Spania, El Ejido

Gran Hotel Victoria El Ejido

Bulevar de El Ejido, 400 El Ejido, Spania Hotell
1 tilbud fra 780 NOK Se tilbud
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Gran Hotel Victoria El Ejido
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bulevar de El Ejido, 400 El Ejido, Spania

Noen bemerkelsesverdige steder rundt Gran Hotel Victoria i El Ejido, Spania inkluderer:

1. El Ejido sentrum: Hotellet ligger i hjertet av El Ejido, så det er ulike butikker, restauranter og kafeer i nærheten.

2. Almerimar Marina: Almerimar Marina ligger omtrent 9 kilometer fra hotellet. Det er et populært sted for båtliv, seiling og har mange restauranter og barer med utsikt over marinaen.

3. Castillo de Guardias Viejas: Dette historiske slottet ligger rundt 7 kilometer fra hotellet og gir panoramautsikt over området.

4. Balerma Beach: Hotellet ligger omtrent 10 kilometer fra Balerma Beach, en sandstrand med klart vann og ulike strandbarer.

5. Auditorio Municipal: Det kommunale auditoriet er innen gangavstand fra hotellet og arrangerer ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter og forestillinger.

6. Golfbaner: El Ejido er kjent for sine golfbaner. Nærliggende baner inkluderer Alboran Golf og Golf Almerimar.

7. Natural Park of Punta Entinas-Sabinar: Denne beskyttede naturparken ligger omtrent 20 kilometer fra hotellet og tilbyr muligheter for fotturer og fuglekikking.

8. Plaza Mayor: Hovedtorget i El Ejido, Plaza Mayor, ligger i nærheten og har ulike butikker, restauranter og en livlig atmosfære.

9. El Hornillo: El Hornillo er et historisk område som ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet, kjent for sine gamle neolittiske ruiner.

10. Museum of Contemporary Art of El Ejido: Museet ligger i El Ejido og viser utstillinger av samtidskunst. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter nær Gran Hotel Victoria El Ejido.

map
Gran Hotel Victoria El Ejido
Hotell

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Gran Hotel Victoria El Ejido er en 4-stjerners hotell som ligger i byen El Ejido, i provinsen Almería, i regionen Andalusia, Spania. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable rom og suiter for gjestene å velge mellom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe, gratis Wi-Fi og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom har også en balkong med utsikt over området rundt. Det finnes ulike typer rom tilgjengelig, inkludert standard rom, superior rom og suiter. Standard rommene tilbyr en koselig og komfortabel atmosfære, mens superior rommene gir mer plass og ekstra fasiliteter. Suitene er perfekte for gjester som ønsker luksuriøs innkvartering og har en separat stue og boblebad. Gran Hotel Victoria El Ejido har også en restaurant som serverer et utvalg av internasjonale og spanske retter. Gjestene kan nyte et måltid i den elegante spisesalen eller på den utendørs terrassen, som har utsikt over hotellets hage. Restauranten tilbyr også en buffé frokost om morgenen. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink etter en lang dag. Romservice er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys av Gran Hotel Victoria El Ejido inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste, forretningssenter, møterom og gratis parkering. Hotellet har også et treningsstudio og en hage der gjestene kan slappe av og hvile. Hotellets beliggenhet i El Ejido gjør det til et praktisk valg både for forretningsreisende og fritidsreisende. Det ligger i nærheten av sentrum, kjøpesentre og attraksjoner som Auditorium Theatre og Alboran Golf Course. Hotellet ligger også en kort kjøretur fra de vakre strendene i Almería. Alt i alt tilbyr Gran Hotel Victoria El Ejido komfortabel innkvartering, et utvalg av fasiliteter og en praktisk beliggenhet, noe som gjør det til et populært valg for besøkende til El Ejido, Spania.

Barn

Gran Hotel Victoria El Ejido i El Ejido, Spania nevner ikke spesifikt noen fasiliteter eller aktiviteter for barn på nettsiden sin. Imidlertid tilbyr El Ejido selv flere attraksjoner for barn, som for eksempel:

1. Parque Municipal de El Ejido: Denne parken har lekeplasser, grønne områder og gåstier der barn kan leke og nyte utendørsaktiviteter.

2. CineSur El Ejido: Dette kinoanlegget viser de nyeste barnefilmene og tilbyr underholdning for hele familien.

3. Karting Copo: I nærheten av El Ejido finner du denne gokartbanen som gir en morsom opplevelse for eldre barn og tenåringer.

4. Aquarium Costa de Almería: Ligger i nærheten av Roquetas de Mar, viser dette akvariet ulike sjøliv og tilbyr pedagogiske muligheter for barn.

5. Playas de Almerimar: Almerimar-stranden, som ligger en kort kjøretur fra El Ejido, tilbyr en lang sandstrand der barn kan bygge sandslott, bade og leke i havet. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet eller gjøre ytterligere undersøkelser for å bekrefte om de tilbyr spesifikke fasiliteter eller aktiviteter for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Gran Hotel Victoria El Ejido' i El Ejido, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Centro Comercial Copo: Dette kjøpesenteret ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter, inkludert en kino.

2. Plaza Mayor de El Ejido: Denne sentrale plassen er ofte et samlingspunkt for aktiviteter, med arrangementer og forestillinger gjennom hele året. Besøkende kan nyte live musikk, show, gateopptredener og kulturelle arrangementer her.

3. Teatro Auditorio de El Ejido: Dette teater- og auditoriumskomplekset arrangerer forskjellige forestillinger, inkludert skuespill, konserter, danseforestillinger og mer. Sjekk deres program for kommende forestillinger.

4. Parque Municipal de El Ejido: Denne parken er et flott sted å slappe av og nyte underholdning utendørs. Det er gangstier, piknikområder og lekeplasser for barn. Parken arrangerer også sporadiske konserter og arrangementer.

5. Strender: El Ejido ligger nær kysten, så besøkende kan nyte de vakre strendene i nærheten. Playa de Balerma og Playa de Almerimar er populære valg for bading, soling og vannsport.

6. Golfbaner: El Ejido er kjent for sine golfbaner. Hvis du er glad i golf, er det flere baner i området, inkludert Alboran Golf og Golf Almerimar, hvor du kan spille en runde golf med fantastisk utsikt.

7. Natteliv: El Ejido har en livlig nattelivsscene med flere barer og klubber der du kan nyte live musikk, danse og sosialisere. Sjekk ut steder som Moon House, Friends Pub eller Santa Inés for noe kveldsunderholdning. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Gran Hotel Victoria El Ejido'. Sørg for å sjekke med hotellpersonalet eller det lokale turistkontoret for spesifikke arrangementer eller aktiviteter som skjer under ditt besøk.

Topp spørsmål

1. Er Gran Hotel Victoria El Ejido i El Ejido, Spania? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido ligger i El Ejido, Spania.

2. Hva er adressen til Gran Hotel Victoria El Ejido? Adressen til Gran Hotel Victoria El Ejido er Avda. del Oasis, 245, 04700 El Ejido, Almería, Spania.

3. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Gran Hotel Victoria El Ejido? Gran Hotel Victoria El Ejido tilbyr ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillingsrom og suiter.

4. Har Gran Hotel Victoria El Ejido en restaurant? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido har en restaurant hvor gjestene kan nyte måltider og drikke.

5. Er det parkering tilgjengelig på Gran Hotel Victoria El Ejido? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene.

6. Har Gran Hotel Victoria El Ejido en svømmebasseng? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido har et utendørs svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte.

7. Er Wi-Fi tilgjengelig på Gran Hotel Victoria El Ejido? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido tilbyr gratis Wi-Fi til sine gjester.

8. Hva er de nærliggende attraksjonene til Gran Hotel Victoria El Ejido? Noen nærliggende attraksjoner til Gran Hotel Victoria El Ejido inkluderer Almerimar Marina, Auditorio Municipal de El Ejido og Castillo de Guardias Viejas.

9. Har Gran Hotel Victoria El Ejido et treningssenter? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido har et treningssenter utstyrt med moderne treningsapparater og utstyr.

10. Er Gran Hotel Victoria El Ejido egnet for forretningsmøter eller arrangementer? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido har flere arrangement- og møterom som kan huse forretningsmøter og arrangementer.

11. Er Gran Hotel Victoria El Ejido dyrevennlig? Ja, Gran Hotel Victoria El Ejido tillater kjæledyr, men det er alltid best å sjekke med hotellet på forhånd angående eventuelle spesifikke kjæledyrspolitikk.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Vindsurfing
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Badstue
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Gran Hotel Victoria El Ejido
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.