Spania, Castano del Robledo

Casa Rural 'Castano Bienestar'

20 Calle Arias Montano Castano del Robledo, Spania Ferieutleie
1 tilbud fra 2383 NOK Se tilbud
Casa Rural 'Castano Bienestar'
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

20 Calle Arias Montano Castano del Robledo, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet "Casa Rural Castaño Bienestar" i Castaño del Robledo, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Naturomgivelser: Castaño del Robledo ligger i hjertet av Sierra de Aracena og Picos de Aroche Natural Park. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over det naturlige landskapet, inkludert fjell, skoger og daler. Gjestene kan utforske parkens turstier og nyte utendørsaktiviteter som fuglekikking, terrengsykling og ridning.

2. Landsbyen Castaño del Robledo: Hotellet ligger i den sjarmerende landsbyen Castaño del Robledo, som er kjent for sine typiske kalkede hus, smale gater og tradisjonell arkitektur. Besøkende kan vandre rundt i landsbyen, utforske historiske steder og oppleve den fredelige atmosfæren.

3. Lokal gastronomi: Området er kjent for sitt lokale kjøkken, som inkluderer tradisjonelle retter som Iberisk skinke, kastanje-baserte retter og ulike herdede kjøttprodukter. Gjestene kan nyte autentiske spanske måltider på nærliggende restauranter og prøve lokale viner fra regionen.

4. Nærliggende byer: Castaño del Robledo ligger i nærheten av flere andre pittoreske byer og landsbyer som er verdt å utforske. Noen populære destinasjoner i området inkluderer Aracena, Jabugo og Alájar. Disse byene tilbyr historiske steder, kulturelle attraksjoner og ekstra spisemuligheter.

5. Cave of Wonders: En bemerkelsesverdig attraksjon nær Castaño del Robledo er Cueva de las Maravillas (Cave of Wonders) i Aracena. Det er en fantastisk underjordisk naturlig mirakel med imponerende steinformasjoner, stalaktitter og stalagmitter. Guidede turer er tilgjengelige for besøkende for å utforske hulens skjønnhet.

6. Lokale festivaler og arrangementer: Gjennom året arrangerer Castaño del Robledo og nærliggende byer ulike festivaler og arrangementer som viser regionens kultur og tradisjoner. Noen eksempler er Chestnut Festival om høsten, påskeprosesjoner og lokale fester. Totalt sett kan gjester som bor på Casa Rural Castaño Bienestar nyte roen i naturparken, utforske den sjarmerende landsbyen, oppleve den lokale gastronomien og besøke nærliggende attraksjoner som viser regionens skjønnhet og kultur.

map
Casa Rural 'Castano Bienestar'
Ferieutleie

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Casa Rural 'Castano Bienestar' er et sjarmerende landlig hotell som ligger i den pittoreske landsbyen Castano del Robledo i Spania. Hotellet tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære, omgitt av vakker natur og landskap. Hotellet har flere komfortable og velutstyrte rom, hver innredet i en rustikk, men elegant stil. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, som eget bad, TV, oppvarming og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over omgivelsene. Gjestene kan nyte en deilig hjemmelaget frokost i hotellets spisesal. Frokosten inkluderer et utvalg av nystekte bakverk, brød, syltetøy, oster, pålegg, frukt og varme drikker. Hotellet tilbyr også et gratis ettermiddagste-tjeneste, hvor gjestene kan nyte et utvalg te og tradisjonelle spanske kaker. For lunsj og middag finnes det flere restauranter og barer i landsbyen hvor gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet. Hotellets personale vil gjerne gi anbefalinger og hjelpe med reservasjoner. I tillegg til komfortabel overnatting og velsmakende måltider, tilbyr Casa Rural 'Castano Bienestar' ulike velværetilbud for å forbedre gjestenes avslapning og velvære. Hotellet har et spa-område med boblebad, badstue og massasjebehandlinger. Det er også en vakker hage hvor gjestene kan slappe av og nyte den fredelige atmosfæren. Alt i alt er Casa Rural 'Castano Bienestar' et perfekt valg for de som søker en rolig tilflukt midt i naturen, med komfortable rom, deilige måltider og velværetilbud for ultimat avslapning.

Barn

Casa Rural "Castano Bienestar" er et landlig hus som ligger i Castano del Robledo, Spania. Mens spesifikke tilbud på eiendommen kan endre seg over tid, er her noen vanlige aktiviteter og attraksjoner for barn i området:

1. Naturvandringer: Castano del Robledo er omgitt av vakker natur, noe som gjør det til et ideelt sted for familieturer og fjellturer. Barna kan utforske de nærliggende skogene, elvene og åsene.

2. Utendørsaktiviteter: Det landlige miljøet gir muligheter for aktiviteter som ridning, sykling og piknik i naturen. Barna kan nyte frisk luft og åpent landskap.

3. Lokale festivaler: Byen Castano del Robledo arrangerer ofte tradisjonelle festivaler og arrangementer gjennom året. Disse feiringene kan være en morsom og kulturell opplevelse for barna å delta på.

4. Besøk lokale attraksjoner: Attraksjoner i nærheten inkluderer Aracena-hulene, et imponerende naturlig hulesystem, og Castillo de Aracena, en middelaldersk borg. Disse stedene gir både utdannings- og historiske opplevelser for barna.

5. Vannaktiviteter: Regionen har flere naturlige svømmebassenger, der barna kan plaske rundt og nyte vannet i de varmere månedene. I tillegg kan Casa Rural "Castano Bienestar" ha spesifikke fasiliteter og aktiviteter for barn på stedet. Det anbefales å sjekke direkte med eiendommen for den nyeste informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Casa Rural Castano Bienestar' i Castano del Robledo, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Fotturer og naturvandringer: Castano del Robledo ligger i Sierra de Aracena Natural Park, som tilbyr ulike stier og turmuligheter. Gjestene kan nyte vakker natur og utforske det naturlige miljøet.

2. Lokal mat: Området er kjent for sin tradisjonelle spanske mat, og har mange restauranter og tapasbarer som tilbyr lokale retter som jamón ibérico, chacinas og migas. Gjestene kan nyte en gastronomisk opplevelse på de nærliggende spisestedene.

3. Kulturelle besøk: Castano del Robledo er en sjarmerende landsby med historisk arkitektur og kulturminner. Gjestene kan besøke kirken San Juan Bautista og utforske de smale gatene i landsbyen.

4. Soppsanking: Sierra de Aracena er kjent for sin ville soppsanking om høsten. Gjestene kan delta i organiserte soppsankingaktiviteter eller få råd fra lokalbefolkningen om de beste stedene for soppsanking.

5. Rideturer: Området tilbyr rideturer gjennom landskapet. Besøkende kan nyte en ridetur samtidig som de tar inn de vakre omgivelsene.

6. Vinsmaking: Sierra de Aracena-regionen har flere vingårder der gjestene kan smake på lokale viner, som for eksempel de berømte sherry-stil viner fra nærliggende Jerez. Noen vingårder tilbyr også guidede turer i vinmarkene og produksjonsfasilitetene. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av 'Casa Rural Castano Bienestar' i Castano del Robledo, Spania. Hotellpersonalet kan gi mer detaljert informasjon og hjelpe gjestene med å organisere ønskede aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Rural Castano Bienestar?
1. Hva er Casa Rural Castano Bienestar?1

Casa Rural Castano Bienestar er et landlig hus som ligger i Castano del Robledo, en by i Spania.

2. Hva er spesielt med Casa Rural Castano Bienestar?
2. Hva er spesielt med Casa Rural Castano Bienestar?1

Casa Rural Castano Bienestar tilbyr en unik og fredelig atmosfære, omgitt av fantastisk naturlig skjønnhet. Det er et perfekt sted for de som søker ro og avslapning.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Rural Castano Bienestar?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Rural Castano Bienestar?1

Casa Rural Castano Bienestar tilbyr ulike fasiliteter, inkludert komfortabel overnatting, et fullt utstyrt kjøkken, et svømmebasseng, en hage og utendørs sitteområder.

4. Kan jeg utforske området rundt Casa Rural Castano Bienestar?
4. Kan jeg utforske området rundt Casa Rural Castano Bienestar?1

Ja, beliggenheten til Casa Rural Castano Bienestar gir enkel tilgang til å utforske de vakre omgivelsene. Det er turstier og pittoreske landsbyer i nærheten som du kan besøke.

5. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa Rural Castano Bienestar?
5. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa Rural Castano Bienestar?1

Du kan bestille et opphold på Casa Rural Castano Bienestar ved å besøke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte. De vil gi deg all nødvendig informasjon og hjelpe deg med bestillingsprosessen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Hotellfasiliteter
 • Møterom
Anmeldelse av Casa Rural 'Castano Bienestar'
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.