Spania, Cuenca

Exe Cuenca

Avenida Juan Carlos I s/n Cuenca, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Exe Cuenca
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Parkering
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Avenida Juan Carlos I s/n Cuenca, Spania

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten av Hotel Exe Cuenca i Cuenca, Spania inkluderer:

1. De hengende husene i Cuenca: Et UNESCOs verdensarvsted, disse ikoniske husene klamrer seg til klippesiden med utsikt over Huécar-elvens kløft.

2. Cuenca-katedralen: Denne fantastiske gotiske katedralen er en av de viktigste religiøse stedene i Cuenca, og ligger i den historiske bykjernen.

3. Plaza Mayor: Hovedtorget i Cuenca, der du finner butikker, kafeer og restauranter. Det er et livlig og levende samlingssted for lokalbefolkningen og turister.

4. San Pablo-broen: En pittoresk bro som strekker seg over Huécar-elven, og gir vakker utsikt over byen og det omkringliggende landskapet.

5. Museet for abstrakt kunst: Ligger i de hengende husene, har dette museet en samling spansk abstrakt kunst fra 1900-tallet.

6. Casas Colgadas kultursenter: Dette kultursenteret tilbyr utstillinger, verksteder og aktiviteter relatert til kunst, kultur og historie.

7. Cuenca kommunale museum: Plassert i en middelaldersk bygning, viser dette museet historien og arven til Cuenca gjennom sine arkeologiske og kunstneriske samlinger.

8. Kirken San Pedro: En annen bemerkelsesverdig kirke i Cuenca, kjent for sin vakre fasade og interiør.

9. Calle Alfonso VIII: En sjarmerende gate med pittoreske hus, butikker og kafeer, perfekt for en avslappende spasertur. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Hotel Exe Cuenca. Hotellet ligger i hjertet av byen, noe som gjør det praktisk for å utforske det omkringliggende området.

map
Exe Cuenca
8.5 Hotell

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Exe Cuenca er et hotell som ligger i byen Cuenca, Spania. Det tilbyr komfortabel og moderne overnatting både for fritids- og forretningsreisende. Hotellet har ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er godt utstyrte og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, arbeidsbord og eget bad. Noen rom har også panoramautsikt over byen. Gjestene på Exe Cuenca kan nyte en gratis kontinental frokost som serveres daglig, og inkluderer et utvalg av bakverk, brød, pålegg, fersk frukt og varme drikker. Hotellet har også en restaurant som serverer et utvalg av lokal og internasjonal mat til lunsj og middag, noe som gir gjestene en praktisk spisemulighet. I tillegg tilbyr Exe Cuenca en rekke tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, klesvask, møte- og selskapslokaler og et forretningssenter. Hotellet tilbyr også parkering for gjester som kommer med bil. Beliggenheten til Exe Cuenca gir enkel tilgang til de viktigste attraksjonene i Cuenca. Det ligger i nærheten av den historiske bykjernen, noe som gir gjestene muligheten til å utforske de berømte hengehusene, Cuenca-katedralen, museet for spansk abstrakt kunst og andre kulturelle og historiske steder. Totalt sett tilbyr Exe Cuenca komfortabel overnatting, en praktisk beliggenhet og et utvalg av fasiliteter, noe som gjør det til et passende valg for besøkende til Cuenca, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Exe Cuenca' i Cuenca, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Cuenca-katedralen: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Cuenca-katedralen en imponerende gotisk katedral kjent for sin vakre arkitektur.

2. Casas Colgadas: Også kjent som de hengende husene, klamrer disse berømte bygningene seg til klippene i Hoz del Huécar-kløften og tilbyr betagende utsikt over byen. De huser Museo de Arte Abstracto Español (Museum of Spanish Abstract Art).

3. Museum of Spanish Abstract Art: Ligger i Casas Colgadas, viser dette museet verk av kjente spanske abstrakte kunstnere som Gerardo Rueda, Antonio Saura og Gustavo Torner.

4. Plaza Mayor: En livlig plass i hjertet av Cuenca, er Plaza Mayor fylt med sjarmerende kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted å slappe av og suge opp den lokale atmosfæren.

5. Cuenca-bygningene: Disse godt bevarte middelalderske veggene gir et glimt inn i byens historie og gir fantastisk utsikt over Cuenca og det omkringliggende landskapet.

6. San Pablo-broen: Denne historiske broen spenner over Huécar-elven og er et ikonisk symbol på Cuenca. Å krysse den gir en pittoresk utsikt over de hengende husene og byen.

7. Friluftsaktiviteter: Det naturlige landskapet rundt Cuenca er perfekt for utendørsaktiviteter som fotturer, fjellklatring og terrengsykling. Det er flere utendørs eventyrfirmaer i området som tilbyr guidede turer og aktiviteter.

8. Uteliv: Cuenca har en livlig utelivsscene med mange barer, klubber og live musikksteder. Sørg for å besøke noen av de lokale tapasbarene der du kan smake på deilige regionale retter mens du nyter en drink. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Exe Cuenca' i Cuenca, Spania. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i denne vakre byen.

Topp spørsmål

1. Hva er Exe Cuenca? Exe Cuenca er et hotell som ligger i Cuenca, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og ulike fasiliteter for gjester.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Exe Cuenca? Exe Cuenca tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, en restaurant, en bar, et treningssenter, et forretningssenter, møterom og en døgnåpen resepsjon.

3. Hvor ligger Exe Cuenca i Cuenca, Spania? Exe Cuenca ligger i Calle Del Pintor Mendoza, 19, 16004 Cuenca, Spania. Det ligger beleilig nær det historiske bysentrum.

4. Hvor langt er det fra Exe Cuenca til bysentrum? Exe Cuenca ligger nær bysentrum, noe som gjør det enkelt å komme til ulike attraksjoner, butikker og restauranter. Avstanden kan variere avhengig av utgangspunktet, men det er generelt innen gangavstand eller en kort kjøretur.

5. Hvordan booker jeg et rom på Exe Cuenca? Du kan bestille et rom på Exe Cuenca ved å besøke deres offisielle nettside eller bruke online reisebyråer. Velg bare ønskede datoer, velg romtype og oppgi nødvendig informasjon for å fullføre reservasjonen.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner fra Exe Cuenca? Noen nærliggende attraksjoner fra Exe Cuenca inkluderer Cuenca-katedralen, Hanging Houses (Casas Colgadas), Plaza Mayor, Museo de Arte Abstracto Español, Puente de San Pablo og Cuenca Gamlebyen.

7. Tilbyr Exe Cuenca parkeringsfasiliteter? Ja, Exe Cuenca tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester. Det anbefales imidlertid å sjekke tilgjengelighet og eventuelle ekstra kostnader på forhånd.

8. Er frokost inkludert i romprisen på Exe Cuenca? Tilgjengeligheten og inkluderingen av frokost kan variere avhengig av romprisen og pakken som er valgt. Det er lurt å sjekke detaljene når du foretar reservasjonen eller kontakte hotellet direkte for avklaring.

9. Kan Exe Cuenca romme store grupper eller arrangementer? Exe Cuenca har møterom og arrangementslokaler tilgjengelig for store grupper eller arrangementer. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for å sjekke tilgjengelighet, fasiliteter og ordninger.

10. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Exe Cuenca? Innsjekkingstiden på Exe Cuenca er vanligvis etter kl. 14:00, og utsjekkingstiden er før kl. 12:

00. Disse tidspunktene kan variere, så det er lurt å bekrefte med hotellet før ankomst eller avreise.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Exe Cuenca
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.