Spania, Denia

Apartamento Maravista

Assagador del Palmar Denia, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Maravista
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
5.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Assagador del Palmar Denia, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Maravista" i Denia, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Les Marines strand: Hotellet ligger nær Les Marines-stranden, som tilbyr en vakker strekning med sandstrand og krystallklart vann.

2. Denia Marina: Marinaen er innen gangavstand, hvor besøkende kan nyte båtturer, vannaktiviteter og spasere langs havnen.

3. Denia slott: Beliggende på en høyde med utsikt over byen, er Denia slott et historisk landemerke som tilbyr panoramautsikt over området og huser et museum.

4. Denia gamleby: Bare en kort avstand unna, har Denias sjarmerende gamleby smale gater, tradisjonelle bygninger, butikker, restauranter og det livlige Mercado Municipal.

5. Montgó naturpark: Ligger i nærheten, er Montgó naturpark et naturreservat med turstier, vakre utsiktspunkter og variert flora og fauna.

6. Restauranter og barer: Hotellet er omgitt av ulike spisesteder, fra tradisjonell spansk mat til internasjonale restauranter, samt barer og kafeer.

7. Shopping: Det er kjøpesentre, boutiquer og lokale markeder i Denia, slik at besøkende kan nyte shopping og utforske lokale produkter og håndverk. Dette er bare noen eksempler på hva som finnes rundt hotellet "Apartamento Maravista" i Denia, Spania.

map
Apartamento Maravista
Leilighet

Til sentrum5.1

Om hotellet

Om

Apartamento Maravista er et hotell som ligger i Denia, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og praktisk overnattingsalternativ for besøkende i området. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Apartamento Maravista er et hotell som ligger i en førsteklasses beliggenhet i Denia, og gir enkel tilgang til mange attraksjoner og fasiliteter. - Hotellet tilbyr et utvalg tjenester og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene, inkludert en 24-timers resepsjon, gratis Wi-Fi på fellesområder og gratis parkering. - Personalet på hotellet er vennlig og hjelpsom, og gir assistanse med eventuelle spørsmål eller behov gjestene måtte ha under oppholdet. Rommene: - Hotellet tilbyr romslige og godt utstyrte rom som er designet for å gi komfort og avslapning for gjestene. - Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad med dusj, og en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. - Rommene blir rengjort regelmessig, slik at gjestene får et ryddig og komfortabelt miljø. Måltider: - Apartamento Maravista tilbyr et utvalg av måltidsalternativer for gjestene å velge mellom. - Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige retter, inkludert både lokal og internasjonal mat. - Gjestene kan nyte måltidene sine i restaurantens koselige og innbydende atmosfære. - I tillegg har hotellet en praktisk beliggenhet i nærheten av mange spisesteder, og gir gjestene muligheten til å utforske det lokale kulinariske miljøet. Alt i alt tilbyr Apartamento Maravista komfortabel overnatting og deilige måltider for gjester som besøker Denia, Spania. Enten gjestene reiser i forretninger eller fritid, tilbyr hotellet en hyggelig og praktisk opplevelse.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Maravista' i Denia, Spania. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av stranden, så gjestene kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter som paddleboarding, jetski og seiling.

2. Gamlebyen i Denia: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Denias gamleby, der du kan utforske historiske steder, boetikkbutikker og lokale restauranter. Ikke gå glipp av den imponerende Denia Castle for panoramautsikt over byen og kystlinjen.

3. Marina de Denia: Denne marinaen er et kjent underholdningssenter i Denia, og tilbyr båtcharter, yacht-turer og et bredt utvalg av restauranter og barer ved vannkanten. Nyt et deilig måltid mens du ser på yachter og Middelhavet.

4. Denia Port: I nærheten av hotellet ligger Denia Port, et livlig område med en livlig atmosfære. Besøkende kan shoppe, spise på ulike restauranter eller bare nyte en rolig spasertur langs promenaden.

5. Montgó Natural Park: Friluftsentusiaster kan utforske den nærliggende Montgó Natural Park, der turstier leder til fantastiske utsiktspunkter og tilbyr muligheter for å observere lokal dyreliv og flora.

6. Vannsport: Denia er kjent for sine vannsportsaktiviteter. Besøkende kan leie kajakker, dra på båtturer eller til og med prøve seg på dykking og snorkling for å utforske områdets undervannsskjønnhet.

7. Golf: For golfentusiaster finnes flere golfbaner i nærheten av Denia, som La Sella Golf Resort, som tilbyr en utfordrende bane omgitt av fantastiske landskap. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av 'Apartamento Maravista' i Denia, Spania. Gjester kan også henvende seg til hotellresepsjonen for ytterligere anbefalinger basert på deres preferanser.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor mange soverom har Apartamento Maravista?
1. Spørsmål: Hvor mange soverom har Apartamento Maravista?1

Svar: Apartamento Maravista har 2 soverom

2. Spørsmål: Er det et svømmebasseng på Apartamento Maravista?
2. Spørsmål: Er det et svømmebasseng på Apartamento Maravista?1

Svar: Ja, Apartamento Maravista har et svømmebasseng

3. Spørsmål: Hvor er beliggenheten til Apartamento Maravista?
3. Spørsmål: Hvor er beliggenheten til Apartamento Maravista?1

Svar: Apartamento Maravista ligger i Denia, Spania

4. Spørsmål: Har Apartamento Maravista en balkong?
4. Spørsmål: Har Apartamento Maravista en balkong?1

Svar: Ja, Apartamento Maravista har en balkong

5. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Maravista?
5. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Maravista?1

Svar: Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento Maravista

6. Spørsmål: Er Apartamento Maravista dyrevennlig?
6. Spørsmål: Er Apartamento Maravista dyrevennlig?1

Svar: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Apartamento Maravista

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Apartamento Maravista
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.