Spania, Enix

Diverhotel Odyssey Aguadulce

Avenida El Palmer s/n Enix, Spania Hotell
1 tilbud fra 1675 NOK Se tilbud
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
8.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida El Palmer s/n Enix, Spania

Hotellet "Diverhotel Odyssey Aguadulce" ligger i Enix, Spania. Enix er en liten kommune i provinsen Almería i Andalusia, sør i Spania. Noen nærliggende attraksjoner og interessante steder inkluderer:

1. Aguadulce-stranden: Hotellet ligger i nærheten av de vakre sandstrendene i Aguadulce, der besøkende kan slappe av, bade eller drive med vannsport.

2. Roquetas de Mar: Dette populære turistmålet ligger en kort kjøretur unna og tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert en marina, en badepark, kjøpesentre og en strandpromenade med restauranter, barer og butikker.

3. Almería: Byen Almería ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra Enix. Den er kjent for sin historiske Alcazaba-festning, sin katedral og sin pittoreske gamleby. Besøkende kan utforske museer, nyte shopping eller prøve lokal mat.

4. Cabo de Gata-Níjar Natural Park: Denne fantastiske naturparken ligger langs kysten nær Almería og er kjent for sitt varierte landskap, inkludert bratte klipper, uberørte strender og vulkanske formasjoner. Det er et flott sted for fotturer, fuglekikking eller bare å sette pris på naturens skjønnhet.

5. Tabernasørkenen: En annen nærliggende attraksjon er Tabernasørkenen, som er Europas eneste ørken. Den har blitt brukt som innspillingssted for mange ikoniske westernfilmer. Besøkende kan utforske ørkenen ved å ta guidede turer eller besøke det miniatyriserte Hollywood-temaparken. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessante steder som finnes rundt hotellet "Diverhotel Odyssey Aguadulce" i Enix, Spania.

map
Diverhotel Odyssey Aguadulce
Hotell

Til sentrum8.8

Om hotellet

Om

Diverhotel Odyssey Aguadulce er et hotell som ligger i Enix, Spania. Det tilbyr et variert utvalg av fasiliteter og tjenester for gjestene sine. Rommene: Hotellet tilbyr komfortable og moderne rom der gjestene kan slappe av. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, TV, eget bad og minibar. Hvert rom er designet for å gi et behagelig opphold for gjestene. Måltider: Hotellet tilbyr et mangfoldig utvalg av spisesteder der gjestene kan nyte maten. Det er en bufférestaurant der gjestene kan nyte et utvalg av deilige retter. Restauranten tilbyr ulike kjøkken, inkludert lokale spanske retter og internasjonale smaker. Gjestene kan også besøke baren eller loungen på hotellet for å nyte drinker og lette snacks. Fasiliteter og tjenester: Diverhotel Odyssey Aguadulce tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å gjøre oppholdet til gjestene mer behagelig. Noen av disse inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng der gjestene kan nyte en forfriskende svømmetur eller slappe av ved bassengkanten.

2. Treningssenter: For de som liker å holde seg aktive, er det et treningssenter utstyrt med moderne treningsutstyr.

3. Spa og velværesenter: Gjestene kan unne seg avslapning og fornyelse på hotellets spa og velværesenter, som tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier.

4. Barneklubb: Hotellet har en barneklubb der barna kan delta i ulike aktiviteter og leker under tilsyn av trente ansatte.

5. Gratis Wi-Fi: Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til gjestene, slik at de kan holde seg tilkoblet under oppholdet. Alt i alt tilbyr Diverhotel Odyssey Aguadulce i Enix, Spania, komfortabel overnatting, deilig spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold hyggelig.

Barn

Diverhotel Odyssey Aguadulce, som ligger i Enix, Spania, tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barna kan delta i overvåkede aktiviteter og leker. Klubben er designet for å underholde og engasjere barn i alle aldre.

2. Barnebasseng: Det er et eget bassengområde spesielt designet for barn. Det er grunnt og trygt, slik at barna kan plaske rundt og ha det gøy.

3. Lekeplass: Hotellet har et lekeområde med husker, sklier og klatrestativ. Det tilbyr en plass der barn kan bruke opp energi og leke sammen.

4. Mini-disko: Om kvelden organiserer hotellet en mini-disko for barna. De kan danse og ha det gøy til favorittsangene sine, og skape varige minner.

5. Sportsaktiviteter: Hotellet tilbyr ulike sportsaktiviteter som er egnet for barn, som volleyball, basketball og minigolf. Disse aktivitetene gir barna muligheten til å holde seg aktive og nyte utendørs moro.

6. Underholdningsshow: Hotellet arrangerer underholdningsshow og forestillinger som er egnet for hele familien. Barna kan nyte live musikk, danseforestillinger og magiske show.

7. Utflukter: Hotellet kan organisere utflukter til nærliggende attraksjoner som er egnet for barn. Dette kan inkludere besøk til temaparker, badeland eller dyresanctuaries. Alt i alt tilbyr Diverhotel Odyssey Aguadulce et utvalg barnevennlige fasiliteter og aktiviteter for å sikre et morsomt og hyggelig opphold for familier med barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Diverhotel Odyssey Aguadulce" i Enix, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av Aguadulce-stranden, som tilbyr vakker utsikt, vannsportsaktiviteter og avslapning.

2. Vannsport: Aguadulce er kjent for sine vannsportsaktiviteter som jetski, windsurfing, padling og paraseiling. Du kan finne utleiesjapper i nærheten av hotellet.

3. Roquetas de Mar: Bare en kort kjøretur fra Enix, tilbyr Roquetas de Mar et bredere utvalg av underholdningsalternativer, inkludert en badepark, akvarium og et stort kjøpesenter kalt Gran Plaza.

4. Almeria sentrum: Omtrent 20 minutter unna tilbyr Almeria sentrum noen kulturelle og underholdningsattraksjoner. Du kan besøke Alcazaba, et middelalderslott, katedralen i Almeria og utforske de smale gatene i gamlebyen.

5. Mini Hollywood temapark: Dette er en temapark i westernstil som ligger i Tabernas, omtrent 40 minutter fra Enix. Den tilbyr liveshows, ridning og muligheten til å oppleve det gamle amerikanske vesten.

6. Oasys Mini Hollywood: Denne temaparken ligger også i Tabernas og er kjent for sine falske filmsett og zoo. Du kan nyte dyreshow, utforske settene som ble brukt i berømte Spaghetti Western-filmer og nyte den generelle western-atmosfæren.

7. Sierra de Alhamilla: Hvis du liker natur og utendørsaktiviteter, er Sierra de Alhamilla et fjellområde nær Enix som tilbyr fotturer og eventyrlige turer. Det er et flott sted å nyte fantastisk utsikt og få frisk luft. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Diverhotel Odyssey Aguadulce" i Enix, Spania. Det finnes mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i området rundt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Diverhotel Odyssey Aguadulce? Diverhotel Odyssey Aguadulce ligger i Enix, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Diverhotel Odyssey Aguadulce? Hotellet tilbyr fasiliteter som utendørsbassenger, spa, treningsstudio, barneklubb, restaurant, bar og gratis Wi-Fi.

3. Hvor langt er det fra Diverhotel Odyssey Aguadulce til nærmeste flyplass? Hotellet ligger omtrent 25 kilometer fra Almeria flyplass.

4. Er det noen attraksjoner i nærheten av Diverhotel Odyssey Aguadulce? Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av hotellet, inkludert Aguadulce-stranden, Roquetas de Mar og Alcazaba of Almeria.

5. Hva er innsjekking-/utsjekkingstidene på Diverhotel Odyssey Aguadulce? Standard innsjekkingstid er kl. 14:00 og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

6. Er det parkering tilgjengelig på Diverhotel Odyssey Aguadulce? Ja, hotellet tilbyr parkering på stedet for gjester.

7. Har Diverhotel Odyssey Aguadulce en barneklubb? Ja, hotellet har en barneklubb som tilbyr ulike aktiviteter og underholdning for barn.

8. Er frokost inkludert i romprisen på Diverhotel Odyssey Aguadulce? Frokost kan være inkludert avhengig av romtype og pakke valgt ved bestillingstidspunktet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av Diverhotel Odyssey Aguadulce
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.