og delta i ulike utendørsaktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?
1. Hvor ligger 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?1

'Atico con dos terrazas' ligger i Foz, en kystby i provinsen Lugo, Galicia, Spania.

2. Hvor mange terrasser har 'Atico con dos terrazas'?
2. Hvor mange terrasser har 'Atico con dos terrazas'?1

'Atico con dos terrazas' har to terrasser, som gir rikelig med uteplass for avslapning og å nyte utsikten.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Atico con dos terrazas'?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Atico con dos terrazas'?1

'Atico con dos terrazas' tilbyr ulike fasiliteter, inkludert komfortable soverom, et fullt utstyrt kjøkken, en stue, bad og selvfølgelig de to terrassene med utemøbler.

4. Hvordan kan jeg bestille 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?
4. Hvordan kan jeg bestille 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?1

For å bestille 'Atico con dos terrazas', kan du kontakte eiendomseieren eller utleiebyrået som administrerer eiendommen. De vil gi deg nødvendig informasjon om tilgjengelighet, priser og bestillingsprosedyrer.

5. Hva er de nærliggende attraksjonene til 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?
5. Hva er de nærliggende attraksjonene til 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?1

Foz er kjent for sine vakre strender, så du kan nyte bading og soling på de nærliggende strendene Playa de Peizás, Playa de Llas eller Playa de Arealonga. Andre attraksjoner inkluderer Foz marina, Nuestra Señora de la Asunción kirke, Foz fyrtårn og de fantastiske utsiktspunktene Punta Penencia og Punta do Forcón.

6. Er det parkering tilgjengelig på 'Atico con dos terrazas'?
6. Er det parkering tilgjengelig på 'Atico con dos terrazas'?1

Tilgjengeligheten av parkering kan variere basert på den spesifikke eiendommen eller utleiebyrået som administrerer 'Atico con dos terrazas'. Det er lurt å spørre om parkeringsalternativer ved bestilling.

7. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til 'Atico con dos terrazas'?
7. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til 'Atico con dos terrazas'?1

Kjæledyrpolitikken for 'Atico con dos terrazas' vil avhenge av eiendomseieren eller utleiebyråets regler. Noen eiendommer kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger eller ekstra gebyrer.

8. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for leie av 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?
8. Hva er gjennomsnittlig prisnivå for leie av 'Atico con dos terrazas' i Foz, Spania?1

Leieprisen for 'Atico con dos terrazas' kan variere avhengig av faktorer som sesong, lengde på oppholdet og fasiliteter som tilbys. Det er best å kontakte eiendomseieren eller utleiebyrået direkte for nøyaktig prisinformasjon.

9. Er 'Atico con dos terrazas' egnet for familier?
9. Er 'Atico con dos terrazas' egnet for familier?1

'Atico con dos terrazas' kan være et egnet alternativ for familier, med komfortabel innkvartering og uteplass for barna å leke. Det er imidlertid lurt å sjekke med eiendomseieren eller utleiebyrået om de kan tilby ekstra fasiliteter eller fasiliteter for familier.

10. Er Foz, Spania et godt reisemål for en strandferie?
10. Er Foz, Spania et godt reisemål for en strandferie?1

Ja, Foz er et populært reisemål for en strandferie. Med sin vakre kystlinje, vakre strender og livlige atmosfære, tilbyr det en perfekt setting for avslapning og å nyte solen, sanden og havet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Atico con dos terrazas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.