Spania, Cordoba

Exe Ciudad de Cordoba

Avenida de Cadiz s/n Cordoba, Spania Hotell
1 tilbud fra 626 NOK Se tilbud
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Exe Ciudad de Cordoba
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida de Cadiz s/n Cordoba, Spania

Rundt hotellet "Exe Ciudad de Cordoba" i Cordoba, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten:

1. Moské-katedralen i Cordoba: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger denne ikoniske UNESCOs verdensarvsted, som er verdt et besøk. Det er et av de mest kjente eksemplene på islamsk arkitektur i verden.

2. Alcázar de los Reyes Cristianos: Ligger i nærheten, er denne historiske festningen kjent for sine vakre hager, gårdsplasser og fantastisk utsikt over byen.

3. Romersk bro: En annen populær attraksjon, den romerske broen er en pittoresk bro som strekker seg over Guadalquivir-elven. Den tilbyr flott utsikt over byen og fører til den gamle bydelen.

4. Judería (jødisk kvarter): Dette historiske nabolaget er fylt med smale gater, sjarmerende gårdsplasser og tradisjonelle butikker. Det er et flott sted å utforske med sin rike kulturelle og historiske betydning.

5. Calleja de las Flores: Bare en kort avstand unna er denne sjarmerende smug kjent for sine vakre blomsterfylte balkonger. Det er et pittoresk sted for bilder og en romantisk spasertur.

6. Cordoba synagoge: Ligger i det jødiske kvarteret, er Cordoba synagoge et av byens ikoniske landemerker. Det er en av de få middelalder synagogene som fremdeles står i Spania.

7. Plaza de las Tendillas: Denne travle plassen er et populært møtested for lokalbefolkningen og turister. Den er omgitt av butikker, kafeer og restauranter, noe som gjør det til et livlig område å slappe av og se på folk.

8. Museo de Bellas Artes: Beliggende i nærheten, viser dette museet en imponerende samling av kunstverk, inkludert verk av lokale og internasjonalt anerkjente kunstnere. Dette er bare noen få høydepunkter rundt hotellet "Exe Ciudad de Cordoba". Cordoba er en by med en rik kulturell og historisk arv og tilbyr mange attraksjoner å utforske.

map
Exe Ciudad de Cordoba
Hotell

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Exe Ciudad de Cordoba er et hotell som ligger i byen Cordoba, Spania. Dette moderne og komfortable hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold hyggelig. Hotellet har totalt 90 rom, som er designet med moderne innredning og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Hvert rom har klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standard dobbeltrom, tvillingerom, tremannsrom og familierom. Noen rom har også utsikt over byen eller hotellets hage. Exe Ciudad de Cordoba har en restaurant på stedet som serverer en bufféfrokost hver morgen. Frokosten inkluderer et utvalg av varme og kalde retter, bakverk, frukt og drikke. Restauranten tilbyr også lunsj- og middagsalternativer, med en meny som viser frem tradisjonell spansk og internasjonal mat. I tillegg til restauranten har hotellet en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer og snacks gjennom hele dagen. Andre fasiliteter som er tilgjengelige på Exe Ciudad de Cordoba inkluderer et treningssenter, døgnåpen resepsjon, møtefasiliteter og gratis parkering. Hotellets beliggenhet er praktisk for å utforske byen, da det ligger i nærheten av mange populære attraksjoner, som Moské-katedralen i Cordoba og Alcazar de los Reyes Cristianos. Totalt sett tilbyr Exe Ciudad de Cordoba komfortabel innkvartering, forskjellige romalternativer og en restaurant med en variert meny, noe som gjør det til et passende valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker Cordoba, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Exe Ciudad de Cordoba" i Cordoba, Spania. Noen av de populære inkluderer:

1. Mezquita-Catedral de Córdoba: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Mezquita-Catedral et UNESCOs verdensarvsted og en "must-visit" attraksjon i Cordoba. Det er en unik blanding av islamsk og kristen arkitektur.

2. Alcázar de los Reyes Cristianos: Dette historiske palasset og festningen ligger nær hotellet og gir en flott mulighet til å utforske Cordobas historie. De vakre hagene og de fantastiske utsiktene fra tårnene gjør det til et populært reisemål.

3. Romersk bro: Den romerske broen i Cordoba er en annen attraksjon i nærheten som tilbyr fantastisk utsikt over byen og Guadalquivir-elven. Å gå over broen, spesielt under solnedgangen, er en minneverdig opplevelse.

4. Flamenco-show: Cordoba er kjent for sin livlige flamenco-scene. Det er flere steder i nærheten av hotellet som tilbyr flamenco-show, der du kan nyte den tradisjonelle musikken og danseforestillingene.

5. Tablao Cardenal: Dette populære flamenco-tablaoet ligger i nærheten av hotellet og har kveldsforestillinger. Det er et flott sted å oppleve autentisk flamenco-musikk og dans.

6. Plaza de la Corredera: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Plaza de la Corredera, en livlig torg fylt med utendørs kafeer, restauranter og barer. Det er et flott sted å slappe av, ta en drink og nyte den lokale atmosfæren.

7. Guadalquivir-elven promenade: En avslappende spasertur langs bredden av Guadalquivir-elven, som er nær hotellet, er en annen hyggelig aktivitet. Elven er omgitt av parker og promenader, og tilbyr en fredelig flukt fra byen. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet. Cordoba er en livlig og historisk by med mye å se og gjøre, og sørger for at besøkende har et minneverdig opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Bidé
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Exe Ciudad de Cordoba
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.