Spania, Cillorigo de Liebana

Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana

C/ La Pedrena, 88 Cillorigo de Liebana, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ La Pedrena, 88 Cillorigo de Liebana, Spania

Hotellet 'Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana' ligger i Cillorigo de Liebana, en kommune i provinsen Cantabria, Spania. Cillorigo de Liebana er et landlig område som ligger midt i Picos de Europa nasjonalpark. Området rundt hotellet tilbyr fantastisk vakre naturlandskap, inkludert fjell, daler og elver. Populære aktiviteter i området inkluderer fotturer, terrengsykling og dyrespotting. I nærheten av hotellet kan besøkende utforske de sjarmerende landsbyene i regionen, som Potes, kjent for sin middelalderske arkitektur og tradisjonelle mat. I tillegg finnes det mange tradisjonelle spanske gårder og jordbruksområder i nærheten, der besøkende kan oppleve landlig liv og smake på lokale produkter. Alt i alt gir oppholdet på Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana en mulighet til å nyte roen på landsbygda og oppleve den naturlige skjønnheten til Picos de Europa.

map
Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana er et hotell som ligger i Cillorigo de Liebana, en liten landsby i Nord-Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana er et koselig og sjarmfullt hotell som tilbyr et komfortabelt opphold for gjestene. - Hotellet ligger i et stille og pittoresk område, omgitt av natur og vakre landskap, noe som gjør det til et perfekt valg for de som søker en fredelig tilflukt. - Hotellets ansatte er kjent for sin vennlige og gjestfrie service, og sørger for at gjestene har et hyggelig og trivelig opphold. Rommene: - Hotellet tilbyr velutstyrte og romslige rom som er designet med komfort i tankene. Rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter. - Hvert rom er utstyrt med eget bad, aircondition, oppvarming, TV og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Måltider: - Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana har ikke en restaurant på stedet, men det er flere spisemuligheter i nærheten. - Gjestene kan utforske nærområdet og finne restauranter, kafeer og barer innen gangavstand fra hotellet, der de kan nyte tradisjonell spansk mat og regionale spesialiteter. - Hotellet kan tilby frokostmuligheter, enten på rommet eller på en nærliggende restaurant, avhengig av hvilken pakke man har valgt. Alt i alt tilbyr Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana komfortabel innkvartering i en vakker beliggenhet, som lar gjestene oppleve Cillorigo de Liebanas skjønnhet samtidig som de nyter et avslappende opphold.

Barn

Mens spesifikke aktiviteter for barn kan variere avhengig av leiligheten og omgivelsene, er det generelt sett mange ting barn kan glede seg over i Cillorigo de Liebana, Spania, og området rundt. Noen mulige aktiviteter som er barnvennlige inkluderer:

1. Utendørs eventyr: Leilighetens beliggenhet i det vakre området Cillorigo de Liebana gir muligheter for fotturer, naturvandringer og utforske de vakre landskapene i Picos de Europa nasjonalpark. Barna kan nyte frisk luft, åpne områder og potensielt spotte lokal dyreliv.

2. Kulturelle opplevelser: Cillorigo de Liebana er rik på kultur og historie. Barna kan besøke nærliggende historiske steder som klosteret Santo Toribio de Liebana, der de kan utforske middelaldersk arkitektur og lære om dens religiøse betydning.

3. Eventyrparker: Det er eventyrparker innen kjøreavstand der barn kan nyte aktiviteter som zip-lining, klatrekurs og klatrevegger. Disse parkene har ofte aktiviteter som passer for yngre barn også.

4. Utdanningsbesøk: Den nærliggende byen Potes tilbyr muligheter til å besøke museer og utstillinger, som Torre del Infantado, som gir innsikt i regionens historie og tradisjoner.

5. Sport- og fritidsaktiviteter: Avhengig av årstiden kan barna delta i utendørs idretter som sykling, ridning eller svømming på anviste områder. Det anbefales alltid å sjekke med den spesifikke leiligheten eller stedet for mer informasjon om barnvennlige aktiviteter og fasiliteter som er tilgjengelige under ditt besøk.

Underholdning

1. Klosteret Santo Toribio de Liébana: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, dette klosteret er et betydelig religiøst sted og en populær turistattraksjon. Besøkende kan utforske de vakre omgivelsene og besøke den hellige Lignum Crucis, et stykke av det sanne korset.

2. Nasjonalparken Picos de Europa: Denne fantastiske nasjonalparken er kjent for sine fjell, dype juv og naturskjønne landskap. Besøkende kan nyte fotturer, terrengsykling og spotte dyreliv i denne naturperlen.

3. Fuente De taubane: Ta en tur med Fuente De taubane, som gir deg spektakulær utsikt over Picos de Europa-fjellene. Taubanen tar passasjerer opp til en høyde på 1 823 meter på bare noen få minutter.

4. Cares-dalen: Dette naturunderet er et must for friluftsinteresserte. Cares-dalen tilbyr en spektakulær fottur som følger elven Cares gjennom trange passasjer, hengebroer og spektakulære klipper.

5. Covadonga Sanctuary: Ligger i den nærliggende byen Covadonga, er Covadonga Sanctuary et vakkert religiøst sted som er gjemt i fjellene. Det huser Basilica de Santa Maria la Real, sammen med flere andre kapeller og monumenter.

6. Cillorigo de Liébana Museum: Lær om regionens historie og kultur på dette lille, men informative museet. Utstillingene inkluderer arkeologiske gjenstander, tradisjonelt håndverk og lokal kunst.

7. Utendørsaktiviteter: Det omkringliggende området tilbyr mange muligheter for utendørsaktiviteter som ridning, fiske og paragliding. Du kan spørre på hotellet for informasjon om lokale tilbydere.

8. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av årstiden, kan du ha sjansen til å delta på tradisjonelle festivaler og arrangementer i Cillorigo de Liébana. Disse inkluderer ofte musikk, dans, tradisjonelle kostymer og deilig lokal mat. Merk: Det er alltid lurt å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til attraksjoner og aktiviteter før du besøker, da noen kan ha begrensede åpningstider eller sesongstengninger.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento El Olivo?
1. Hvor ligger Apartamento El Olivo?1

Apartamento El Olivo ligger i Cillorigo de Liebana, Spania

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento El Olivo?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento El Olivo?1

Apartamento El Olivo tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, fullt utstyrt kjøkken, stue med TV, terrasse og privat parkering

3. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
3. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Leiligheten kan romme opptil fire personer

4. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento El Olivo?
4. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento El Olivo?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på to netter på Apartamento El Olivo

5. Godtar Apartamento El Olivo kjæledyr?
5. Godtar Apartamento El Olivo kjæledyr?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Apartamento El Olivo

6. Er det svømmebasseng på eiendommen?
6. Er det svømmebasseng på eiendommen?1

Nei, det er ingen svømmebasseng på Apartamento El Olivo

7. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
7. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Ja, noen nærliggende attraksjoner inkluderer Picos de Europa nasjonalpark, Santo Toribio de Liebana kloster og Fuente Dé taubane

8. Er frokost inkludert i oppholdet?
8. Er frokost inkludert i oppholdet?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet. Gjestene kan lage sine egne måltider på leilighetens kjøkken

9. Finnes det en innsjekkings- eller utsjekkingstid?
9. Finnes det en innsjekkings- eller utsjekkingstid?1

Ja, innsjekking er fra kl. 14.00 til kl. 21.00, og utsjekking er frem til kl. 12.00

10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Apartamento El Olivo?
10. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på Apartamento El Olivo?1

Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte eiendommen direkte via deres offisielle nettside eller ved å ringe telefonnummeret som er oppført på bookingplattformene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Bowlingbane
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Ekstratjenester
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Apartamento El Olivo Cillorigo de Liebana
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.