Spania, Ciudad Real

Sercotel Guadiana

Guadiana, 36 Ciudad Real, Spania Hotell
1 tilbud fra 618 NOK Se tilbud
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Sercotel Guadiana
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
 • TV
 • 24-timers resepsjon
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Guadiana, 36 Ciudad Real, Spania

Rundt hotellet Sercotel Guadiana i Ciudad Real, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner, landemerker og fasiliteter. Her er noen nærliggende severdigheter:

1. Don Quijote-museet: Ligger omtrent 650 meter nordøst for hotellet, dette museet viser livet og verkene til Miguel de Cervantes, forfatteren av Don Quijote.

2. Plaza Mayor: Ligger omtrent 550 meter nord for hotellet, er Plaza Mayor hovedtorget i Ciudad Real. Det er et flott sted å slappe av, nyte lokal mat og drikke, og observere byens arkitektur.

3. Parque de Gasset: Denne byparken ligger bare omtrent 700 meter øst for hotellet. Den tilbyr utendørs rekreasjonsområder, vakre hager og gangstier.

4. Katedralen Santa María del Prado: Funnet omtrent 750 meter nordvest for hotellet, er denne katedralen et betydelig religiøst landemerke i Ciudad Real. Den har en blanding av arkitektoniske stiler, inkludert gotisk og renessanse.

5. Puerta de Toledo: Ligger omtrent 900 meter nordvest for hotellet, er Puerta de Toledo den historiske byporten og et av de mest emblematiske symbolene på Ciudad Real.

6. Universitetet i Castilla-La Mancha: Omtrent 1,3 kilometer øst for hotellet, tilbyr dette anerkjente universitetet en livlig akademisk atmosfære og er verdt å utforske.

7. Barer, restauranter og butikker: Området rundt Sercotel Guadiana er fylt med mange spisesteder, barer og butikker, og gir muligheter for mat, shopping og opplevelser av den lokale maten og kulturen. Vær oppmerksom på at avstandene som oppgis er omtrentlige og kan variere avhengig av den spesifikke ruten som tas.

map
Sercotel Guadiana
Hotell

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Sercotel Guadiana er et moderne og elegant hotell som ligger i Ciudad Real, Spania. Hotellet tilbyr et utvalg av komfortable rom og utmerkede fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. Hotellet har forskjellige typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Disse rommene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med toalettartikler. Sercotel Guadiana tilbyr også tjenester og fasiliteter som døgnåpen resepsjon, romservice, klesvask, bagasjeoppbevaring og gratis parkering for gjestene. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige regionale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og innbydende atmosfære. For de som ønsker å være aktive og slappe av, tilbyr hotellet et treningsstudio og en badstue. Gjestene kan trene eller slappe av etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter. Beliggenheten til Sercotel Guadiana er også praktisk, da det ligger i hjertet av Ciudad Real. Hotellet ligger i nærheten av populære attraksjoner, kjøpesentre, restauranter og barer. Det er også lett tilgjengelig fra transportknutepunktene, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende. Alt i alt tilbyr Sercotel Guadiana komfortable rom, utmerkede fasiliteter og en praktisk beliggenhet for gjester som besøker Ciudad Real, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter nær Hotel Sercotel Guadiana i Ciudad Real, Spania. Noen av de nærliggende alternativene inkluderer:

1. Teatro Quijano: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Teatro Quijano et kjent teater som arrangerer ulike forestillinger, inkludert skuespill, konserter og danseforestillinger.

2. Santa María del Prado-katedralen: Denne vakre katedralen ligger i nærheten og er verdt et besøk på grunn av sin imponerende arkitektur og historiske betydning.

3. Don Quijote-museet: Ligger i hjertet av Ciudad Real, hyller Don Quijote-museet Miguel de Cervantes og hans berømte roman. Det tilbyr en opplevelsesrik opplevelse med interaktive utstillinger og kunstverk.

4. Parque del Pilar: En nydelig park like ved hotellet, er Parque del Pilar et perfekt sted for en avslappende spasertur, piknik eller utendørsaktiviteter.

5. Puerta de Toledo: Dette historiske monumentet ligger ikke langt fra hotellet og er en populær turistattraksjon. Det er et imponerende byport fra det

14. århundre som er en del av bymurene.

6. Plaza Mayor: Ciudad Reals hovedplass, Plaza Mayor, er et livlig sentrum med butikker, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å slappe av, se på folk eller smake på tradisjonelle spanske retter.

7. Museo del Quijote: Et annet museum dedikert til Don Quijote, Museo del Quijote, har utstillinger som viser romanens innflytelse på kunst, litteratur og kultur over hele verden. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Sercotel Guadiana i Ciudad Real. Besøkende kan utforske byens levende kulturliv, historiske steder og nyte fritidsaktiviteter innen rekkevidde fra hotellet.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Sercotel Guadiana i Ciudad Real, Spania? Adressen til Sercotel Guadiana er Calle Guadiana, 36, 13002 Ciudad Real, Spania.

2. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Sercotel Guadiana? Innsjekkingstiden på Sercotel Guadiana er fra kl. 14:00, og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:

00.

3. Har Sercotel Guadiana parkeringsmuligheter? Ja, Sercotel Guadiana tilbyr privat parkering for gjester. Det kan imidlertid være begrenset antall plasser og ekstra kostnader kan påløpe.

4. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Sercotel Guadiana? Ja, Sercotel Guadiana tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for alle gjester.

5. Er kjæledyr tillatt på Sercotel Guadiana? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Sercotel Guadiana.

6. Hvilke fasiliteter tilbys på Sercotel Guadiana? Sercotel Guadiana tilbyr forskjellige fasiliteter, inkludert døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, romservice, vaskeritjeneste, møte- / selskapslokaler, treningssenter og restaurant.

7. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten av Sercotel Guadiana? Ja, noen nærliggende attraksjoner og landemerker inkluderer Puerta De Toledo, som ligger innen gangavstand, og Santa Maria del Prado katedral og Plaza del Pilar, begge ligger en kort kjøretur unna.

8. Har Sercotel Guadiana et svømmebasseng? Nei, Sercotel Guadiana har ikke et svømmebasseng.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Sercotel Guadiana? Tilgjengeligheten av frokost avhenger av den spesifikke romprisen og pakken som er valgt. Det er best å sjekke direkte med hotellet eller se gjennom reservasjonsdetaljene for avklaring.

10. Kan Sercotel Guadiana hjelpe med å arrangere lokale turer eller aktiviteter? Ja, Sercotel Guadiana kan gi informasjon og hjelpe med å arrangere lokale turer og aktiviteter etter forespørsel.

11. Hvilke språk snakker personalet på Sercotel Guadiana? Personalet på Sercotel Guadiana snakker flere språk, inkludert spansk, engelsk, fransk og tysk.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Sercotel Guadiana
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.