Spania, Cordoba

Crisol Jardines de Cordoba

Poeta Alonso Bonilla 3 Cordoba, Spania Hotell
1 tilbud fra 626 NOK Se tilbud
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Crisol Jardines de Cordoba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Tennisbaner
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Poeta Alonso Bonilla 3 Cordoba, Spania

Rundt hotellet "Crisol Jardines de Cordoba" i Cordoba, Spania, finner du ulike attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen severdigheter som ligger i nærheten av hotellet:

1. Alcázar de los Reyes Cristianos: En festning-palass bygget på 1300-tallet, kjent for sine vakre hager og historiske betydning. Det ligger omtrent 750 meter nordvest for hotellet.

2. Moské-katedralen i Cordoba (Mezquita): Dette imponerende arkitektoniske mesterverket er en UNESCO-verdensarvliste. Det kombinerer islamske og kristne elementer og er en attraksjon du må besøke. Den ligger omtrent 1 kilometer øst for hotellet.

3. Den romerske broen: En godt bevart gammel bro over Guadalquivir-elven. Den gir panoramautsikt over byen og ligger omtrent 1,5 kilometer øst for hotellet.

4. Den jødiske bydelen (Judería): Et sjarmerende nabolag med smale svingete gater, vakre gårdsplasser og historiske synagoger. Den ligger omtrent 1 kilometer sørøst for hotellet.

5. Plaza de la Corredera: En livlig torg med rektangulær form og vakker arkitektur. Det er omgitt av kafeer, restauranter og butikker. Dette torget ligger omtrent 1,3 kilometer sør for hotellet.

6. Calahorra-tårnet: Ligger i den sørlige enden av den romerske broen, huser dette tårnet et museum som illustrerer Cordobas historie. Det er omtrent 1,5 kilometer øst for hotellet.

7. Tapasbarer og restauranter: Området rundt hotellet tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, inkludert tradisjonelle spanske tapasbarer og restauranter som serverer lokal mat. Vennligst merk at disse avstandene er omtrentlige og kan variere avhengig av ruten som tas.

map
Crisol Jardines de Cordoba
8.1 Hotell

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

"Crisol Jardines de Cordoba" er et hotell som ligger i Cordoba, Spania. Dette boutiquehotellet tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold i hjertet av byen. Rommene på Crisol Jardines de Cordoba er vakkert designet og utstyrt med moderne fasiliteter. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og behov, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet med elegante møbler som skaper en koselig og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr også en rekke fasiliteter og tjenester som bidrar til å forbedre gjesteopplevelsen. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, gratis Wi-Fi over hele eiendommen og et sjarmerende hageområde der gjestene kan slappe av og nyte livet. Når det gjelder måltider, har Crisol Jardines de Cordoba en restaurant på stedet som serverer deilige spanske retter. Gjestene kan nyte et variert utvalg av tradisjonelle retter laget med ferske lokale ingredienser. Restauranten tilbyr en varm og innbydende atmosfære, perfekt for å nyte et måltid med familie eller venner. Oppsummert er Crisol Jardines de Cordoba et velutstyrt hotell i Cordoba, Spania, som tilbyr komfortable rom og en fornøyelig matsopplevelse. Enten du besøker for forretninger eller fritid, er dette hotellet et flott valg for et minneverdig opphold i den vakre byen Cordoba.

Barn

Crisol Jardines de Cordoba i Cordoba, Spania tilbyr en rekke aktiviteter for barn. Noen av tingene barna kan gjøre der inkluderer:

1. Lekeplass: Parken har en lekeplass med forskjellige lekestrukturer, husker og sklier hvor barna kan ha det gøy og samhandle med andre barn.

2. Piknikområde: Crisol Jardines de Cordoba har egne piknikområder der familier kan ta med sin egen mat og nyte et måltid sammen. Dette er en flott mulighet for barna å ha piknik utendørs og tilbringe kvalitetstid med foreldrene eller omsorgspersonene sine.

3. Åpne områder: Parken har mange åpne områder der barna kan løpe rundt, leke spill eller fly en drage. De kan nyte utendørsaktiviteter og ha det gøy i en trygg omgivelse.

4. Fontener: Crisol Jardines de Cordoba har vakre fontener som tiltrekker seg barnas oppmerksomhet. Barna kan se på vannet som strømmer, ønske seg noe og nyte den beroligende lyden.

5. Naturutforskning: Parken har en rekke trær, blomster og planter som barna kan utforske og lære om. De kan observere ulike arter og sette pris på naturens skjønnhet rundt dem.

6. Sykling: Crisol Jardines de Cordoba har stier og stier der barna trygt kan sykle. Denne aktiviteten lar dem styrke motoriske ferdigheter og nyte utendørsaktiviteter. Alt i alt tilbyr Crisol Jardines de Cordoba en rekke aktiviteter for barna å ha det gøy, nyte naturen og engasjere seg i fysisk aktivitet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Crisol Jardines de Cordoba' i Cordoba, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene inkluderer:

1. Mezquita-Catedral de Córdoba: Dette UNESCO-verdensarvstedet er et must-see når man er i Cordoba. Det er en imponerende moské-katedral med vakker arkitektur og en rik historie.

2. Alcázar de los Reyes Cristianos: Ligger nær hotellet og viser vakre hager, gårdsrom og romerske ruiner. Besøkende kan utforske slottet og nyte panoramautsikten over byen fra tårnet.

3. Flamenco Shows: Opplev den levende og lidenskapelige verdenen av flamenco ved å delta på en flamencoshow på en av de mange tablaos (flamencosteder) i Cordoba. Disse showene kombinerer sang, dans og gitarspill for en spennende kulturell opplevelse.

4. Romersk bro: Ta en avslappet spasertur over den romerske broen, som strekker seg over Guadalquivir-elven. Denne broen tilbyr panoramautsikt over byen, spesielt ved solnedgang.

5. Plaza de la Corredera: Ligger i hjertet av byen, er denne vakre plassen kjent for sitt livlige atmosfære, utendørskafeer og tradisjonell andalusisk arkitektur.

6. Hammam Al Andalus: Slapp av og forny deg på denne tradisjonelle arabiske badstuen, der du kan nyte ulike termiske bad, massasjer og kroppsbehandlinger.

7. Cordoba Guitar Festival: Hvis du tilfeldigvis er i Cordoba under den årlige Cordoba Guitar Festival, bør du sørge for å få med deg en av konsertene eller forestillingene av kjente gitarister fra hele verden. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Crisol Jardines de Cordoba'. Hotellpersonalet kan gi mer informasjon og lokale anbefalinger basert på dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Crisol Jardines de Cordoba? Crisol Jardines de Cordoba ligger i Cordoba, Spania.

2. Hva er Crisol Jardines de Cordoba kjent for? Crisol Jardines de Cordoba er kjent for sine vakre hager og utendørsområder.

3. Kan man besøke Crisol Jardines de Cordoba gratis? Nei, det er en inngangsbillett for å besøke Crisol Jardines de Cordoba.

4. Hva er åpningstidene til Crisol Jardines de Cordoba? Åpningstidene til Crisol Jardines de Cordoba kan variere, så det er best å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon.

5. Hva kan jeg se på Crisol Jardines de Cordoba? På Crisol Jardines de Cordoba kan du nyte en rekke planter, blomster og velstelte hager. Det er også sitteområder og stier for avslappende spaserturer.

6. Finnes det noen restauranter eller kafeer på Crisol Jardines de Cordoba? Nei, det finnes ingen restauranter eller kafeer inne på Crisol Jardines de Cordoba. Imidlertid er det vanligvis alternativer i nærheten i Cordoba by.

7. Kan jeg ta med hunden min til Crisol Jardines de Cordoba? Kjæledyr er vanligvis ikke tillatt i Crisol Jardines de Cordoba for å opprettholde renheten og roen i hagene.

8. Finnes det guidede turer tilgjengelig på Crisol Jardines de Cordoba? Ja, det finnes guidede turer på Crisol Jardines de Cordoba. Du kan spørre om turmulighetene og tidspunktene på deres nettside eller i inngangen.

9. Er det parkering tilgjengelig på Crisol Jardines de Cordoba? Det finnes begrenset med parkeringsplasser i nærheten av Crisol Jardines de Cordoba, men det anbefales å bruke offentlig transport eller gå hvis mulig, da området kan bli overfylt.

10. Kan jeg ha piknik på Crisol Jardines de Cordoba? Piknik er ikke tillatt på Crisol Jardines de Cordoba for å opprettholde renheten og integriteten til hagene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Crisol Jardines de Cordoba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.