Spania, El Perello

Casa Olivo El Perello

Zn Diseminats 1 El Perello, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa Olivo El Perello
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Vindsurfing
 • Basseng
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Zn Diseminats 1 El Perello, Spania

Rundt hotellet Casa Olivo El Perello i El Perello, Spania, finnes det flere severdigheter og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av kysten, og det finnes vakre strender i nærheten, som El Perelló Beach og Playa del Marjal de Nules.

2. Naturparker: Innen kort avstand finner du flere naturparker, inkludert Naturparken Ebrodeltaet og Naturparken Serra d'Irta. Disse parkene tilbyr muligheter for fotturer, fugletitting og å nyte naturen.

3. Restauranter og kafeer: El Perello har forskjellige spisesteder der du kan smake på tradisjonell spansk mat og sjømatretter. Noen populære valg inkluderer Restaurante Tancat de Codorniu og Restaurant El Perelló.

4. Kulturelle og historiske steder: El Perello har noen interessante kulturelle og historiske attraksjoner, som kirken San Juan Bautista og eremitten San Cristobal. Disse stedene gir et innblikk i regionens historie og arkitektoniske arv.

5. Vannsportsaktiviteter: På grunn av sin kystbeliggenhet er det muligheter for vannsport og aktiviteter som kajakkpadling, fiske og seiling. Lokale selskaper tilbyr utleie av utstyr og guidede turer. Generelt sett ligger Casa Olivo El Perello i en region med en blanding av naturlig skjønnhet, kulturelle attraksjoner og rekreasjonsmuligheter.

map
Casa Olivo El Perello
Ferieutleie

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Casa Olivo El Perello er et hotell som ligger i El Perello, Spania. Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til ulike preferanser og gruppestørrelser. Rommene er godt utstyrt og designet for å gi komfort til gjestene under oppholdet. Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer for gjestene. Den på stedet restauranten serverer deilige måltider laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg av tradisjonelle spanske retter samt internasjonal mat. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte et koselig miljø eller nyte måltidet sitt utendørs. I tillegg tilbyr hotellet frokost til gjestene, vanligvis inkludert i romprisen. Frokosten serveres som buffé og tilbyr ulike alternativer for forskjellige smaker. Gjestene kan nyte et utvalg av bakverk, frukt, frokostblandinger, brød og varme drikker for å starte dagen. Generelt sett har Casa Olivo El Perello som mål å gi et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene, med godt utstyrte rom og deilige måltider servert på deres restaurant.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Casa Olivo El Perello i El Perello, Spania. Noen forslag inkluderer:

1. Strender: El Perello ligger nær kysten, så du kan nyte de vakre sandstrendene i området. Playa de l'Almadrava og Playa de la Marquesa er populære alternativer.

2. Vannsport: Strendene gir muligheter for ulike vannsportaktiviteter som kajakkpadling, ståpadling og snorkling. Du kan leie utstyr fra lokale leverandører eller bli med på guidede turer.

3. Delta de l'Ebre Natural Park: Denne nærliggende naturreservatet tilbyr tur- og sykkelstier, fuglekikking og båtturer. Det er et flott sted å utforske den unike biodiversiteten i Ebro-deltaet.

4. El Perello Fiskauksjon: Hvis du er interessert i den lokale fiskeindustrien, kan du besøke El Perello fiskauksjon. Du kan observere auksjonsprosessen og lære om de lokale fiskeartene.

5. Restauranter og barer: El Perello har et utvalg av restauranter og barer hvor du kan nyte tradisjonell spansk mat og drikke. Du kan oppleve den lokale gastronomien og nyte den livlige atmosfæren.

6. Vinsmaking: Denne regionen av Spania, kjent som Priorat, er kjent for sin vinproduksjon. Du kan besøke lokale vingårder for vinsmaking og turer.

7. Kulturelle arrangementer: El Perello og de omkringliggende byene arrangerer ofte kulturelle arrangementer som musikkfestivaler, kunstutstillinger og lokale festivaler. Sjekk den lokale kalenderen for kommende arrangementer under oppholdet ditt. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Casa Olivo El Perello. Hotellpersonalet eller lokale turistinformasjonssentre kan gi mer spesifikke anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Olivo i El Perello, Spania?
1. Hvor ligger Casa Olivo i El Perello, Spania?1

Casa Olivo ligger i El Perello, en by i provinsen Tarragona, Catalonia, Spania

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Olivo El Perello?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Olivo El Perello?1

Casa Olivo i El Perello tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, hager, grillfasiliteter, aircondition, Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, privat parkering og mer

3. Hvor mange soverom har Casa Olivo?
3. Hvor mange soverom har Casa Olivo?1

Casa Olivo i El Perello har totalt 4 soverom

4. Tillater Casa Olivo kjæledyr?
4. Tillater Casa Olivo kjæledyr?1

Ja, Casa Olivo i El Perello tillater kjæledyr

5. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Casa Olivo El Perello?
5. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Casa Olivo El Perello?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Casa Olivo i El Perello inkluderer Delta de l'Ebre natural park, L'Ampolla strand, Miravet-slottet og Ebro-elven

6. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Olivo El Perello?
6. Er det et minimum oppholdskrav på Casa Olivo El Perello?1

Ja, Casa Olivo i El Perello krever et minimum opphold på 2 netter

7. Hva er maksimal kapasitet på Casa Olivo El Perello?
7. Hva er maksimal kapasitet på Casa Olivo El Perello?1

Casa Olivo i El Perello kan huse maksimalt 8 gjester

8. Hvordan kan jeg reservere Casa Olivo El Perello?
8. Hvordan kan jeg reservere Casa Olivo El Perello?1

Reservasjoner for Casa Olivo i El Perello kan gjøres gjennom deres offisielle nettside eller gjennom ulike bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Olivo El Perello
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.