Spania, Corralejo

Attico Estrella

Avenida Grandes Playas 10 Corralejo, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1496 NOK Se tilbud
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Attico Estrella
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Grandes Playas 10 Corralejo, Spania

Rundt hotellet "Attico Estrella" i Corralejo, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder:

1. Corralejo naturpark: Bare en kort avstand fra hotellet finner du de vakre sanddynene i Corralejo naturpark. Den tilbyr fantastisk utsikt, strender og muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer og sandboarding.

2. Corralejo-strendene: Hotellet ligger i nærheten av flere populære strender i Corralejo, inkludert Playa Galera og Playa del Pozo. Disse hvite sandstrendene er perfekte for soling, bading og vannsport.

3. Corralejo gamleby: Den historiske sentrum av Corralejo, kjent som Corralejo gamleby, ligger i nærheten. Her kan du utforske sjarmerende gater, besøke lokale restauranter, barer og butikker, og oppleve byens livlige atmosfære.

4. El Campanario kjøpesenter: Ligger i nærheten av hotellet, er El Campanario kjøpesenter et populært sted for shopping og underholdning. Det har et utvalg av butikker, boutique, kafeer og kino.

5. Marinaen i Corralejo: Hotellet ligger også i nærheten av Marinaen i Corralejo, hvor du kan finne båtturer, vannsportsaktiviteter og utflukter til nærliggende øyer som Lobos Island og Lanzarote.

6. Restauranter og barer: I nærheten av hotellet vil du finne mange restauranter som tilbyr et variert utvalg av matretter, inkludert spansk, kanarisk og internasjonale alternativer. Det er også stilige barer der du kan nyte drikke og live musikk. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet "Attico Estrella" i Corralejo, Spania. Området er kjent for sin naturlige skjønnhet, strender og livlige atmosfære, og tilbyr mange aktiviteter og attraksjoner å nyte under oppholdet ditt.

map
Attico Estrella
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

'Attico Estrella' er et hotell som ligger i Corralejo, Spania. Det tilbyr et utvalg av rom som passer for forskjellige typer reisende. Hotellet har moderne og komfortable boenheter med ulike fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Rommene på 'Attico Estrella' er velutstyrte og har en moderne innredning. De er utstyrt med air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og private bad. Noen av rommene kan også ha balkonger eller terrasser med vakker utsikt over omgivelsene. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert standardrom, overlegne rom og suiter. Standardrommene passer for enslige reisende eller par, mens de overlegne rommene tilbyr mer plass og ekstra fasiliteter. Suitene er mer luksuriøse og romslige, og gir en høyere grad av komfort. Når det gjelder mat, har 'Attico Estrella' en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige retter. Gjestene kan nyte en solid frokost om morgenen for å starte dagen. Restauranten tilbyr også en lunsj- og middagsmeny med et utvalg av internasjonal og lokal mat. Hotellets bar er også tilgjengelig for gjestene å slappe av og nyte en drink. Totalt sett tilbyr 'Attico Estrella' komfortable boenheter og en spiseopplevelse som tilfredsstiller behovene til ulike gjester. Hotellets praktiske beliggenhet i Corralejo gir gjestene nærhet til ulike attraksjoner, butikker og restauranter i området.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Attico Estrella' i Corralejo, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene og underholdningstilbudene inkluderer:

1. Acua Water Park: Denne vannparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr en rekke vannsklier, bassenger og andre morsomme attraksjoner for alle aldre.

2. Corralejo Dunes Natural Park: Denne naturlige parken er kjent for sine vakre sanddyner og er et flott sted å utforske og nyte utendørsaktiviteter som fotturer eller sandboarding.

3. Corralejo havn: Den nærliggende havnen er et livlig område med forskjellige butikker, barer og restauranter. Det er et flott sted å nyte et måltid eller spasere langs promenaden.

4. Strender: Corralejo er kjent for sine vakre strender, som Flag Beach og Corralejo Beach. Besøkende kan slappe av, svømme eller delta i ulike vannsportsaktiviteter som surfing, windsurfing og kiteboarding.

5. Steder med levende musikk: Det er flere barer og steder med levende musikk i Corralejo som tilbyr underholdning i form av levende musikkopptredener, spesielt om kvelden.

6. Baku Centro de Ocio y Cultura: Dette underholdningssenteret har kino, bowlingbane, arkadespill og ulike restauranter, og gir en opplevelse med mye moro for hele familien.

7. Shopping: Det nærliggende El Campanario Shopping Center og ulike lokale markeder tilbyr muligheter for shopping og utforsking av lokale håndverk og produkter. Dette er bare noen få eksempler på underholdningstilbudene i nærheten av hotellet 'Attico Estrella' i Corralejo, Spania. Besøkende kan også spørre hotellet om ytterligere anbefalinger og informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Attico Estrella
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.