Spania, Denia

Daniya Denia Spa & Business

Ctra. Les Marines, KM 0.5, c/ La Sardina 11 Denia, Spania Hotell
1 tilbud fra 2599 NOK Se tilbud
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Daniya Denia Spa & Business
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ctra. Les Marines, KM 0.5, c/ La Sardina 11 Denia, Spania

Rundt hotellet "Daniya Denia Spa & Business" i Denia, Spania, finnes det flere interessante steder. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, og det er flere strender i kort avstand, inkludert Les Marines Beach og Denia Beach.

2. Denia slott: Det imponerende Denia slott, også kjent som Castle of Denia eller Denia's Castle, er et historisk sted og utsiktspunkt som tilbyr panoramautsikt over området rundt. Det ligger cirka 2 kilometer fra hotellet.

3. Denia havn: Hotellet ligger nær Denia havn, hvor besøkende kan ta ferge til Balearene og nyte vannkantservering, shopping og båtturer.

4. Montgó naturpark: Ligger i nærheten, tilbyr Montgó naturpark muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, turstier og nyte det naturskjønne fjellandskapet.

5. Denia marina: I nærheten av hotellet ligger Denia marina, et livlig område med eksklusive butikker, restauranter og en pittoresk vannkantpromenade.

6. Denia gamleby: Hotellet ligger en kort kjøretur unna den sjarmerende Denia gamleby, hvor besøkende kan utforske smale gater, historiske bygninger, butikker og tradisjonell spansk mat på mange tapasbarer og restauranter.

7. Las Rotas-promenaden: Denne pittoreske sjøpromenaden går langs kysten og er fylt med restauranter, kafeer og steinete bukter.

8. Golfbaner: Det er flere golfbaner i kjøreavstand, som La Sella Golf Resort og Oliva Nova Golf Club, for de som er interessert i å spille golf. I tillegg tilbyr hotellet selv spa- og forretningsfasiliteter, inkludert et velværesenter, svømmebasseng og møterom.

map
Daniya Denia Spa & Business
Hotell

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Daniya Denia Spa & Business er et luksuriøst hotell som ligger i Denia, Spania. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Rommene på Daniya Denia Spa & Business er elegant innredet og romslige, og gir en perfekt blanding av komfort og stil. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også vakker utsikt over området rundt. Hotellet har et spa hvor gjestene kan nyte ulike avslapningsterapier og behandlinger. Spaet inkluderer en badstue, boblebad, tyrkisk bad og et treningssenter, som gir gode muligheter for avslapping og oppfriskning. Når det gjelder spisemuligheter, har Daniya Denia Spa & Business en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg av deilige internasjonale og middelhavretter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og elegant spisesal. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktails. I tillegg tilbyr Daniya Denia Spa & Business flere møte- og konferanserom, noe som gjør det til et ideelt valg for forretningsreisende. Hotellet tilbyr alle nødvendige fasiliteter og tjenester for vellykkede forretningsarrangementer og møter. Beliggenheten til hotellet er også fordelsaktig, da det ligger i nærheten av noen av Denias populære attraksjoner og landemerker. De sandstrendene i Denia er bare en kort spasertur unna, slik at gjestene kan nyte solen, sanden og havet. Alt i alt er Daniya Denia Spa & Business et fantastisk valg for reisende som ønsker et luksuriøst og komfortabelt opphold i Denia, Spania. Enten du er på fritids- eller forretningsreise, vil hotellets utmerkede fasiliteter og tjenester uten tvil gjøre oppholdet ditt minneverdig.

Underholdning

1. Les Rotes-stranden: Denne vakre sandstranden ligger bare 2,5 kilometer unna hotellet. Det er et ideelt sted å slappe av og nyte solen, sanden og det klare blå vannet i Middelhavet.

2. Den gamlebyen i Denia: Utforsk den historiske sentrum av Denia, som ligger bare 3 kilometer unna hotellet. Her kan du vandre gjennom sjarmerende smug, besøke slottet og oppdage lokale butikker og restauranter.

3. Denia marina: Ligger rundt 4 kilometer fra hotellet, tilbyr Denia marina en livlig atmosfære med ulike barer, restauranter og butikker. Ta en spasertur langs promenaden, beundre luksusyachtene eller nyt et måltid med utsikt mot havet.

4. Montgo naturpark: Naturelskere kan besøke denne fantastiske naturparken, som ligger rundt 5 kilometer fra hotellet. Den tilbyr ulike turstier, vakre landskap og panoramautsikt over området rundt.

5. Marina de Denia: Dette travle underholdningskomplekset ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet. Her kan du finne et bredt utvalg av barer, restauranter og klubber. Det er et populært sted for natteliv og levende musikk.

6. Denia slott: Utforsk det historiske Denia slottet, som ligger rundt 3 kilometer fra hotellet. Oppdag dens rike historie, nyt fantastisk utsikt fra toppen og besøk det arkeologiske museet som ligger der.

7. Denia leketøymuseum: Ligger rundt 3,5 kilometer fra hotellet, viser dette museet en samling leker fra forskjellige perioder. Det tilbyr en interessant og nostalgisk opplevelse både for barn og voksne.

8. La Sella Golf Resort: Hvis du er golfentusiast, kan du besøke La Sella Golf Resort, som ligger rundt 9 kilometer fra hotellet. Det har en 18-hulls golfbane, fantastisk utsikt og ulike fasiliteter for både nybegynnere og erfarne spillere.

9. Denia marked: Besøk det travle markedet i Denia, som ligger rundt 3 kilometer fra hotellet. Her kan du kjøpe ferske lokale produkter, håndverk, klær og mye mer.

10. Denia Drive-In-kino: Nyt en unik filmopplevelse på Denia Drive-In-kino, omtrent 4 kilometer fra hotellet. Se de nyeste utgivelsene fra komforten i din egen bil.

Topp spørsmål

1. Hva slags tjenester tilbyr Daniya Denia Spa & Business? - Daniya Denia Spa & Business tilbyr et utvalg av spa-tjenester som massasje, ansiktsbehandlinger, kroppsinnpakninger og hydroterapi. De har også et konferansesenter for bedriftsarrangementer og møter.

2. Hvor mye koster en massasje på Daniya Denia Spa & Business? - Prisene for massasje på Daniya Denia Spa & Business varierer avhengig av type og varighet på massasjen. Det anbefales å kontakte spaet direkte for den mest nøyaktige prisinformasjonen.

3. Hva er åpningstidene til Daniya Denia Spa & Business? - Spaet er vanligvis åpent fra kl 10:00 til 20:00, men det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for eventuelle oppdateringer eller endringer i åpningstidene.

4. Må jeg reservere plass for spa-tjenester på Daniya Denia Spa & Business? - Det anbefales å reservere på forhånd for å sikre tilgjengelighet, spesielt i travle perioder. Reservasjoner kan gjøres per telefon eller via deres nettside.

5. Kan jeg ta med meg egen håndkle og badedrakt til hydroterapi-fasilitetene? - Ja, du er velkommen til å ta med ditt eget håndkle og badedrakt. Daniya Denia Spa & Business tilbyr imidlertid også håndklær og badedrakter som gjestene kan bruke under besøket.

6. Har Daniya Denia Spa & Business parkeringsfasiliteter? - Ja, spaet har sin egen parkeringsområde for gjester. Det anbefales å sjekke med spaet angående eventuelle parkeringsavgifter eller begrensninger.

7. Kan jeg reservere et bedriftsarrangement eller møte på Daniya Denia Spa & Business? - Ja, Daniya Denia Spa & Business har et dedikert konferansesenter for bedriftsarrangementer, møter og konferanser. Det anbefales å kontakte spaet direkte for å diskutere spesifikasjoner og tilgjengelighet for arrangementet du ønsker.

8. Kan jeg kjøpe gavekort på Daniya Denia Spa & Business? - Ja, gavekort kan kjøpes på spaet. De er en flott gave til venner, familie eller kolleger som kan nyte en avslappende spa-opplevelse.

9. Er det noen rabatter eller tilbud tilgjengelig på Daniya Denia Spa & Business? - Daniya Denia Spa & Business tilbyr av og til rabatter og tilbud på deres spa-tjenester. Det er best å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for å få informasjon om eventuelle pågående tilbud eller spesialtilbud.

10. Hva er avbestillingsreglene hos Daniya Denia Spa & Business? - Spaets avbestillingsregler kan variere avhengig av typen tjeneste og de spesifikke omstendighetene. Det anbefales å gjennomgå deres avbestillingsregler før du foretar en reservasjon. Du kan også kontakte dem direkte for eventuelle spørsmål angående avbestillinger eller endringer av avtaler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Daniya Denia Spa & Business
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.