Spania, El Ejido

AR Almerimar

Avda. Julián Laguna, 1 Urb. El Ejido, Spania Hotell
1 tilbud fra 2723 NOK Se tilbud
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
AR Almerimar
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
7.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avda. Julián Laguna, 1 Urb. El Ejido, Spania

I nærheten av hotellet 'AR Almerimar' i El Ejido, Spania, finner du flere attraksjoner og fasiliteter.

1. Almerimar Marina: Hotellet ligger ved siden av Almerimar Marina, som tilbyr ulike vannaktiviteter, båtutleie og en fantastisk utsikt over havet.

2. Playa de Poniente: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna Playa de Poniente, en vakker sandstrand der besøkende kan slappe av, sole seg og bade i Middelhavet.

3. Golf Almerimar: Golfentusiaster kan glede seg over å spille på den nærliggende Golf Almerimar, en 18-hulls golfbane som byr på fantastisk utsikt over havet og fjellene.

4. Naturreservatet Punta Entinas-Sabinar: Dette naturreservatet ligger noen få kilometer unna og er hjemmet til et bredt spekter av fuglearter. Besøkende kan utforske reservatet gjennom turstier og observasjonspunkter.

5. El Ejido sentrum: Hotellet ligger i El Ejido, en by kjent for sin landbruksproduksjon. Sentrum har et utvalg av butikker, restauranter og kulturelle attraksjoner, inkludert Auditorium Theater og Santo Domingo Church.

6. Roquetas de Mar: Omtrent 18 kilometer unna finner du Roquetas de Mar, en populær kystby med en livlig strandpromenade, strandbarer, restauranter og kjøpesentre.

7. Almería: Rundt 30 kilometer unna ligger Almería, en historisk by med attraksjoner som Alcazaba-festningen, katedralen i Almería og Museet i Almería. Det er verdt å besøke for sin rike historie og kulturelle arv. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet 'AR Almerimar' i El Ejido, Spania.

map
AR Almerimar
7.9 Hotell

Til sentrum7.4

Om hotellet

Om

Det AR Almerimar-hotellet ligger i El Ejido, en by i provinsen Almería, Spania. Det er et populært valg for både fritids- og forretningsreisende på grunn av sin beleilige beliggenhet og utvalg av fasiliteter. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse inkluderer standardrom, superiorrom og suiter. Rommene er moderne møblert og har fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også utsikt over bassenget eller Middelhavet. Gjester på AR Almerimar kan nyte et utvalg av spisemuligheter under oppholdet. Hotellet har en buffetrestaurant som serverer ulike internasjonale og lokale retter til frokost, lunsj og middag. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller en lett snack. I tillegg til spisemulighetene på stedet har hotellet også et bassengområde med solsenger og en terrasse der gjestene kan nyte det vakre spanske været. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer et treningssenter, spa og en lekeplass for barn. Hotellets beliggenhet i El Ejido gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter i området. Byen er kjent for sine omfattende jordbruksområder og blir ofte referert til som "grønnsakshagen i Europa." Besøkende kan utforske lokale markeder, besøke nærliggende strender eller nyte utendørsaktiviteter som golf eller vannsport. Alt i alt tilbyr AR Almerimar komfortabel overnatting, et utvalg av spisemuligheter og tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter, noe som gjør det til et populært valg for besøkende i El Ejido, Spania.

Barn

AR Almerimar er et feriested som ligger i El Ejido, Spania. Det tilbyr et utvalg aktiviteter og fasiliteter som passer for barn. Noen av tingene for barn på AR Almerimar inkluderer:

1. Kids Club: Ferieanlegget har en kids club der barn kan delta i ulike overvåkede aktiviteter og leker. Det er erfarne ansatte som organiserer morsomme programmer for barn i ulike aldersgrupper.

2. Svømmebassenger: AR Almerimar har flere svømmebassenger, inkludert separate barnebassenger med grunt vann. Barna kan nyte bading og lek i bassengene mens voksne kan slappe av på solsenger.

3. Vannsport: Ferieanlegget tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding og snorkling, noe som kan være spennende for barn som liker å være i vannet.

4. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass med husker, sklier og klatrestativer der barna kan nyte utendørs leketid.

5. Minigolf: AR Almerimar har en minigolfbane der barna kan prøve seg på denne morsomme og familievennlige sporten.

6. Idrettsfasiliteter: Ferieanlegget har idrettsfasiliteter der barna kan engasjere seg i aktiviteter som tennis, basketball og fotball.

7. Underholdning: AR Almerimar organiserer underholdningsshows og live-opptredener som passer for barn. Dette inkluderer trylleshow, danseopptredener og temaarrangementer.

8. Nærliggende strand: Ferieanlegget ligger nær stranden, slik at barna kan nyte å bygge sandslott, spille strandleker og plaske i sjøen.

9. Innendørsspill: AR Almerimar har et innendørs spillrom utstyrt med videospill, biljardbord og bordtennis. Dette kan være et flott alternativ for barna å ha det gøy innendørs.

10. Utflukter: Ferieanlegget kan arrangere familievennlige utflukter til nærliggende attraksjoner som badeland, dyreparker og temaparker, og tilbyr ekstra aktiviteter for barna. Samlet sett tilbyr AR Almerimar et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for å sikre at barna har et hyggelig og minneverdig opphold i El Ejido, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'AR Almerimar' i El Ejido, Spania. Noen forslag inkluderer:

1. Almerimar Marina: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr et variert underholdningstilbud som restauranter, barer og butikker. Du kan nyte en spasertur langs strandpromenaden, ta en drink med utsikt eller unne deg litt shopping.

2. Playa de Almerimar: Hvis du ønsker strandunderholdning, er Playa de Almerimar et flott alternativ. Denne vakre stranden tilbyr en rekke vannsportsaktiviteter som jetski, paddleboarding og parasailing. I tillegg kan du slappe av på den gyldne sanden mens du nyter Middelhavet.

3. Golf Alboran: Golfentusiaster kan spille en runde på Golf Alboran, en golfbane som ligger i nærheten av hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og er kjent for sin utfordrende, men morsomme bane.

4. Auditorio Municipal de El Ejido: Sjekk det kulturelle og underholdningsprogrammet på Auditorio Municipal de El Ejido. Stedet arrangerer en rekke forestillinger, inkludert konserter, teatershow og danseforestillinger.

5. Shopping og mat: Utforsk de nærliggende kjøpesentrene som El Corte Inglés eller El Ejido Shopping Center, hvor du finner et utvalg butikker og boutiquer. I tillegg finnes det mange restauranter og tapasbarer i området for å tilfredsstille dine kulinariske ønsker. Dette er bare noen få forslag, men det er mange flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'AR Almerimar' for å imøtekomme ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

Hva er AR Almerimar? AR Almerimar er et populært hotell som ligger i El Ejido, Spania. Det er et firestjerners hotell som tilbyr komfortabel innkvartering, ulike fasiliteter og er kjent for sin gode beliggenhet nær stranden. Hvilke fasiliteter tilbys på AR Almerimar? AR Almerimar tilbyr et utvalg av fasiliteter til sine gjester. Noen av fasilitetene inkluderer utendørs svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar/lounge, gratis parkering, gratis WiFi, barnas klubb og døgnåpen resepsjon. Hvor langt er det fra AR Almerimar til stranden? AR Almerimar ligger beleilig til nær stranden. Det er bare noen minutters gange unna, noe som gjør det lett tilgjengelig for gjester som ønsker å nyte solen og havet under oppholdet. Kan jeg ta med barna mine til AR Almerimar? Ja, AR Almerimar er et familievennlig hotell. Det tilbyr en barnas klubb der barna kan delta i ulike aktiviteter og ha det moro under oppholdet. Hotellet har også fasiliteter som passer for familier, som en barnebasseng og lekeplass. Er frokost inkludert i oppholdet på AR Almerimar? Inkluderingen av frokost i oppholdet avhenger av typen pakke eller reservasjon som er gjort. Noen bookinger kan inkludere frokost, mens andre kanskje ikke gjør det. Det anbefales å sjekke med hotellet eller spesifisere preferansene dine under bookingprosessen. Hvordan kommer jeg meg til AR Almerimar fra nærmeste flyplass? Nærmeste flyplass til AR Almerimar er Almería flyplass, som ligger omtrent 40 minutters kjøretur unna. Gjestene kan komme seg til hotellet ved å leie en taxi eller bruke en privat transfer-service. Hotellet tilbyr også bilutleiefasiliteter, noe som gjør det praktisk for gjester å utforske områdene rundt. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessante steder? El Ejido og området rundt tilbyr ulike attraksjoner og interessante steder å utforske. Noen populære nærliggende attraksjoner inkluderer Almerimar Marina, Santa María del Águila Castle, Guardias Viejas Tower, Punta Entinas-Sabinar Natural Park og Parque Ciencias de la Salud. Kan jeg bestille turer eller aktiviteter gjennom AR Almerimar? Ja, AR Almerimar kan hjelpe gjester med å bestille turer eller aktiviteter i området rundt. Hotellets personale kan gi informasjon om tilgjengelige turer og hjelpe med å gjøre nødvendige ordninger for å sikre en hyggelig opplevelse under oppholdet. Er det en avbestillingspolicy for bookinger på AR Almerimar? AR Almerimar har en avbestillingspolicy som kan variere basert på typen booking og betingelsene som er knyttet til den. Det anbefales å sjekke den spesifikke avbestillingspolicyen mens du gjør en reservasjon eller kontakte hotellet direkte for mer informasjon. Er kjæledyr tillatt på AR Almerimar? Kjæledyr er ikke tillatt på AR Almerimar. Hotellet har et kjæledyrfritt reglement for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for alle gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av AR Almerimar
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.