Spania, Chiclana de la Frontera

Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana

Calle Santisima Trinidad, bloque 4 bajo A Chiclana de la Frontera, Spania Leilighet
1 tilbud fra 695 NOK Se tilbud
Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Santisima Trinidad, bloque 4 bajo A Chiclana de la Frontera, Spania

Hotellet "Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana" i Chiclana de la Frontera, Spania, ligger i en kystby i provinsen Cádiz, Andalusia. Hotellet er omgitt av et mangfold av attraksjoner og fasiliteter. I nærheten finner du de vakre sandstrendene La Barrosa og Sancti Petri, hvor du kan slappe av og nyte solen. Disse strendene tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som surfing, kiteboarding og seiling. Chiclana de la Frontera byen har en sjarmerende historisk sentrum med smale gater, tradisjonelle hvitkalkede hus og lokale butikker. Det er også flere restauranter og kafeer hvor du kan prøve deilige andalusiske retter. Innen kort avstand fra hotellet kan du besøke Sancti Petri Castle, en gammel festning som ligger på en øy. Den tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. For naturelskere er Natural Park of the Bay of Cádiz i nærheten, som gir muligheter for fotturer, fuglekikking og utforske de forskjellige økosystemene. Byen Cádiz ligger bare en kort kjøretur unna, hvor du kan utforske dens rike historie, besøke museer og oppleve dens livlige atmosfære. Alt i alt gir oppholdet på Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana i Chiclana de la Frontera enkel tilgang til strender, historiske steder, naturparker og kulturelle opplevelser i regionen.

map
Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

'Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana' er en koselig og lys leilighet som ligger i Chiclana de la Frontera, Spania. Leiligheten har en komfortabel og stilig stue med sofa, spiseplass og flatskjerm-TV. Det er også et fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, ovn, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Leiligheten tilbyr gratis Wi-Fi tilgang for gjestene. Det er to soverom i leiligheten, hver med en dobbeltseng, garderobe og nattbord. Badet er moderne og inkluderer dusj, toalett og vask. Håndklær og sengetøy er inkludert. Leiligheten har også en terrasse med utemøbler, hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten. Parkering er tilgjengelig på stedet for gjester som kommer med bil. Måltider tilbys ikke på hotellet, da det er en selvbetjent leilighet. Imidlertid er det flere restauranter og kafeer i området hvor gjestene kan nyte lokal mat. Leiligheten ligger også praktisk til nær supermarkeder og dagligvarebutikker for nødvendige forsyninger. Alt i alt tilbyr 'Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana' et komfortabelt og praktisk overnattingsalternativ i Chiclana de la Frontera, Spania, med enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana' i Chiclana de la Frontera, Spania. Noen av alternativene inkluderer:

1. Strender: Chiclana de la Frontera er kjent for sine vakre strender, som Playa de la Barrosa og Playa de Sancti Petri. Besøkende kan nyte soling, bading og vannaktiviteter.

2. Golfbaner: Chiclana de la Frontera har flere golfbaner, inkludert Novo Sancti Petri Golf og Real Club de Golf Novo Sancti Petri. Golfentusiaster kan nyte en runde golf i naturskjønne omgivelser.

3. Vannsport: Strendene i Chiclana de la Frontera tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som surfing, windsurfing, paddleboarding og jetski.

4. Flamencoshow: Nyt tradisjonelle spanske flamencoshower på lokale arenaer som Tablao Flamenco El Chorrillo eller Tablao La Mulata.

5. Shopping og spisesteder: Utforsk byens sentrum og oppdag et utvalg av butikker, boutiqueer og restauranter som tilbyr tradisjonell andalusisk mat.

6. Sykling og fotturer: Chiclana de la Frontera har vakre naturomgivelser, og besøkende kan leie sykler eller gå på fottur i nærheten av naturparken Bay of Cádiz.

7. Vingårdsturer: Regionen er kjent for sine utmerkede viner. Besøkende kan nyte vinsmaking og turer på lokale vingårder som Bodegas Miguel Guerra eller Bodegas Vélez.

8. Historiske steder: Utforsk de historiske stedene i Chiclana de la Frontera, som Torre del Reloj eller kirken San Juan Bautista.

9. Kulturelle arrangementer: Sjekk lokale festivaler, konserter og andre kulturelle arrangementer som finner sted under oppholdet ditt i Chiclana de la Frontera. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana'. Det er mye å se og gjøre i og rundt Chiclana de la Frontera for å passe ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har leiligheten?
1. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har ett soverom

2. Er det et kjøkken i leiligheten?
2. Er det et kjøkken i leiligheten?1

Ja, leiligheten har et fullt utstyrt kjøkken

3. Har leiligheten aircondition?
3. Har leiligheten aircondition?1

Ja, leiligheten er utstyrt med aircondition

4. Er det parkering tilgjengelig?
4. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, det er parkeringsplass tilgjengelig for gjester

5. Er det et svømmebasseng i leilighetskomplekset?
5. Er det et svømmebasseng i leilighetskomplekset?1

Nei, leilighetskomplekset har ikke svømmebasseng

6. Er leiligheten kjæledyrvennlig?
6. Er leiligheten kjæledyrvennlig?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten

7. Er det en balkong i leiligheten?
7. Er det en balkong i leiligheten?1

Ja, leiligheten har en balkong

8. Er det Wi-Fi tilgjengelig?
8. Er det Wi-Fi tilgjengelig?1

Ja, leiligheten har Wi-Fi

9. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?
9. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?1

Leiligheten er omtrent en 10-minutters kjøretur fra nærmeste strand

10. Er det restauranter og butikker i nærheten?
10. Er det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra leiligheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av Zambra Luminoso y coqueto apartamento en Chiclana
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.