Spania, Elche

Huerto del Cura

Porta De La Morera 14 Elche, Spania Hotell
1 tilbud fra 1979 NOK Se tilbud
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Huerto del Cura
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 37
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Porta De La Morera 14 Elche, Spania

Rundt hotellet "Huerto del Cura" i Elche, Spania, finnes flere bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker. Her er noen steder å besøke i nærheten av hotellet:

1. Elche Palm Grove (Palmeral de Elche): Det er et UNESCOs verdensarvsted og en av Europas største palmelunder. Besøkende kan utforske lunden, gå langs stiene som er omgitt av palmer, og nyte den naturlige skjønnheten.

2. Basilikaen Santa Maria: Ligger i sentrum av byen, denne vakre basilikaen stammer fra det

17. århundre. Den er kjent for sin overdådige barokk- og gotisk arkitektur.

3. Elche rådhus (Ayuntamiento de Elche): Beliggende i hjertet av Elche, er rådhuset en imponerende bygning som viser både historiske og moderne arkitektoniske elementer.

4. Elche arkeologiske museum (Museo Arqueológico y de Historia de Elche): Dette museet rommer en samling av gjenstander relatert til områdets rike historie, inkludert forhistoriske og iberiske arkeologiske funn.

5. Elche kulturhus (Centro de Congresos "Ciutat d'Elx"): Det er en moderne arkitektonisk struktur som huser ulike kulturelle arrangementer, konferanser og utstillinger gjennom året.

6. Huerto del Cura: Denne berømte hagen grenser til hotellet, og navnet oversettes til "Prestens frukthage." Hagen har et bredt utvalg av plantearter, inkludert den ikoniske imperiale palmetreet.

7. Kommunalt park (Parque Municipal): Et vakkert grøntområde i sentrum av byen, parken tilbyr hager, lekeplasser og rekreasjonsområder der besøkende kan slappe av og nyte naturen. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av "Huerto del Cura" hotellet i Elche, Spania. Byen tilbyr også en rik kulturarv, livlige lokale markeder og et utvalg deilig middelhavsmat å utforske.

map
Huerto del Cura
Hotell

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Huerto del Cura er et vakkert hotell som ligger i Elche, Spania. Det er kjent for sine fantastiske hager og tradisjonelle spanske sjarm. Hotellet tilbyr komfortable og romslige rom, hver designet med en blanding av tradisjonell og moderne dekor. Det finnes flere typer rom tilgjengelig på Huerto del Cura, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flate-TV-er, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. En av høydepunktene på Huerto del Cura er restauranten "La Taula del Milenio". Restauranten serverer et utvalg av spanske og middelhavsdisker, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé om morgenen og velge fra lunsj- og middagsmenyen à la carte. Restauranten har også en terrasse hvor gjestene kan spise mens de nyter utsikten over hotellets vakre hager. For de som ønsker å slappe av og koble av, tilbyr Huerto del Cura en svømmebasseng med solsenger og et spabad. Spaet har en badstue, tyrkisk bad og massasjebehandlinger, som gir gjestene en virkelig foryngende opplevelse under oppholdet. Alt i alt tilbyr Huerto del Cura et luksuriøst og rolig miljø for gjester å nyte oppholdet sitt i Elche, Spania. Med komfortable rom, deilige måltider og vakre hager, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Barn

Huerto del Cura i Elche, Spania tilbyr flere aktiviteter og attraksjoner for barn. Her er noen ting som barn kan glede seg over på Huerto del Cura:

1. Palmelund: Huerto del Cura er hjemmet til en vakker palmelund, som er en UNESCOs verdensarvliste. Barn kan utforske lunden og lære om de forskjellige typene palmetrær.

2. Minitog: Det er et minitog som tar barna med på en tur rundt i hagen. Det er en morsom måte å se de forskjellige områdene av Huerto del Cura på.

3. Lekeplasser: Huerto del Cura har noen lekeplasser der barna kan klatre, skli og ha det gøy. Disse områdene er spesielt designet for yngre barn.

4. Pedagogiske aktiviteter: Hagen tilbyr forskjellige pedagogiske aktiviteter for barn, som verksteder der de kan lære om planter, hagearbeid og naturvern. Disse aktivitetene er både informative og underholdende.

5. Hager og labyrinter: Huerto del Cura har forskjellige typer hager og labyrinter som barna kan utforske. De kan oppdage skjulte stier, vakre blomster og unike plantearter.

6. Utendørs piknikområder: Familier kan ta med maten sin og ha piknik på et av de angitte piknikområdene. Det er en flott mulighet for barna å nyte naturen og ha en avslappende tid.

7. Fugletitting: Huerto del Cura er et paradis for fugleentusiaster. Barn kan observere forskjellige fuglearter og lære om deres vaner og egenskaper. Alt i alt tilbyr Huerto del Cura en blanding av interaktive, pedagogiske og rekreasjonsaktiviteter som gjør det til et ideelt reisemål for barn i Elche, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Huerto del Cura' i Elche, Spania. Her er noen forslag:

1. Palm Grove of Elche (Palmeral de Elche): Utforsk Europas største palmelund, en UNESCOs verdensarvsted, som ligger rett ved siden av hotellet. Nyt en fredelig spasertur blant tusenvis av palmetrær.

2. Basilica of Santa Maria: Besøk Basilica of Santa Maria, en imponerende gotisk kirke som ligger i sentrum av Elche. Beundre den vakre arkitekturen og utforsk interiøret.

3. Elche Municipal Park (Parque Municipal de Elche): Nyt fritiden i denne vakre parken nær hotellet. Ta en tur, slapp av eller ha en piknik blant frodige grøntområder.

4. Elche City Museum (Museu de la Ciutat d'Elx): Besøk Elche City Museum for å lære om Elches historie, kultur og tradisjoner. Museet viser et bredt utvalg av arkeologiske gjenstander og utstillinger.

5. Altamira Castle: Utforsk Altamira Castle, en gammel festning som ligger i nærheten av hotellet. Klatre til toppen av slottet for panoramautsikt over Elche.

6. Elche Arab Baths (Baños Árabes de Elche): Oppdag restene av Elches arabisk fortid ved å besøke de arabiske badene. Disse godt bevarte badene fra det

12. århundre gir et innblikk i byens historie.

7. Elche Puppet Museum (Museo Escolar de Pusol): Hvis du er interessert i dukker, besøke Puppet Museum i Elche. Museet viser dukketeatertradisjoner fra hele verden og arrangerer levende forestillinger.

8. Elche Palmeral Aventuras: Hvis du er ute etter litt eventyr, dra til Elche Palmeral Aventuras. Denne taubane i trærne tilbyr aktiviteter som zip-lining, taukurs og klatrevegger.

9. Elche Footwear Museum (Museo del Calzado): Elche er kjent for sin skoproduksjon, og dette museet viser en stor samling sko. Utforsk historiske og moderne aspekter ved skoproduksjon i Elche.

10. Strender: Elche ligger nær kysten, så du kan også nyte litt strandtid. Utforsk de nærliggende strendene som El Carabassí Beach eller Arenales del Sol Beach for soling, bading og vannaktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hva er Huerto del Cura i Elche, Spania? Huerto del Cura er en historisk hage som ligger i byen Elche, Spania. Den er kjent for sitt frodige grøntområde, mangfold av plantearter og unike utforming.

2. Hvor stor er Huerto del Cura? Huerto del Cura dekker et område på omtrent 12 000 kvadratmeter, noe som gjør det til en relativt stor hage.

3. Hva er historien til Huerto del Cura? Historien til Huerto del Cura går tilbake til 1800-tallet, da det først ble etablert som en privat hage. Den ble senere kjøpt av byen Elche og åpnet for publikum.

4. Hva kan besøkende se på Huerto del Cura? På Huerto del Cura kan besøkende beundre ulike plantearter, inkludert den berømte Imperiale palmelunden, som er over 160 år gammel. Hagen har også flere fontener, pergolaer og gangstier.

5. Hvor mye koster det å besøke Huerto del Cura? Inngangsprisen for Huerto del Cura varierer, men det er generelt sett rimelig. Per 2021 er prisen for voksne rundt 5 euro.

6. Er Huerto del Cura tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne? Ja, Huerto del Cura er tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Den har gangstier som er designet for å imøtekomme rullestoler og andre hjelpemidler for mobilitet.

7. Er kjæledyr tillatt i Huerto del Cura? Nei, kjæledyr er ikke tillatt inne i Huerto del Cura, med unntak av førerhunder eller assistansehunder for personer med nedsatt funksjonsevne.

8. Tilbyr Huerto del Cura guidet turer? Ja, Huerto del Cura tilbyr guidet turer for besøkende som ønsker å lære mer om hagens historie, flora og arkitektur. Disse turene kan avtales på forhånd eller ved ankomst.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner til Huerto del Cura? Ja, Huerto del Cura ligger i nærheten av andre populære attraksjoner i Elche. Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Elche Palmeral, Santa Maria basilikaen og Elche kommunale park.

10. Hvor lang tid tar det å besøke Huerto del Cura? Varigheten av et besøk til Huerto del Cura kan variere avhengig av individuelle preferanser. Noen besøkende kan bruke en time på å utforske hagen, mens andre kan tilbringe flere timer i de rolige omgivelsene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Bar ved bassenget
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Huerto del Cura
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.