Spania, Dobro

Hotel Pazo de Lestrove

Piñon s/n 0 Dobro, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Hotel Pazo de Lestrove
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Kafé
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Piñon s/n 0 Dobro, Spania

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Hotel Pazo de Lestrove i Dodro, Spania inkluderer:

1. Convento de San Francisco: Et tidligere franciskansk kloster som ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet. Det er nå et kultursenter og vert for ulike utstillinger og arrangementer.

2. Kirken San Xiao de Dodro: En romansk kirke som ligger i landsbyen Dodro, omtrent 2 kilometer fra hotellet. Den er kjent for sine vakre arkitektoniske trekk.

3. Ría de Arousa: En kystnær fjord som ligger rundt 8 kilometer sør for hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt og er kjent for sitt sjømat.

4. Castro de Baroña: En gammel keltisk bosetning som ligger omtrent 13 kilometer nordvest for hotellet. Det er et arkeologisk område med ruiner av keltiske boliger og en forsvarsvegg.

5. Santiago de Compostela: Den berømte pilegrimsbyen Santiago de Compostela ligger omtrent 22 kilometer fra Dodro. Den er kjent for sin vakre katedral og historiske gamleby.

6. Rías Baixas vinregion: Dodro ligger innenfor Rías Baixas vinregion, kjent for produksjon av Albariño-vin. Du kan besøke nærliggende vingårder for vinsmaking og vinmarksturer.

7. Strender: Hotellet er omtrent 15 kilometer fra de nærmeste strendene, som Playa de Vilagarcía de Arousa og Playa de Carril. Disse strendene er populære for bading og soling. Vær oppmerksom på at disse attraksjonene er omtrentlige avstander fra hotellet og kan kreve transport for å komme til.

map
Hotel Pazo de Lestrove
Landhus/herregård

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

Hotel Pazo de Lestrove er et sjarmerende hotell som ligger i byen Dodro i regionen Galicia i Spania. Hotellet er satt i en historisk bygning med vakre hager og tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet har komfortable og godt innredede rom som er smakfullt dekorert med en blanding av tradisjonelle og moderne elementer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også balkonger eller terrasse med utsikt over hagen. Det er ulike romtyper tilgjengelig, inkludert standardrom, superior-rom og suiter. Hotellet tilbyr også familierom og rom med tilgang for funksjonshemmede for å imøtekomme ulike behov. Når det gjelder måltider, har Hotel Pazo de Lestrove en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr en meny med tradisjonell galicisk mat laget med ferske og sesongbaserte ingredienser. Gjestene kan også nyte en bufféfrokost hver morgen, som inkluderer et utvalg av varme og kalde alternativer. Hotellet har en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller snacks. Det er også utendørs sitteområder der gjestene kan slappe av og nyte den vakre omgivelsen. I tillegg til de komfortable rommene og spisemulighetene, tilbyr Hotel Pazo de Lestrove også andre fasiliteter og tjenester, inkludert en døgnåpen resepsjon, gratis parkering, klesvask og sykkelutleie. Hotellet har også en beleilig beliggenhet i nærheten av ulike attraksjoner og aktiviteter. Gjestene kan utforske den nærliggende byen Santiago de Compostela, som er en UNESCOs verdensarvliste og hjem til den kjente katedralen Santiago de Compostela. Hotellet kan hjelpe med å organisere utflukter og dagsturer for å utforske området. Totalt sett tilbyr Hotel Pazo de Lestrove komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og en fredelig atmosfære der gjestene kan nyte oppholdet sitt i Dodro, Spania. Det er et perfekt valg for de som søker en avslappende ferie i den vakre regionen Galicia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Pazo de Lestrove i Dodro, Spania. Her er noen forslag:

1. Santiago de Compostela: Hotellet ligger bare en kort kjøretur unna den historiske byen Santiago de Compostela. Utforsk den vakre gamlebyen og besøk kjente attraksjoner som Santiago de Compostela-katedralen, Plaza del Obradoiro og Parque de la Alameda.

2. Rías Baixas: Besøk den pittoreske regionen Rías Baixas, kjent for sin fantastiske kystlinje, sjarmerende fiske landsbyer og deilige sjømat. Ta en naturskjønn kjøretur langs kysten eller utforsk Cíes-øyene, som er en del av den nasjonale parken Atlantic Islands of Galicia.

3. Strender: Den nærliggende kysten har flere vakre strender hvor du kan slappe av og nyte solen. Playa de Broña og Playa de Coroso er begge populære alternativer.

4. Ria de Arousa: Ta en båttur eller dra på kajakkpadling på Ria de Arousa, en av de største elve munningene i Galicia. Nyt den naturlige skjønnheten, se etter dyreliv og oppdag skjulte viker.

5. Vinsmaking: Galicia er kjent for sine utmerkede viner, særlig Albariño. Besøk en lokal vingård i området, som Bodegas Martin Codax eller Pazo de Señorans, og nyt smaking av deilig vin.

6. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende landskapet byr på mange muligheter for fotturer, sykling og ridning. Utforsk de naturskjønne stiene og nyt den rolige naturen.

7. Gastronomi: Galicia er kjent for sitt deilige kjøkken. Besøk lokale restauranter og prøv retter som pulpo a la gallega (galisisk oktopus), empanadas (fylte paier) og regionens berømte sjømat.

8. Festivaler og arrangementer: Sjekk om det er noen lokale festivaler eller arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Galicia er kjent for sine livlige feiringer, inkludert St. James Festival i Santiago de Compostela og Seafood Festival i O Grove. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Pazo de Lestrove i Dodro, Spania. Hotellpersonalet vil også kunne gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

Spørsmål: Hvor langt er Hotel Pazo de Lestrove fra nærmeste flyplass? Svar: Hotel Pazo de Lestrove er omtrent 35 kilometer unna Santiago de Compostela lufthavn. Spørsmål: Har Hotel Pazo de Lestrove et basseng? Svar: Ja, Hotel Pazo de Lestrove har et utendørs basseng tilgjengelig for gjestene å bruke. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Pazo de Lestrove? Svar: Ja, Hotel Pazo de Lestrove tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene. Spørsmål: Har Hotel Pazo de Lestrove Wi-Fi? Svar: Ja, Hotel Pazo de Lestrove tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i alle hotellets områder. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Pazo de Lestrove? Svar: Gjester kan sjekke inn på Hotel Pazo de Lestrove fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 12:

00. Spørsmål: Har Hotel Pazo de Lestrove en restaurant? Svar: Ja, Hotel Pazo de Lestrove har en restaurant som serverer en rekke tradisjonelle spanske retter. Spørsmål: Er Hotel Pazo de Lestrove dyrevennlig? Svar: Dessverre tillater ikke Hotel Pazo de Lestrove kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Møterom
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Hotel Pazo de Lestrove
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.