Spania, Conil de la Frontera

Apartamento Conil Vacaciones

carretera del punto n18 edificio de jose camelo Conil de la Frontera, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Conil Vacaciones
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

carretera del punto n18 edificio de jose camelo Conil de la Frontera, Spania

Rundt hotellet 'Apartamento Conil Vacaciones' i Conil de la Frontera, Spania, er det flere attraksjoner og fasiliteter innen gangavstand. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Conil-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra den vakre Conil-stranden, og tilbyr gjestene enkel tilgang til sol, sand og sjø.

2. Conil sentrum: Hotellet ligger i sentrum av byen, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske de lokale butikkene, restaurantene og barene.

3. Plaza de España: Denne livlige plassen ligger i nærheten og er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister. Det har forskjellige kaféer, barer og butikker.

4. Castillo de Guzmán el Bueno: Et historisk slott som ligger i nærheten av hotellet, og som tilbyr panoramautsikt over byen og kysten. Det arrangerer også kulturelle arrangementer og utstillinger.

5. Mercado de Abastos de Conil: En tradisjonell markedsplass der besøkende kan finne et variert utvalg av ferske produkter, sjømat, lokale produkter og suvenirer.

6. Paseo Marítimo: En strandpromenade som strekker seg langs kysten, og som gir en naturskjønn rute for en avslappende spasertur eller sykkeltur.

7. Fuente del Gallo: En nærliggende strand kjent for sine imponerende klipper og klart vann, ideell for bading og snorkling.

8. Bodega de Mora: Et lokalt vineri der besøkende kan lære om vinfremstillingsprosessen og smake på noen av regionens fineste viner.

9. La Chanca: Et pulserende nabolag i Conil med smale gater, hvitkalkede hus og tradisjonelle tavernaer, og som gir et innblikk i byens kulturelle arv. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av hotellet 'Apartamento Conil Vacaciones' i Conil de la Frontera, Spania.

map
Apartamento Conil Vacaciones
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Apartamento Conil Vacaciones' er et hotell som ligger i Conil de la Frontera, Spania. Det tilbyr komfortable og romslige rom for gjestene å nyte oppholdet sitt. Hotellet har ulike romalternativer, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Rommene er smakfullt innredet og tilbyr en koselig atmosfære der gjestene kan slappe av og koble av. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Apartamento Conil Vacaciones' en deilig frokostbuffé som inkluderer et bredt utvalg av varme og kalde retter. Gjestene kan nyte et spekter av alternativer, inkludert fersk frukt, bakverk, yoghurt, frokostblandinger og varme drikker. Hotellet har også en restaurant på stedet som serverer ulike tradisjonelle spanske retter. Gjestene kan nyte autentisk mat laget med lokalt dyrkede ingredienser. Restauranten tilbyr en varm og innbydende atmosfære, perfekt for en hyggelig spiseopplevelse. I tillegg tilbyr 'Apartamento Conil Vacaciones' romservice for gjester som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Det vennlige personalet er alltid tilgjengelig for å sikre at gjestene har en hyggelig og koselig spiseopplevelse. Alt i alt tilbyr 'Apartamento Conil Vacaciones' komfortabel innkvartering, deilige måltider og en imøtekommende atmosfære for gjester som besøker Conil de la Frontera, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Apartamento Conil Vacaciones' i Conil de la Frontera, Spania. Noen av disse alternativene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av de vakre strendene i Conil de la Frontera, som Playa La Fontanilla og Playa de Los Bateles. Disse strendene tilbyr muligheter for bading, soling og vannsport.

2. Vannsport: Conil de la Frontera er et populært reisemål for vannsport som surfing, windsurfing og kiteboarding. Det er mange utleiesjapper og skoler tilgjengelig for de som ønsker å prøve disse aktivitetene.

3. Barer og restauranter: Hotellet ligger i et område med et bredt utvalg av barer og restauranter. Besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat, sjømat og tapas mens de nyter den lokale atmosfæren.

4. Uteliv: Conil de la Frontera har et pulserende natteliv, spesielt i sommermånedene. Det er flere barer og klubber der besøkende kan nyte live musikk, DJ-er og dansing.

5. Historiske attraksjoner: Byen i seg selv er rik på historie og har flere kulturelle og historiske attraksjoner. Besøkende kan utforske kirken Santa Catalina, slottet Guzman El Bueno og Tunamuseet.

6. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området tilbyr muligheter for fotturer, ridning og sykling. Det er flere naturparker og stier i nærheten der besøkende kan nyte den vakre andalusiske landsbygda. Alt i alt er det mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Apartamento Conil Vacaciones' i Conil de la Frontera, Spania, noe som sikrer et morsomt og hyggelig opphold for gjestene.

Topp spørsmål

1. Hvor er Apartamento Conil Vacaciones plassert?
1. Hvor er Apartamento Conil Vacaciones plassert?1

Apartamento Conil Vacaciones er plassert i Conil de la Frontera, Spania

2. Hvor mange soverom har Apartamento Conil Vacaciones?
2. Hvor mange soverom har Apartamento Conil Vacaciones?1

Apartamento Conil Vacaciones har to soverom

3. Kan jeg ta med kjæledyr til Apartamento Conil Vacaciones?
3. Kan jeg ta med kjæledyr til Apartamento Conil Vacaciones?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Apartamento Conil Vacaciones

4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Conil Vacaciones?
4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Conil Vacaciones?1

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjester på Apartamento Conil Vacaciones

5. Er det aircondition i leiligheten?
5. Er det aircondition i leiligheten?1

Ja, Apartamento Conil Vacaciones er utstyrt med aircondition

6. Er det en svømmebasseng på Apartamento Conil Vacaciones?
6. Er det en svømmebasseng på Apartamento Conil Vacaciones?1

Nei, det er ingen svømmebasseng på Apartamento Conil Vacaciones

7. Hvor langt er det til stranden fra Apartamento Conil Vacaciones?
7. Hvor langt er det til stranden fra Apartamento Conil Vacaciones?1

Stranden er bare en 5-minutters spasertur fra Apartamento Conil Vacaciones

8. Er Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
8. Er Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjester på Apartamento Conil Vacaciones

9. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?
9. Er det dagligvarebutikker eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter innen gangavstand fra Apartamento Conil Vacaciones

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Conil Vacaciones?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Conil Vacaciones?1

Avbestillingsreglene for Apartamento Conil Vacaciones kan variere, så det er best å sjekke med eiendommen før du foretar en reservasjon.

Anmeldelse av Apartamento Conil Vacaciones
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.