Spania, Denia

Tosal Gros ML

lletso 23 Denia, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Tosal Gros ML
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

lletso 23 Denia, Spania

Rundt hotellet Tosal Gros ML i Denia, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær stranden, slik at gjestene kan nyte sand, sol og hav.

2. Denia slott: Denia slott er et historisk landemerke som ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr panoramautsikt over byen og kysten.

3. Denia gamleby: Hotellet ligger innen gangavstand fra Denias sjarmerende gamleby, som har smale gater, tradisjonell arkitektur og et mangfold av butikker, restauranter og barer.

4. Marinaer: Denia er kjent for sine marinaer, der besøkende kan finne båtleie, vannsportsaktiviteter og spisesteder ved vannkanten.

5. Montgó naturpark: Montgó naturpark ligger like i nærheten og tilbyr turstier og vakker naturlig skjønnhet.

6. Restauranter og kafeer: Det finnes mange restauranter, kafeer og barer i området rundt, som gir et bredt utvalg av spisemuligheter.

7. Butikker og markeder: Gjestene kan utforske lokale butikker og markeder i nærheten for å oppdage tradisjonelle produkter, håndverk og suvenirer.

8. Arkeologisk museum: Det arkeologiske museet i Denia ligger i nærheten og viser regionens gamle historie. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt hotellet Tosal Gros ML i Denia, Spania. De spesifikke attraksjonene kan variere, og det anbefales å sjekke lokalt for den mest oppdaterte informasjonen.

map
Tosal Gros ML
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

'Tosal Gros ML' er et hotell som ligger i Denia, en vakker kystby i Spania. Dette hotellet tilbyr komfortable og moderne rom for gjestene sine. Hotellet har ulike typer rom som passer til ulike behov og preferanser. Dette inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider. Gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter laget med ferske ingredienser. Restauranten tilbyr både à la carte og buffetalternativer til frokost, lunsj og middag. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktails. Gjestene på 'Tosal Gros ML' kan også dra nytte av hotellets fasiliteter, som inkluderer et svømmebasseng, treningsstudio og spa. Svømmebassenget er perfekt for en forfriskende svømmetur, mens treningsstudioet gir gjestene mulighet til å være aktive i løpet av oppholdet. Spaet tilbyr ulike behandlinger og massasjer for å hjelpe gjestene med å slappe av og finne ro. Beliggenheten til hotellet er en annen fordel. Det ligger i nærheten av stranden, slik at gjestene enkelt kan få tilgang til Denias vakre sandstrender. I tillegg er hotellet i nærheten av byens sentrum, der gjestene kan utforske lokale butikker, restauranter og attraksjoner. Alt i alt tilbyr 'Tosal Gros ML' komfortable rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Det er et flott valg for de som ønsker et avslappende og hyggelig opphold i Denia, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Tosal Gros ML' i Denia, Spania. Noen av de fremtredende inkluderer:

1. Denia slott: Kun 2,2 kilometer unna hotellet, er Denia slott en historisk landemerke som tilbyr fantastisk utsikt over byen og Middelhavet. Det huser også ulike kulturelle arrangementer og utstillinger gjennom året.

2. Les Rotes strand: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Les Rotes strand en vakker sandstrand der besøkende kan slappe av, svømme eller ta en rolig spasertur langs kysten.

3. Denia Marina: Bare 2 kilometer unna hotellet, er Denia Marina et livlig knutepunkt med mange restauranter, barer og butikker. Besøkende kan nyte en hyggelig spasertur langs marina-promenaden eller ta del i litt shopping.

4. Denia gamleby: Ca. 2,5 kilometer fra hotellet ligger Denias gamleby, kjent for sine sjarmerende gater, historiske bygninger og tradisjonelle spanske atmosfære. Det er et flott sted å utforske, spise på lokale restauranter og suge inn den livlige atmosfæren.

5. Bous a la Mar: Hvis du tilfeldigvis besøker Denia under festivalperioden, kan du være vitne til det berømte Bous a la Mar (Okser til havet) arrangementet. Det finner sted i nærheten av hotellet og tilbyr en adrenalin-fylt opplevelse der okser slippes løs i gatene og til slutt blir jaget ut i havet. Vennligst merk at tilgjengeligheten av underholdningstilbud kan variere avhengig av sesongen og lokale arrangementer. Det er alltid lurt å sjekke for spesifikke aktiviteter eller arrangementer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Tosal Gros ML?
1. Hva er Tosal Gros ML?1

Tosal Gros ML er en populær tursti som ligger i Denia, Spania.

2. Hvor lang er Tosal Gros ML-stien?
2. Hvor lang er Tosal Gros ML-stien?1

Tosal Gros ML-stien er omtrent 6 kilometer lang.

3. Hvordan er vanskelighetsgraden på Tosal Gros ML-stien?
3. Hvordan er vanskelighetsgraden på Tosal Gros ML-stien?1

Tosal Gros ML-stien regnes som moderat vanskelig.

4. Hvor mye høydeforskjell er det på Tosal Gros ML-stien?
4. Hvor mye høydeforskjell er det på Tosal Gros ML-stien?1

Høydeforskjellen på Tosal Gros ML-stien er rundt 300 meter.

5. Hvor lang tid tar det å fullføre Tosal Gros ML-stien?
5. Hvor lang tid tar det å fullføre Tosal Gros ML-stien?1

Det tar vanligvis rundt 2 til 3 timer å fullføre Tosal Gros ML-stien.

6. Hva er høydepunktene på Tosal Gros ML-stien?
6. Hva er høydepunktene på Tosal Gros ML-stien?1

Tosal Gros ML-stien byr på fantastisk utsikt over Middelhavet, Denia slott og omkringliggende fjell. Den går også gjennom pittoreske landskap og gamle ruiner.

7. Er hunder tillatt på Tosal Gros ML-stien?
7. Er hunder tillatt på Tosal Gros ML-stien?1

Ja, hunder er tillatt på Tosal Gros ML-stien, men de må holdes i bånd.

8. Er det et parkeringsområde i nærheten av Tosal Gros ML-stien?
8. Er det et parkeringsområde i nærheten av Tosal Gros ML-stien?1

Ja, det er et parkeringsområde i nærheten av Tosal Gros ML-stien hvor besøkende kan parkere bilene sine.

9. Er det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter langs Tosal Gros ML-stien?
9. Er det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter langs Tosal Gros ML-stien?1

Det er ingen fasiliteter eller bekvemmeligheter direkte langs stien, så det er lurt å ha med nok vann og snacks. Det finnes imidlertid restauranter og kafeer i nærheten der turgåere kan få forfriskninger.

10. Er Tosal Gros ML-stien godt merket?
10. Er Tosal Gros ML-stien godt merket?1

Ja, Tosal Gros ML-stien er godt merket med tydelige skilt og stimerker for å guide turgåere langs ruten.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Tosal Gros ML
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.