Spania, Felanitx

Villa Pins Felanitx

Poligon 029, Parcela 009, Cami Carretera Felanitx-Porto Colom, km 5,5 Felanitx, Spania Villa
1 tilbud fra 8158 NOK Se tilbud
Villa Pins Felanitx
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
5.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Poligon 029, Parcela 009, Cami Carretera Felanitx-Porto Colom, km 5,5 Felanitx, Spania

Rundt Hotel Villa Pins Felanitx i Felanitx, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen nærliggende severdigheter inkluderer:

1. Cala Marçal Beach: En vakker sandstrand som ligger bare 5 km unna hotellet. Den tilbyr klart vann og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Sant Salvador Monastery: Et kloster på toppen av en ås som ligger omtrent 10 km unna hotellet. Det gir fantastisk panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

3. Castell de Santueri: En middelaldersk borg som ligger omtrent 12 km unna hotellet. Den ligger på toppen av en ås og tilbyr spektakulær utsikt over området.

4. Cuevas del Drach: En populær turistattraksjon som ligger omtrent 14 km unna hotellet. Disse grottene har imponerende stalaktittformasjoner og en underjordisk innsjø hvor klassiske musikkonserter arrangeres.

5. Felanitx Market: Byen Felanitx selv har ukentlige markeder der besøkende kan finne ferske matvarer, lokale håndverk og mer. Hotellet er sannsynligvis i nærheten av disse markedene.

6. Golfbaner: Det er noen golfbaner i området, som Golf Vall d'Or og Pula Golf Resort. Disse banene er ideelle for golfentusiaster.

7. Lokale vingårder: Regionen er kjent for sin vinproduksjon. Det finnes flere vingårder i nærheten der besøkende kan smake og kjøpe lokal vin. I tillegg tilbyr byen Felanitx et utvalg restauranter, barer, butikker og andre fasiliteter som gjester kan utforske under oppholdet.

map
Villa Pins Felanitx
Villa

Til sentrum5.8

Om hotellet

Om

Villa Pins Felanitx er et vakkert boutique hotell som ligger i Felanitx, en sjarmerende by på Mallorca, Spania. Hotellet tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, noe som gjør det til et ideelt reisemål for både ferierende og forretningsreisende. Overnatting: Villa Pins Felanitx tilbyr komfortable og romslige rom, og sikrer et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene har også en balkong eller terrasse som gir fantastisk utsikt over de omkringliggende naturlandskapene. Mat: Hotellet tilbyr et deilig og variert utvalg av måltider for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Den lokale restauranten serverer en blanding av lokal og internasjonal mat, tilberedt med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker spisesal med utsikt over hotellets hage. Restauranten har også en velutstyrt bar som tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner. Fasiliteter: Villa Pins Felanitx tilbyr flere fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Hotellet har et herlig utendørsbasseng, omgitt av en solterrasse med solsenger og parasoller, perfekt for avslapning og soling. Det er også et spa- og velværesenter, der gjestene kan unne seg ulike behandlinger og terapier, inkludert massasjer og skjønnhetsbehandlinger. I tillegg har hotellet et fullt utstyrt treningsstudio for de som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. Beliggenhet: Beliggende i Felanitx, er hotellet godt plassert for å utforske området rundt. Felanitx er kjent for sine vakre kirker, tradisjonelle markeder og pittoreske torg. Hotellet ligger også i nærheten av flere populære turistattraksjoner, som Sant Salvador-klosteret og Es Carbo-stranden. Palma de Mallorca flyplass ligger omtrent 40 minutters kjøretur fra hotellet, noe som gjør det enkelt tilgjengelig for reisende. Alt i alt tilbyr Villa Pins Felanitx et komfortabelt og luksuriøst opphold med utmerkede fasiliteter og en praktisk beliggenhet for å utforske den vakre øya Mallorca i Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Villa Pins Felanitx' i Felanitx, Spania. Her er noen alternativer:

1. Besøk Santuari de Sant Salvador: Det er et vakkert kloster som ligger på toppen av en ås med utsikt over byen Felanitx. Du kan nyte de spektakulære utsiktene og utforske klosterets arkitektur og historie.

2. Utforsk byen Felanitx: Ta en spasertur gjennom byens smale gater, besøk det lokale markedet og utforsk historiske bygninger som kirken Sant Miquel og rådhuset.

3. Besøk Castell de Santueri: Dette middelalderslottet ligger like utenfor Felanitx og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Du kan ta en guidet tur i slottet og lære om dets fascinerende historie.

4. Vinsmaking på lokale vingårder: Felanitx er kjent for sin vinproduksjon, så du kan besøke lokale vingårder som Bodega Son Artigues eller Bodega Son Vives for en vinsmaking og lære om regionens vinproduksjonstradisjoner.

5. Strender: Felanitx ligger nær flere vakre strender, som Cala Marçal, Cala Sa Nau og Cala Mondragó. Du kan tilbringe dagen med å slappe av på de sandige strendene, bade i det krystallklare vannet eller delta i ulike vannsportsaktiviteter.

6. Sykkelturer eller fotturer: Landskapet rundt Felanitx gir fantastiske muligheter for utendørsaktiviteter som sykkelturer eller fotturer. Du kan utforske de naturskjønne landskapene, tradisjonelle landsbyene og olivenlunder mens du nyter frisk luft.

7. Golf: Hvis du er golfentusiast, kan du nyte en runde golf på Vall d'Or Golf Club, som ligger en kort kjøretur fra hotellet. Merk: Sjekk tilgjengelighet, åpningstider og eventuelle COVID-19-restriksjoner eller retningslinjer knyttet til disse underholdningsalternativene før du besøker dem.

Topp spørsmål

1. Hva slags innkvartering tilbyr Villa Pins Felanitx?
1. Hva slags innkvartering tilbyr Villa Pins Felanitx?1

Villa Pins Felanitx tilbyr en luksuriøs og romslig villa med flere soverom, et privat basseng og fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

2. Hvor mange soverom har Villa Pins Felanitx?
2. Hvor mange soverom har Villa Pins Felanitx?1

Villa Pins Felanitx har seks soverom, noe som gjør det ideelt for større grupper eller familier.

3. Er det et privat basseng på Villa Pins Felanitx?
3. Er det et privat basseng på Villa Pins Felanitx?1

Ja, Villa Pins Felanitx har et privat utendørsbasseng, perfekt for avslapning og å nyte det middelhavske været.

4. Hva slags fasiliteter finnes på Villa Pins Felanitx?
4. Hva slags fasiliteter finnes på Villa Pins Felanitx?1

I tillegg til det private bassenget, tilbyr Villa Pins Felanitx ulike fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, utendørs grillområde og en romslig hage.

5. Hvor langt er det fra Villa Pins Felanitx til nærmeste strand?
5. Hvor langt er det fra Villa Pins Felanitx til nærmeste strand?1

Villa Pins Felanitx ligger omtrent 20 kilometer unna den nærmeste stranden, noe som gir enkel tilgang til Felanitx sin vakre kystlinje.

6. Er Villa Pins Felanitx dyrevennlig?
6. Er Villa Pins Felanitx dyrevennlig?1

Dessverre tillater ikke Villa Pins Felanitx kjæledyr. Det anbefales å sjekke med eiendommen på forhånd for eventuelle spesifikke regler angående kjæledyr.

7. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Villa Pins Felanitx?
7. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Villa Pins Felanitx?1

For å bestille et opphold på Villa Pins Felanitx, kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke en pålitelig ferieutleieplattform som tilbyr eiendommen.

8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Villa Pins Felanitx?
8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Villa Pins Felanitx?1

Villa Pins Felanitx tillater ikke fester eller arrangementer på eiendommen. Den er primært ment for rolige og avslappende ferier.

9. Finnes det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av Villa Pins Felanitx?
9. Finnes det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av Villa Pins Felanitx?1

Det finnes flere supermarkeder og restauranter innen kort kjøreavstand fra Villa Pins Felanitx, noe som gjør det praktisk for gjester å få tilgang til nødvendige forsyninger eller nyte lokal mat.

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Pins Felanitx?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Villa Pins Felanitx?1

Villa Pins Felanitx ligger i en vakker region av Mallorca, i nærheten av attraksjoner som Sant Salvador Sanctuary, Castell de Santueri og ulike sjarmerende landsbyer. I tillegg ligger de livlige byene Palma de Mallorca og Portocolom en kort kjøretur unna villaen.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Pins Felanitx
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.