Spania, Fosse

Costa do Castro

Rua Costa do Castro Fosse, Spania Leilighet
1 tilbud fra 784 NOK Se tilbud
Costa do Castro
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rua Costa do Castro Fosse, Spania

Hotellet 'Costa do Castro' ligger i Foz, Spania, som er en kystby i provinsen Lugo, i regionen Galicia. I nærheten finner du ulike attraksjoner og fasiliteter som:

1. Strender: Foz er kjent for sine vakre strender, inkludert Playa de Llas, Playa de Peizás og Playa de Rapadoira. Disse sandstrendene tilbyr muligheter for soling, bading og vannsport.

2. Castro de Fazouro: Dette arkeologiske stedet er en gammel jernalderbosetning med ruiner av steinhus og forsvarsverk. Det gir et innblikk i regionens førromerske historie og byr på fantastisk utsikt over kysten.

3. Foz-havnen: Havnen i Foz er et travel område der du kan se fiskebåter som kommer inn med fangsten sin. Den har også en marina der du kan nyte en spasertur langs havnen og beundre båtene.

4. Butikker og restauranter: Foz sentrum har et utvalg av butikker, kafeer og restauranter der du kan nyte lokal galicisk mat, inkludert fersk sjømat og regionale spesialiteter.

5. Ría de Foz: Ría de Foz er en vakker fjord som tilbyr muligheter for sceniske båtturer, fuglekikking og å nyte områdets naturlige skjønnhet.

6. Parque histórico e etnográfico da Fervenza de Robledo: Dette parken som ligger i nærheten, har en gammel vannmølle, tradisjonelle galiciske hus og vakre landskap. Det er et flott sted for fotturer og piknik.

7. Lugo: Lugo, provinshovedstaden, ligger omtrent 30 kilometer unna Foz. Her kan du besøke de imponerende romerske murene i Lugo, som er en UNESCOs verdensarvliste, sammen med andre historiske og kulturelle attraksjoner i byen. Samlet sett tilbyr hotellet 'Costa do Castro' i Foz, Spania, enkel tilgang til strender, arkeologiske steder, naturparker og nærliggende byer, noe som gir en blanding av avslapning, historie og naturlig skjønnhet.

map
Costa do Castro
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Costa do Castro' er et hotell som ligger i Foz, Spania. Det tilbyr forskjellige typer rom for å imøtekomme ulike typer gjester. Rommene er rene, komfortable og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for besøkende. Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og har eget bad, TV, aircondition, gratis Wi-Fi-tilgang og andre fasiliteter som imøtekommer gjestenes behov. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider. Gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter som er tilberedt av profesjonelle kokker. Restauranten tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære, perfekt for å nyte et måltid med venner eller familie. I tillegg til restauranten har 'Costa do Castro' også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink eller en lett snacks. Hotellets beliggenhet er en annen fordel, da det ligger i et vakkert område langs kysten, og gir gjestene fantastisk utsikt over havet. Det ligger også praktisk til i nærheten av ulike attraksjoner og aktiviteter, som strender, turstier og kulturelle severdigheter. Totalt sett tilbyr 'Costa do Castro' komfortable rom, deilige måltider og en flott beliggenhet, noe som gjør det til et flott valg for besøkende som ønsker å slappe av og utforske det vakre området i Foz, Spania.

Underholdning

1. Strender: Costa do Castro ligger i nærheten av flere vakre strender i Foz, inkludert Playa de Llas, Playa de Lóngara og Playa de Foz.

2. Castro de Fazouro: Besøk det arkeologiske stedet Castro de Fazouro, som ligger bare en kort avstand fra Foz. Utforsk restene av denne gamle keltiske bosetningen og lær om dens historie.

3. Foz Marina: Nyt en spasertur langs Foz Marina, hvor du kan beundre båtene og yachtene, og kanskje til og med leie en kajakk eller dra på båttur.

4. Fyr: Utforsk de pittoreske fyrene i området, som Punta Atalaya-fyret og Punta da Frouxeira-fyret. Disse landemerkene tilbyr fantastisk utsikt over kystlinjen.

5. Gastronomi: Kos deg med det lokale galiciske kjøkkenet på de ulike sjømatrestaurantene og barene i nærheten av hotellet. Prøv tradisjonelle retter som empanadas, pulpo a la gallega (galicisk-stil blekksprut) og fersk sjømat.

6. Mirador del Fuciño do Porco: Ta en kort kjøretur til Mirador del Fuciño do Porco, et utsiktspunkt som tilbyr panoramautsikt over de fantastiske klippene og den robuste kystlinjen. Det er et populært sted for fotointeresserte.

7. Shopping: Utforsk de lokale butikkene og boutiquene i Foz, der du kan finne unike suvenirer, klær og lokalt håndverk.

8. Parque Muiño da Xunqueira: Besøk Parque Muiño da Xunqueira, en park som ligger langs bredden av elven Sor. Nyt en avslappende spasertur, ha en piknik eller rett og slett slapp av i naturen.

9. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen kulturelle arrangementer eller festivaler som skjer under oppholdet ditt i Foz. Byen arrangerer ofte tradisjonelle feiringer og musikkfestivaler, som gir en unik kulturell opplevelse.

10. Dagsutflukter: Bruk Foz som base for å utforske nærliggende attraksjoner som Cathedrals Beach (Praia das Catedrais), den historiske byen Ribadeo eller de pittoreske kystlandsbyene Viveiro og Mondoñedo.

Topp spørsmål

1. Hva er Costa do Castro i Foz, Spania?
1. Hva er Costa do Castro i Foz, Spania?1

Costa do Castro er et vakkert kystområde som ligger i Foz, en liten by i provinsen Lugo, Spania

2. Den er kjent for sine fantastiske klipper, sandstrender og fantastisk utsikt over Atlanterhavet?
2. Den er kjent for sine fantastiske klipper, sandstrender og fantastisk utsikt over Atlanterhavet?1

3. Hvordan kommer jeg til Costa do Castro?
3. Hvordan kommer jeg til Costa do Castro?1

For å komme til Costa do Castro kan du fly til Santiago de Compostela flyplass eller A Coruña flyplass, begge med gode forbindelser til større spanske byer

4. Derfra kan du leie bil eller ta buss til Foz, som er omtrent 1,5-2 timers kjøretur unna?
4. Derfra kan du leie bil eller ta buss til Foz, som er omtrent 1,5-2 timers kjøretur unna?1

5. Kan man bade i Costa do Castro?
5. Kan man bade i Costa do Castro?1

Ja, Costa do Castro har flere vakre strender hvor besøkende kan bade

6. Disse strendene, som Playa de Rapadoira og Playa de Arealonga, har rent vann og er perfekte for bading og soling?
6. Disse strendene, som Playa de Rapadoira og Playa de Arealonga, har rent vann og er perfekte for bading og soling?1

7. Er det noen overnattingsmuligheter i nærheten av Costa do Castro?
7. Er det noen overnattingsmuligheter i nærheten av Costa do Castro?1

Ja, det er flere overnattingsmuligheter i nærheten av Costa do Castro

8. Foz har et utvalg hoteller, gjestehus og ferieleiligheter som passer til ulike budsjetter og preferanser?
8. Foz har et utvalg hoteller, gjestehus og ferieleiligheter som passer til ulike budsjetter og preferanser?1

9. Noen populære alternativer inkluderer Hotel Ego, Hotel Villa de Foz og Parador de Ribadeo?
9. Noen populære alternativer inkluderer Hotel Ego, Hotel Villa de Foz og Parador de Ribadeo?1

10. Hva er noen aktiviteter å gjøre i Costa do Castro?
10. Hva er noen aktiviteter å gjøre i Costa do Castro?1

I tillegg til å nyte strendene, tilbyr Costa do Castro mange aktiviteter for besøkende

11. Du kan gå på tur langs de vakre kysterklippene, utforske den nærliggende Castelo de San Martiño, besøke fyret i Frouxeira eller bare nyte de pittoreske omgivelsene og roen i området?
11. Du kan gå på tur langs de vakre kysterklippene, utforske den nærliggende Castelo de San Martiño, besøke fyret i Frouxeira eller bare nyte de pittoreske omgivelsene og roen i området?1

12. Er det noen restauranter eller kafeer i Costa do Castro?
12. Er det noen restauranter eller kafeer i Costa do Castro?1

Ja, det er flere restauranter og kafeer i og rundt Costa do Castro

13. Disse stedene tilbyr ulike typer mat, inkludert tradisjonelle galisiske retter og fersk sjømat?
13. Disse stedene tilbyr ulike typer mat, inkludert tradisjonelle galisiske retter og fersk sjømat?1

14. Noen populære alternativer er Restaurante Puerto Chico, Restaurante O'Rella og Bar Ría de Foz?
14. Noen populære alternativer er Restaurante Puerto Chico, Restaurante O'Rella og Bar Ría de Foz?1

15. Finnes det noen butikker i nærheten av Costa do Castro?
15. Finnes det noen butikker i nærheten av Costa do Castro?1

Foz har et lite kommersielt område hvor du kan finne butikker som selger lokale produkter, suvenirer og dagligvarer

16. Hvis du ønsker en større handelserfaring, kan du besøke nærliggende byer som Ribadeo eller Viveiro, som har et bredere utvalg av butikker og supermarkeder?
16. Hvis du ønsker en større handelserfaring, kan du besøke nærliggende byer som Ribadeo eller Viveiro, som har et bredere utvalg av butikker og supermarkeder?1

17. Når er det beste tidspunktet å besøke Costa do Castro?
17. Når er det beste tidspunktet å besøke Costa do Castro?1

Det beste tidspunktet å besøke Costa do Castro er i løpet av sommermånedene (juni til september) når været er varmt og solrikt, og strendene er på sitt beste

18. Hvis du foretrekker en roligere og mindre folksom opplevelse, kan du også besøke i skuldersesongen om våren eller tidlig høst?
18. Hvis du foretrekker en roligere og mindre folksom opplevelse, kan du også besøke i skuldersesongen om våren eller tidlig høst?1

19. Er det noen kulturelle arrangementer i Costa do Castro?
19. Er det noen kulturelle arrangementer i Costa do Castro?1

Foz arrangerer flere kulturelle arrangementer i løpet av året, inkludert musikkfestivaler, sjømatmesser og tradisjonelle galisiske feiringer

20. Den mest kjente begivenheten er Fiestas del Carmen, som finner sted i juli og inkluderer religiøse prosesjoner, musikk og fyrverkeri?
20. Den mest kjente begivenheten er Fiestas del Carmen, som finner sted i juli og inkluderer religiøse prosesjoner, musikk og fyrverkeri?1

21. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Costa do Castro?
21. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Costa do Castro?1

Ja, du kan ta med kjæledyret ditt til Costa do Castro

22. Det er imidlertid viktig å holde dem i bånd og rydde opp etter dem for å sikre renslighet og sikkerhet i området?
22. Det er imidlertid viktig å holde dem i bånd og rydde opp etter dem for å sikre renslighet og sikkerhet i området?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Costa do Castro
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.