Spania, Cullera

Apartamento Justina

CARRER MADRIT 6/98 Cullera, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Justina
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

CARRER MADRIT 6/98 Cullera, Spania

Apartamento Justina ligger i Cullera, en kystby i Valencia-provinsen, Spania. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene som er i nærheten av hotellet:

1. Cullera-stranden: Hotellet ligger bare noen skritt unna den sandte stranden Cullera-stranden. Her kan du nyte soling, bading og ulike vannsportaktiviteter.

2. Cullera-fyret: Ligger på toppen av en ås, gir fyret panoramautsikt over kystlinjen og byen Cullera.

3. Cullera-slottet: Plassert på en ås gir det middelalderske slottet et glimt inn i byens historie og tilbyr vakker utsikt over området rundt.

4. Cullera-risfeltene: Hotellet ligger nær risfeltene i Cullera, som er en karakteristisk funksjon i regionen. Du kan lære om risdyrking og nyte de pittoreske landskapene.

5. Aqua Park Cullera: Hvis du reiser med familie eller leter etter noen spennende vannsklier, er Aqua Park Cullera i nærheten.

6. Strandpromenaden: Bare en kort spasertur fra hotellet finner du en livlig strandpromenade med butikker, restauranter, barer og iskrembarer.

7. Cullera sentrum: Hotellet ligger innen gangavstand fra sentrum av byen, der du kan utforske lokale butikker, restauranter og tradisjonell spansk arkitektur. Samlet sett tilbyr Apartamento Justina praktisk tilgang til stranden, kulturelle attraksjoner, naturlandskap og fasiliteter i Cullera, noe som gjør det til et ideelt sted for en avslappende ferie ved sjøen.

map
Apartamento Justina
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Apartamento Justina er et hotell som ligger i Cullera, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: Apartamento Justina tilbyr komfortabel og moderne innkvartering i strandnær beliggenhet. Hotellet er kjent for sitt vennlige og hjelpsomme personale, som sikrer et hyggelig opphold for gjestene. Rom: Hotellet har en rekke rom som passer ulike behov. Rommene er romslige og godt utstyrt med fasiliteter som aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha balkong eller terrasse med vakker utsikt over stranden eller byen. Måltider: Apartamento Justina har ikke egen restaurant, men det er mange spisemuligheter i nærheten. Gjestene kan utforske det lokale kulinariske scenen og nyte en rekke spanske og internasjonale retter. Hotellets personale kan gi anbefalinger om nærliggende restauranter og kafeer. Alt i alt tilbyr Apartamento Justina komfortabel overnatting med enkel tilgang til stranden og andre attraksjoner i Cullera. Gjestene kan nyte et hyggelig opphold og få muligheten til å utforske det lokale kulinariske tilbudet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer nær hotellet 'Apartamento Justina' i Cullera, Spania. Noen alternativer inkluderer:

1. Strender: Cullera er kjent for sine fantastiske strender, som Playa de San Antonio og Playa Racó. Tilbring en dag med solbading, bading eller vannsport.

2. Cullera Slott: Besøk det historiske Cullera Slottet, som ligger på en ås med utsikt over byen. Utforsk ruinene og nyt panoramautsikten over området rundt.

3. Cullera Fyr: Gå opp til fyret, også kjent som Faro de Cullera, og nyt den vakre utsikten over kystlinjen. Det er et flott sted for fotografering entusiaster.

4. AquaPark Cullera: Hvis du besøker med familie eller venner, ligger AquaPark Cullera i nærheten. Nyt forskjellige vannsklier, bassenger og vannaktiviteter.

5. Cullera Ris Museum: Oppdag den kulturelle betydningen av ris i regionen på Cullera Ris Museum. Lær om historien, dyrkingen og tradisjonelle retter knyttet til ris.

6. Cullera Marked: Opplev den lokale atmosfæren på Cullera Marked. Utforsk boder som selger ferske produkter, lokale produkter og håndverk.

7. Natteliv: Cullera har en livlig nattelivsscene, spesielt i sommermånedene. Sjekk ut barene, klubbene og strandrestauranter med live musikk, dans og underholdning.

8. Dagsturer: Hvis du har tid, kan du vurdere å ta en dagstur fra Cullera til Valencia. Det er omtrent 30 minutters kjøretur og tilbyr attraksjoner som City of Arts and Sciences, Valencia-katedralen og den berømte Mercado Central. Dette er bare noen få underholdningsalternativer nær hotellet 'Apartamento Justina' i Cullera, Spania. Nyt oppholdet ditt!

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Justina i Cullera, Spania?
1. Hvor ligger Apartamento Justina i Cullera, Spania?1

Apartamento Justina ligger i Cullera, en kystby i provinsen Valencia, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento Justina?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento Justina?1

Apartamento Justina tilbyr ulike fasiliteter til gjestene, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, en balkong med sjøutsikt, et felles svømmebasseng og en parkeringsplass.

3. Hvor mange gjester kan Apartamento Justina romme?
3. Hvor mange gjester kan Apartamento Justina romme?1

Apartamento Justina kan romme opptil fire gjester. Det har to soverom med komfortable senger og ekstra sovesofaer i stuen for ekstra gjester om nødvendig.

4. Er Apartamento Justina dyrevennlig?
4. Er Apartamento Justina dyrevennlig?1

Dessverre tillater ikke Apartamento Justina kjæledyr.

5. Er Apartamento Justina nær stranden?
5. Er Apartamento Justina nær stranden?1

Ja, Apartamento Justina ligger bare en kort spasertur fra stranden. Gjestene kan enkelt nå de sandete strendene og nyte den vakre Middelhavet.

6. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartamento Justina?
6. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartamento Justina?1

Ja, det er restauranter, butikker og supermarkeder innen gangavstand fra Apartamento Justina. Gjestene kan finne ulike spisesteder og kjøpe dagligvarer praktisk.

7. Hvor langt er det fra Apartamento Justina til Valencia?
7. Hvor langt er det fra Apartamento Justina til Valencia?1

Cullera ligger omtrent 40 kilometer sør for Valencia. Avstanden mellom Apartamento Justina og Valencia er omtrent en 40-minutters kjøretur.

8. Er det offentlig transport tilgjengelig nær Apartamento Justina?
8. Er det offentlig transport tilgjengelig nær Apartamento Justina?1

Ja, det er offentlig transport tilgjengelig nær Apartamento Justina. Gjestene kan finne bussholdeplasser og drosjer i nærheten, noe som gjør det enkelt å utforske Cullera og omgivelsene.

9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Apartamento Justina?
9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Apartamento Justina?1

Apartamento Justina er i nærheten av attraksjoner som Cullera Castle, Faro de Cullera fyrtårn og Albufera Natural Park. Gjestene kan utforske disse stedene og nyte områdets naturskjønnhet.

10. Kan jeg parkere bilen min på Apartamento Justina?
10. Kan jeg parkere bilen min på Apartamento Justina?1

Ja, Apartamento Justina tilbyr en parkeringsplass for gjestene, slik at de enkelt kan parkere bilen og være trygge.

Anmeldelse av Apartamento Justina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.