Spania, Cornella del Terri

Nice Home Cornella del Terri

Calle puigmal 4 Cornella del Terri, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Nice Home Cornella del Terri
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle puigmal 4 Cornella del Terri, Spania

Noen nærliggende attraksjoner og steder rundt hotellet "Nice Home Cornella del Terri" i Cornella del Terri, Spania inkluderer:

1. Innsjøen Banyoles: En vakker naturlig innsjø som ligger omtrent 12 kilometer fra hotellet, med muligheter for svømming, båtliv og turer langs bredden.

2. Girona: Byen Girona ligger omtrent 25 kilometer unna, kjent for sin sjarmerende gamleby, fargerike hus langs Onyar-elven og godt bevarte middelalderske murer.

3. Figueres: Ligger omtrent 40 kilometer fra Cornella del Terri, er Figueres kjent for å være fødestedet til Salvador Dalí. Besøkende kan utforske Dalí Theatre-Museum, som huser en omfattende samling av hans verk.

4. Costa Brava: Den fantastiske kystlinjen på Costa Brava er innen kjøreavstand fra Cornella del Terri. Besøkende kan nyte uberørte strender, pittoreske fiske landsbyer som Cadaqués og kyststier.

5. Empuries: Et historisk område bestående av greske og romerske ruiner som ligger nær byen L'Escala, omtrent 50 kilometer unna. Det gir et glimt inn i regionens gamle fortid.

6. Naturparker: Området rundt Cornella del Terri er fylt med naturparker, som Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà og Parc Natural de la Volcanic Zone of La Garrotxa. Disse parkene gir muligheter for fotturer, sykling og å nyte regionens mangfoldige flora og fauna.

7. Girona-Costa Brava lufthavn: Hotellet ligger beleilig i nærheten av Girona-Costa Brava lufthavn, som ligger bare en kort kjøretur unna.

map
Nice Home Cornella del Terri
Ferieutleie

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

'Nice Home Cornella del Terri' er et hotell som ligger i Cornella del Terri, Spania. Det tilbyr komfortable og moderne rom både for fritidsreisende og forretningsreisende. Hotellet er kjent for sin utmerkede service og varm gjestfrihet. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en sittegruppe og balkong med vakker utsikt. Gjestene kan nyte en deilig og mettende frokost i hotellets spisesal. Frokosten består av et bredt utvalg av alternativer, inkludert ferskt brød, bakverk, frokostblandinger, frukt og varme drikker. Hotellet har også en restaurant som serverer et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter til lunsj og middag. Restauranten er stolt av å bruke ferske og lokalt dyrkede ingredienser for å lage deilige måltider. I tillegg har hotellet en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker. Room service er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av eget rom. Alt i alt tilbyr 'Nice Home Cornella del Terri' komfortabel innkvartering, deilige måltider og en hyggelig spiseopplevelse for gjester som besøker Cornella del Terri, Spania.

Underholdning

Cornella del Terri er en liten by i provinsen Girona, Catalonia, Spania. Selv om den kanskje ikke har et bredt utvalg av underholdningsmuligheter i selve byen, finnes det flere attraksjoner og aktiviteter du kan utforske i de omkringliggende områdene.

1. Girona: Beliggende omtrent 25 kilometer fra Cornella del Terri, byr byen Girona på ulike underholdningsmuligheter som historiske steder, museer, handlegater og restauranter. Besøk den berømte Girona-katedralen, gå gjennom de smale gatene i jødekvarteret eller utforsk Game of Thrones filminnspillingssteder.

2. Innsjøen Banyoles: Bare en kort kjøretur fra Cornella del Terri, er innsjøen Banyoles en naturskjønn attraksjon. Du kan nyte aktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding eller bare gå en rolig tur langs promenaden ved innsjøen.

3. Dali Theatre-Museum: Beliggende i Figueres, omtrent 40 kilometer fra Cornella del Terri, er dette museet dedikert til livet og verkene til den kjente kunstneren Salvador Dalí. Utforsk Dalís surrealistiske verden gjennom hans malerier, skulpturer og ulike installasjoner.

4. Costa Brava-strender: Kystregionen Costa Brava er kjent for sine vakre strender og sjarmerende sjøsidebyer. Tilbring en dag med soling, svømming eller utforsking av kystbyene som L'Escala eller Cadaqués.

5. Empuriabrava: Hvis du er interessert i vannaktiviteter, bør du vurdere et besøk til Empuriabrava, som ligger omtrent en times kjøretur fra Cornella del Terri. Kjent som "Spanias Venezia", er denne byen berømt for sitt omfattende nettverk av kanaler og marinaer, og tilbyr muligheter for båtliv, fiske og andre vannsportaktiviteter. Selv om det kanskje ikke er mange underholdningsmuligheter i Cornella del Terri selv, finnes det mange attraksjoner og aktiviteter i de nærliggende områdene som kan holde deg underholdt under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Nice Home Cornella del Terri i Cornella del Terri, Spania?
1. Hva er adressen til Nice Home Cornella del Terri i Cornella del Terri, Spania?1

Adressen til Nice Home Cornella del Terri er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Vennligst kontakt eieren eller sjekk deres offisielle nettside for mer informasjon.

2. Hvor mange soverom er tilgjengelig på Nice Home Cornella del Terri?
2. Hvor mange soverom er tilgjengelig på Nice Home Cornella del Terri?1

Nice Home Cornella del Terri tilbyr tre soverom.

3. Er det aircondition på overnattingsstedet?
3. Er det aircondition på overnattingsstedet?1

Ja, Nice Home Cornella del Terri er utstyrt med aircondition.

4. Er kjæledyr tillatt på Nice Home Cornella del Terri?
4. Er kjæledyr tillatt på Nice Home Cornella del Terri?1

Det anbefales å kontakte eieren direkte for å få informasjon om deres kjæledyrspolicy.

5. Hvilke fasiliteter tilbys på overnattingsstedet?
5. Hvilke fasiliteter tilbys på overnattingsstedet?1

Nice Home Cornella del Terri tilbyr fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, fjernsyn, parkeringsplass, og mer.

6. Er det et minimum oppholdskrav på Nice Home Cornella del Terri?
6. Er det et minimum oppholdskrav på Nice Home Cornella del Terri?1

Det minimum oppholdskravet kan variere. Vennligst sjekk med eieren eller den offisielle nettsiden for spesifikke detaljer.

7. Hvilke severdigheter er i nærheten av Nice Home Cornella del Terri?
7. Hvilke severdigheter er i nærheten av Nice Home Cornella del Terri?1

Noen populære severdigheter nær Nice Home Cornella del Terri inkluderer Lake Banyoles, Girona Cathedral, Dali Theatre-Museum, og mange flere.

8. Er frokost inkludert i oppholdet på Nice Home Cornella del Terri?
8. Er frokost inkludert i oppholdet på Nice Home Cornella del Terri?1

Vanligvis er ikke frokost inkludert. Det anbefales imidlertid å sjekke med eieren for eventuelle spesifikke inklusjoner.

9. Kan gjester røyke inne på overnattingsstedet?
9. Kan gjester røyke inne på overnattingsstedet?1

Nei, Nice Home Cornella del Terri er et røykfritt eiendom.

10. Hva er kontakinformasjonen for Nice Home Cornella del Terri?
10. Hva er kontakinformasjonen for Nice Home Cornella del Terri?1

Kontakinformasjonen for Nice Home Cornella del Terri finnes på deres offisielle nettside eller gjennom tredjepartsutleieplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Nice Home Cornella del Terri
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.