Spania, Cordoba

NH Collection Amistad Cordoba

Plaza de Maimónides, 3 Cordoba, Spania Hotell
1 tilbud fra 957 NOK Se tilbud
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
NH Collection Amistad Cordoba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 30
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza de Maimónides, 3 Cordoba, Spania

NH Collection Amistad Cordoba-hotellet ligger i hjertet av Cordoba, Spania, i nærheten av mange populære attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder som ligger rundt dette hotellet inkluderer:

1. Mezquita-Catedral de Cordoba: En kjent moské som ble omgjort til en katedral, kjent for sin fantastiske arkitektur og historiske betydning. Den ligger bare 5 minutters gange fra hotellet.

2. Alcazar de los Reyes Cristianos: Denne historiske festningen og palasset ligger en kort spasertur fra hotellet. Den er kjent for sine vakre hager og tilbyr panoramautsikt over byen.

3. Romerbroen: En pittoresk bro som strekker seg over Guadalquivir-elven og forbinder gamlebyen i Cordoba med den moderne delen av byen. Dette er et populært sted å spasere og nyte utsikten.

4. Jødiske kvarter (Juderia): Hotellet ligger i hjertet av det jødiske kvarteret, kjent for sine smale, svingete gater, kalkhvite bygninger og sjarmerende butikker og restauranter.

5. Cordoba-synagogen: En av de få gjenværende gamle synagoger i Spania og et viktig historisk landemerke. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

6. Plaza de las Tendillas: En travel torg med forskjellige butikker, kafeer og restauranter. Dette livlige området tilbyr en livlig atmosfære og ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

7. Cordoba botaniske hager: Ligger på den nordlige siden av Guadalquivir-elven, tilbyr disse hagene en fredelig flukt fra byens kjas og mas. De ligger en 20-minutters spasertur fra hotellet. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og fasilitetene som finnes rundt NH Collection Amistad Cordoba-hotellet.

map
NH Collection Amistad Cordoba
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

NH Collection Amistad Cordoba er et luksushotell som ligger i hjertet av Cordoba, Spania. Hotellet er kjent for sin elegante design og utmerket service. Rommene på NH Collection Amistad Cordoba er moderne og romslige, med moderne innredning og komfortable møbler. Alle rommene er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med toalettartikler. Noen rom har også utsikt over byen eller hotellets gårdsplass. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov, inkludert standardrom, superiorrom, juniorsuiter og suiter. Suiter og juniorsuiter har separate oppholdsrom og oppgraderte fasiliteter. Når det gjelder mat, tilbyr NH Collection Amistad Cordoba en herlig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant, Arrocería La Plaza, spesialiserer seg på tradisjonell Cordobansk mat, inkludert deilige risretter og lokale spesialiteter. Gjestene kan nyte et utvalg av middelhavs- og internasjonale retter i en stilig og koselig atmosfære. For de som ønsker å slappe av og lade batteriene, har hotellet et utendørsbasseng og en solterrasse, perfekt for å nyte solen og nyte vakker utsikt over byen. Det er også et treningssenter utstyrt med kardiomaskiner og vekter, slik at gjestene kan være aktive under oppholdet. NH Collection Amistad Cordoba har en ideell beliggenhet for å utforske byens attraksjoner, inkludert Cordoba-moskeen-katedralen, Alcázar de los Reyes Cristianos og det historiske jødiske kvarteret. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det lett for gjestene å nå hovedshopping- og underholdningsområdene. Samlet sett tilbyr NH Collection Amistad Cordoba et komfortabelt og luksuriøst opphold med utmerkede fasiliteter og en praktisk beliggenhet for de som besøker Cordoba, Spania.

Barn

'NH Collection Amistad Cordoba' i Cordoba, Spania tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av funksjonene som barn kan glede seg over på dette hotellet inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et utendørs basseng hvor barn kan ha det gøy og nyte en forfriskende svømmetur.

2. Barnemenyer: Hotellets restaurant tilbyr spesialmenyer designet for barn, slik at de har et utvalg av alternativer å velge mellom.

3. Barnevakt: Hotellet tilbyr barnevaktjenester på forespørsel, slik at foreldrene kan få litt avslapning mens barna deres blir passet på.

4. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i sentrum av byen, nær ulike turistattraksjoner som Mezquita-Catedral, Alcázar de los Reyes Cristianos og den romerske broen. Disse attraksjonene gir fantastiske muligheter for barn å utforske og lære om Cordobas historie og kultur.

5. Rekreasjonsområder: I tillegg til utendørsbassenget har hotellet også rekreasjonsområder hvor barn kan leke og ha det gøy. Det anbefales å kontakte hotellet direkte eller besøke deres nettside for mer spesifikk informasjon og eventuelle oppdateringer om tilgjengeligheten av disse fasilitetene og tjenestene for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av NH Collection Amistad Cordoba-hotellet i Cordoba, Spania. Noen av de populære inkluderer:

1. Mezquita-Catedral de Cordoba: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er moské-katedralen i Cordoba en attraksjon du må besøke i byen. Dette arkitektoniske mesterverket kombinerer mauriske og kristne elementer og er en UNESCOs verdensarvsted.

2. Alcazar de los Reyes Cristianos: Denne middelalderske festningen og palasskomplekset er en annen fremtredende attraksjon i Cordoba. Besøkende kan utforske de vakre hagene, beundre de eldgamle gjenstandene og nyte den fantastiske utsikten over byen.

3. Kongelige stallene i Cordoba: Hesteelskere kan besøke de kongelige stallene, som ligger i nærheten av hotellet, for å se renrasede andalusiske hester. Stallene tilbyr guideturer og hesteshow som viser frem skjønnheten og elegansen til disse fantastiske dyrene.

4. Flamenco-show: Cordoba er kjent for sin livlige flamenco-scene, og det er flere spillesteder i nærheten av NH Collection Amistad Cordoba-hotellet der du kan oppleve denne tradisjonelle spanske dansen og musikken. Tablao Cardenal, Tablao Flamenco El Cardenal og Taberna Pepe Lopez er populære alternativer.

5. Avenida Gran Capitán: Denne travle gaten nær hotellet er fôret med butikker, boutiquer og restauranter. Det er et flott sted for shopping, bespisning og å se på mennesker.

6. Patio-festivalen: Hvis du besøker Cordoba i mai, må du ikke gå glipp av Patio-festivalen, en unik begivenhet der lokalbefolkningen åpner sine vakkert dekorerte gårdsplasser for publikum. Det er en flott måte å oppleve byens kulturarv på.

7. Guadalquivir-elven: Ta en avslappende spasertur langs Guadalquivir-elven, som ligger i nærheten av hotellet, og nyt den vakre utsikten. Du kan også velge en elvecruise for å se Cordoba fra en annen vinkel. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av NH Collection Amistad Cordoba-hotellet. Byen har mye mer å tilby, inkludert museer, parker og tradisjonelle markeder.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til NH Collection Amistad Cordoba? Adressen til NH Collection Amistad Cordoba er Plaza de Maimónides, 3, 14004 Córdoba, Spania.

2. Hvor langt er det til NH Collection Amistad Cordoba fra nærmeste flyplass? NH Collection Amistad Cordoba er omtrent 7 kilometer (6 miles) fra Cordoba flyplass.

3. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på NH Collection Amistad Cordoba? Innsjekking på NH Collection Amistad Cordoba er fra klokken 15:00, og utsjekking er frem til klokken 12:

00.

4. Er kjæledyr tillatt på NH Collection Amistad Cordoba? Ja, NH Collection Amistad Cordoba tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet direkte for spesifikke regler for kjæledyr.

5. Har NH Collection Amistad Cordoba parkering på stedet? Ja, NH Collection Amistad Cordoba tilbyr parkering på stedet mot en ekstra kostnad. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å reservere en parkeringsplass.

6. Hva er det å gjøre i nærheten av NH Collection Amistad Cordoba? NH Collection Amistad Cordoba ligger beleilig til i nærheten av mange attraksjoner, inkludert Moské-katedralen i Cordoba, Alcazar de los Reyes Cristianos, den romerske broen, den jødiske bydelen og Calleja de las Flores.

7. Har NH Collection Amistad Cordoba et basseng? Nei, NH Collection Amistad Cordoba har ikke et basseng. Imidlertid kan gjestene nyte hotellets trimrom og takterrasse.

8. Er frokost inkludert på NH Collection Amistad Cordoba? Det avhenger av romprisen som er valgt. Noen rompriser på NH Collection Amistad Cordoba inkluderer frokost, mens andre ikke gjør det. Det anbefales å sjekke med hotellet eller bookingsiden for spesifikke detaljer.

9. Har NH Collection Amistad Cordoba en restaurant på stedet? Ja, NH Collection Amistad Cordoba har en restaurant som heter "Senzone" som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter.

10. Er NH Collection Amistad Cordoba tilgjengelig for rullestolbrukere? Ja, NH Collection Amistad Cordoba er tilgjengelig for rullestolbrukere og har fasiliteter for funksjonshemmede gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av NH Collection Amistad Cordoba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.