Spania, Ezcaray

Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas

CALLE LAMBERTO FELIPE MUNOZ, 16 Ezcaray, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

CALLE LAMBERTO FELIPE MUNOZ, 16 Ezcaray, Spania

Rundt hotellet "Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas" i Ezcaray, Spania, finnes det ulike fasiliteter og attraksjoner. - Hotellet ligger i sentrum av Ezcaray, en sjarmerende by i regionen La Rioja nord i Spania. Det omkringliggende området er kjent for sin vakre natur, inkludert fjell, skoger og elven Oja. - Innen gangavstand fra hotellet finner du mange butikker, restauranter og kafeer hvor du kan nyte lokal mat og utforske byens kulturelle tilbud. - Hotellet ligger også i nærheten av mange historiske steder, som kirken San Lorenzo og kirken Santa Maria la Mayor. Disse landemerkene viser regionens arkitektoniske arv. - Naturinteresserte kan nyte utendørsaktiviteter i de nærliggende fjellene Sierra de la Demanda, inkludert fotturer, sykling og skikjøring i vintermånedene. - Vinelskere vil sette pris på nærheten til det berømte vindistriktet La Rioja, hvor du kan besøke vingårder og nyte vinsmaking. - For de som er interessert i kultur og historie, finnes det flere museer i området, som Ezcaray Museum, som viser byens historie og tradisjoner. - I tillegg er hotellet praktisk plassert for å utforske andre byer og attraksjoner i La Rioja, inkludert Haro, Santo Domingo de la Calzada og de berømte klostrene i San Millán de la Cogolla, et UNESCO-verdensarvsted.

map
Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

'Precioso Apartamento En El Centro - Maks 6 Personer' er et hotell som ligger i Ezcaray, Spania. Hotellet tilbyr vakre leiligheter midt i bysentrum, som har plass til opptil 6 personer. Leilighetene er godt utstyrte og designet med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hver leilighet har flere soverom, oppholdsrom, fullt utstyrt kjøkken og eget bad. Rommene er romslige, rene og smakfullt innredet. Når det gjelder måltider, har leilighetene selvhusholdningsfasiliteter. Det fullt utstyrte kjøkkenet gir gjestene mulighet til å lage sine egne måltider når det passer dem. Det finnes også mange restauranter og kafeer i nærheten hvor gjestene kan utforske lokal mat. Alt i alt tilbyr 'Precioso Apartamento En El Centro - Maks 6 Personer' et praktisk og komfortabelt opphold for reisende som besøker Ezcaray, med godt utstyrte leiligheter egnet for familier eller grupper på opptil 6 personer.

Underholdning

1. Teatro Cervantes: Ligger i hjertet av Ezcaray, er Teatro Cervantes et historisk teater kjent for å være vertskap for ulike forestillinger, inkludert skuespill, konserter og danseforestillinger.

2. Museo de la Colegiata: Hvis du er interessert i kunst og historie, besøk Museo de la Colegiata. Dette museet viser en samling av religiøs kunst og gjenstander, og gir innsikt i Ezcarays kulturelle arv.

3. Bodegas Urbina: Ta en kort tur til det nærliggende Bodegas Urbina for en vinsmakingopplevelse. Denne familieeide vingården tilbyr guidede turer og smaksprøver av deres anerkjente Rioja-viner.

4. Sierra de la Demanda Natural Park: Naturinteresserte kan utforske Sierra de la Demanda Natural Park, som ligger nær Ezcaray. Nyt fotturer, observer dyreliv og ta inn de fantastiske landskapene i dette beskyttede området.

5. Plaza de la Verdura: Besøk Plaza de la Verdura, en pittoresk plass i Ezcaray, omkranset av sjarmerende bygninger, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å slappe av, nyte et måltid og suge inn den lokale atmosfæren.

6. Skikjøring i Valdezcaray: Hvis du besøker i vintermånedene, kan du nyte skikjøring og snowboarding på Valdezcaray, det eneste skianlegget i La Rioja. Det er bare en kort kjøretur fra Ezcaray.

7. Santa María la Mayor Church: Ikke gå glipp av den fantastiske Santa María la Mayor Church, et vakkert eksempel på gotisk arkitektur. Ta en spasertur gjennom det rolige interiøret og beundre de intrikate detaljene i bygningen.

8. Gastronomi: Ezcaray er kjent for sin førsteklasses mat. Smak regionale retter på lokale restauranter og prøv den berømte Ezcaray-lammen, Rioja-stilpoteter og hjertelige gryteretter. Mange etablissementer tilbyr et utvalg av deilige alternativer som passer alle smaker. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas' i Ezcaray, Spania. Enten du er interessert i kulturelle aktiviteter, utendørs eventyr eller å oppleve lokal mat og vin, har Ezcaray noe å tilby for enhver reisende.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger leiligheten?
1. Spørsmål: Hvor ligger leiligheten?1

Svar: Leiligheten ligger i sentrum av Ezcaray, Spania

2. Spørsmål: Hvor mange personer kan leiligheten huse?
2. Spørsmål: Hvor mange personer kan leiligheten huse?1

Svar: Leiligheten kan huse maksimalt 6 personer

3. Spørsmål: Er leiligheten godt utstyrt?
3. Spørsmål: Er leiligheten godt utstyrt?1

Svar: Ja, leiligheten er godt utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for et komfortabelt opphold

4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Svar: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt i leiligheten

5. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig?
5. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig?1

Svar: Ja, det er parkering tilgjengelig i nærheten av leiligheten

6. Spørsmål: Er det gratis Wi-Fi i leiligheten?
6. Spørsmål: Er det gratis Wi-Fi i leiligheten?1

Svar: Ja, leiligheten tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene

7. Spørsmål: Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?
7. Spørsmål: Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Svar: Ja, det er supermarkeder og restauranter innen gangavstand fra leiligheten

8. Spørsmål: Er leiligheten barnevennlig?
8. Spørsmål: Er leiligheten barnevennlig?1

Svar: Ja, leiligheten er barnevennlig og egnet for familier

9. Spørsmål: Kan vi sjekke inn sent på kvelden?
9. Spørsmål: Kan vi sjekke inn sent på kvelden?1

Svar: Ja, sent inn-sjekking er mulig, men tidligere avtaler må gjøres med verten

10. Spørsmål: Er det en balkong eller utendørsområde?
10. Spørsmål: Er det en balkong eller utendørsområde?1

Svar: Ja, leiligheten har en balkong hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten

Anmeldelse av Precioso Apartamento En El Centro - Max 6 Personas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.