Spania, Daroca

Casilla del Pinar

Pinar de San Cristobal S/N Daroca, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 2201 NOK Se tilbud
Casilla del Pinar
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Turistinformasjon
  • Fotturer
  • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pinar de San Cristobal S/N Daroca, Spania

Noen attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet "Casilla del Pinar" i Daroca, Spania inkluderer:

1. Daroca: Hotellet ligger i den historiske byen Daroca, kjent for sine middelalderske murer, trange gater og velbevarte arkitektur.

2. Daroca slott: Dette middelalderslottet er en av hovedattraksjonene i Daroca. Det tilbyr panoramautsikt over byen og det omkringliggende landskapet.

3. Iglesia de Santa María de los Sagrados Corporales: En vakker kirke i Daroca, kjent for sin vakre arkitektur og religiøse betydning.

4. Portillo de Daroca: En godt bevart port som en gang var en del av de middelalderske bymurene. Den er et ikonisk symbol på Darocas historie.

5. Museo de la Colegiata: Et museum i Collegiate Church of Santa Maria, som viser religiøse gjenstander, skulpturer og malerier.

6. Monasterio de Piedra: Omtrent 40 minutters kjøretur fra Daroca, er denne naturparken kjent for sine imponerende fossefall, grotter og frodig vegetasjon.

7. Calatayud: En nærliggende by kjent for sin mudéjar-arkitektur, inkludert Colegiata de Santa María og Torre de San Martín.

8. Gallocanta Lake: Et paradis for fuglekikking, cirka 40 km fra Daroca, der tusenvis av traner samles under migrasjonssesongen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og landemerker i og rundt Daroca. Hotellet "Casilla del Pinar" gir en praktisk base for å utforske regionens historiske og naturlige skjønnhet.

map
Casilla del Pinar
Ferieutleie

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Casilla del Pinar er et hotell som ligger i Daroca, Spania. Det befinner seg i provinsen Zaragoza, i regionen Aragon. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer som passer ulike preferanser og budsjetter. Rommene er designet og møblert på en komfortabel og stilig måte, og gir gjestene en koselig atmosfære under oppholdet. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som eget bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi-tilgang. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider laget av lokale ingredienser og tradisjonelle oppskrifter. Gjestene kan nyte et utvalg av spanske og internasjonale retter laget av dyktige kokker. Restauranten gir en hyggelig spiseopplevelse med sin imøtekommende atmosfære og oppmerksomme service. Det finnes ulike måltidsalternativer tilgjengelig på Casilla del Pinar, inkludert frokost, halvpensjon og helpensjon. Frokostbuffeen tilbyr et utvalg av ferske og smakfulle elementer for å starte dagen riktig. For de som har halvpensjon eller helpensjon, er lunsj og middag inkludert i pakken, slik at gjestene kan nyte hotellets kulinariske tilbud uten å forlate eiendommen. I tillegg til hotellet og restauranten tilbyr Casilla del Pinar også andre fasiliteter som gjestene kan nyte. Dette inkluderer en bar, en hage og en terrasse, der besøkende kan slappe av og koble av etter å ha utforsket den sjarmerende byen Daroca eller det omkringliggende landlige området. Alt i alt tilbyr Casilla del Pinar komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter, som sikrer et hyggelig og trivelig opphold for gjester som besøker Daroca, Spania.

Barn

Casilla del Pinar er en liten landsby på landsbygda som ligger i Daroca-regionen i Spania. Selv om det kanskje ikke har spesifikke attraksjoner bare for barn, er det flere aktiviteter og steder i nærheten som barn kan nyte. Her er noen alternativer:

1. Daroca Castle: Ligger i nærheten, gir middelalderslottet Daroca Castle barna muligheten til å utforske og forestille seg selv i et eventyrsetting.

2. Daroca City Walls: De gamle murene som omgir byen Daroca, gir en spennende gårute for barna å oppdage og lære om historie.

3. Museo de Agua: Også i Daroca, dette interaktive vannmuseet lærer barn om viktigheten av vann gjennom utstillinger og installasjoner.

4. Utendørsaktiviteter: Det landlige miljøet i Casilla del Pinar tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, sykling og piknik, som barn kan nyte med familien sin.

5. Festivaler og arrangementer: Daroca arrangerer forskjellige festivaler og arrangementer i løpet av året, inkludert Semana Cultural (Kulturveken), som kan inneholde aktiviteter, verksteder og forestillinger som er egnet for barn. Selv om Casilla del Pinar kanskje ikke har dedikerte attraksjoner for barn, tilbyr den nærliggende byen Daroca og omkringliggende områder mange muligheter for at barn kan ha det gøy med å utforske, lære og nyte naturen.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casilla del Pinar' i Daroca, Spania. Noen muligheter inkluderer:

1. Daroca Castle: Besøk det historiske Daroca Castle, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Utforsk middelalderfestningen og nyt panoramautsikt over byen.

2. Daroca City Walls: Ta en spasertur langs de godt bevarte bymurene i Daroca, som dateres tilbake til det

12. århundre. Nyt den vakre utsikten og lær om byens historie.

3. Museo de la Colegiata: Besøk Museo de la Colegiata, et museum som ligger i Colegiata de Santa María la Mayor kirke. Dette museet huser en samling religiøs kunst og gjenstander.

4. Sierra de Albarracín: Hvis du liker friluftsaktiviteter, kan du vurdere å utforske det nærliggende Sierra de Albarracín-fjellkjeden. Det tilbyr muligheter for fotturer, dyrelivsobservasjon og å nyte områdets naturskjønnhet.

5. Festivaler og arrangementer: Avhengig av tidspunktet for besøket ditt, kan du nyte en av Darocas festivaler eller arrangementer. Semana Santa (Påsken) prosesjoner og Fiestas de San Miguel er spesielt populære.

6. Lokalt kjøkken: Daroca er kjent for sin deilige tradisjonelle mat. Benytt anledningen til å prøve lokale retter som migas, ternasco (stekt lam) eller pastel de carne (kjøttpai) på en av de mange restaurantene i området. Merk: Det anbefales alltid å sjekke gjeldende åpningstider og tilgjengelighet for attraksjoner og arrangementer før besøket, da de kan endres.

Topp spørsmål

1. Hva er Casilla del Pinar?
1. Hva er Casilla del Pinar?1

Casilla del Pinar er en liten landsby som ligger i kommunen Daroca, i Zaragoza-provinsen i Aragon, Spania. Den er kjent for sitt pittoreske miljø og landlige sjarm

2. Hvordan kommer jeg til Casilla del Pinar?
2. Hvordan kommer jeg til Casilla del Pinar?1

Casilla del Pinar kan nås med vei. Det er omtrent en 30-minutters kjøretur fra byen Daroca. Den nærmeste større flyplassen er Zaragoza lufthavn, som ligger omtrent 1 time og 40 minutter unna med bil

3. Hva er hovedattraksjonene i Casilla del Pinar?
3. Hva er hovedattraksjonene i Casilla del Pinar?1

Hovedattraksjonen i Casilla del Pinar er dens naturlige skjønnhet og fredelige omgivelser. Besøkende kan utforske landsbygda og nyte utendørsaktiviteter som fotturer og sykling. Landsbyen har også en sjarmerende kirke og tradisjonell arkitektur

4. Finnes det overnattingsmuligheter i Casilla del Pinar?
4. Finnes det overnattingsmuligheter i Casilla del Pinar?1

Casilla del Pinar er en liten landsby med begrensede overnattingsmuligheter. Imidlertid er det noen landlige gjestehus og hytter tilgjengelig for besøkende som ønsker å overnatte. Det anbefales å bestille på forhånd

5. Er det noen restaurant eller kafé i Casilla del Pinar?
5. Er det noen restaurant eller kafé i Casilla del Pinar?1

Det kan hende at det ikke er spesifikke restauranter eller kafeer i Casilla del Pinar, men besøkende kan finne spisesteder i nærliggende byer som Daroca. Disse byene tilbyr et utvalg av tradisjonell spansk mat og lokale delikatesser som besøkende kan nyte

6. Hvordan er været i Casilla del Pinar?
6. Hvordan er været i Casilla del Pinar?1

Casilla del Pinar har et middelhavsklima med varme somrer og milde vintre. Sommeren (juni til august) kan være ganske varm med temperaturer over 30°C, mens vinteren (desember til februar) kan være kjølig med temperaturer rundt 5°C. Våren og høsten byr på mer mildt og behagelig vær

7. Kan jeg besøke Casilla del Pinar som en dagsutflukt fra Daroca?
7. Kan jeg besøke Casilla del Pinar som en dagsutflukt fra Daroca?1

Ja, Casilla del Pinar kan besøkes som en dagsutflukt fra Daroca. Den er tilgjengelig med bil, og kjøreturen tar omtrent 30 minutter. Besøkende kan utforske landsbyen, nyte de naturskjønne omgivelsene og returnere til Daroca for natten

8. Finnes det noen historiske steder i nærheten av Casilla del Pinar?
8. Finnes det noen historiske steder i nærheten av Casilla del Pinar?1

Ja, det er flere historiske steder i nærheten av Casilla del Pinar. Byen Daroca selv har en rik historie og er kjent for sine middelaldersmur, kirker og slott. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Monasterio de Piedra, et historisk kloster omgitt av vakre hager og fossefall

9. Er det noen festivaler eller arrangementer i Casilla del Pinar?
9. Er det noen festivaler eller arrangementer i Casilla del Pinar?1

Casilla del Pinar har ikke noen større festivaler eller arrangementer. Imidlertid har nærliggende byer som Daroca ulike kulturelle og religiøse festligheter gjennom året, som Semana Santa (Påskeuken) og lokale skytshelgenfeiringer

10. Kan jeg gå på fotturer eller terrengsykling i Casilla del Pinar?
10. Kan jeg gå på fotturer eller terrengsykling i Casilla del Pinar?1

Ja, Casilla del Pinar og området rundt er flott for fotturer og terrengsykling. Landsbyen ligger i en landlig setting med nok av landskap å utforske. Det er flere stier og veier som besøkende kan følge for å nyte områdets naturlige skjønnhet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
  • Fotturer
For familier med barn
  • Lekeplass
Anmeldelse av Casilla del Pinar
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.