Spania, Carcedo de Burgos

Hotel Rural La Tenada

La Escuadra, 2 Carcedo de Burgos, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada
Hotel Rural La Tenada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

La Escuadra, 2 Carcedo de Burgos, Spania

Hotel Rural La Tenada ligger i landsbyen Carcedo de Burgos i Spania. Carcedo de Burgos er en landlig landsby omgitt av natur og landskap. Noen nærliggende attraksjoner og interessante steder inkluderer:

1. Burgos: Byen Burgos ligger omtrent 15 kilometer sørvest for Carcedo de Burgos. Den er kjent for sin historiske arkitektur, inkludert den praktfulle Burgos-katedralen, et UNESCO-verdensarvsted. Byen tilbyr også ulike museer, parker og kulturelle attraksjoner.

2. Monasterio de San Pedro de Cardeña: Dette middelalderske klosteret ligger omtrent 7 kilometer nord for Carcedo de Burgos. Det er et historisk sted med vakker arkitektur og rolige omgivelser.

3. Atapuerca: Det arkeologiske stedet Atapuerca ligger omtrent 25 kilometer øst for Carcedo de Burgos. Det er kjent for sine fossiler og arkeologiske rester, som har gitt verdifulle innsikter i menneskets evolusjon.

4. Sierra de la Demanda: Dette fjellområdet ligger sør for Carcedo de Burgos. Det tilbyr muligheter for fotturer, fjellklatring og nyte vakker natur.

5. Sierra de Atapuerca: Dette fjellområdet ligger øst for Carcedo de Burgos og er et annet vakkert område for utendørsaktiviteter og utforske naturen.

6. Vinregionen Ribera del Duero: Carcedo de Burgos ligger i vinregionen Ribera del Duero, som er kjent for å produsere høykvalitets spanske viner. Besøkende kan utforske vingårder, vinprodusenter og smake på lokalvinen.

7. Naturparker: Det er flere naturparker innen kjøreavstand fra Carcedo de Burgos, inkludert Natural Park of Las Huelgas de la Sierra og Natural Park of Montes Obarenes-San Zadornil. Disse parkene tilbyr muligheter for fotturer, dyrelivsspotting og å nyte naturen. Alt i alt tilbyr området rundt Hotel Rural La Tenada en kombinasjon av natur, kulturelle attraksjoner og muligheter for utendørsaktiviteter.

map
Hotel Rural La Tenada
Hotell

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Hotel Rural La Tenada ligger i den lille landsbyen Carcedo de Burgos i Spania. Hotellet tilbyr en fredelig og sjarmende landlig atmosfære, perfekt for de som ønsker å slappe av og koble av. Overnattingsmuligheter på Hotel Rural La Tenada inkluderer komfortable og velutstyrte rom. Rommene har en rustikk innredning med tremøbler og varme farger, som skaper en koselig og innbydende atmosfære. Fasiliteter på rommene inkluderer eget bad, flatskjerm-TV, oppvarming og gratis Wi-Fi. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider laget med lokale og tradisjonelle ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg av spanske og regionale retter, inkludert fersk sjømat, grillet kjøtt og sesongens grønnsaker. Restauranten har en koselig spisesal der gjestene kan nyte måltidene sine mens de tar inn den rolige atmosfæren. I tillegg tilbyr Hotel Rural La Tenada ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Det er en felles salong med peis der gjestene kan slappe av og sosialisere. Hotellet har også en hage og terrasse der gjestene kan nyte den vakre utsikten over det omkringliggende landskapet. Carcedo de Burgos er en liten landsby som ligger i provinsen Burgos, som tilbyr et utvalg av aktiviteter og attraksjoner for besøkende. Gjestene kan utforske de nærliggende naturparkene, gå på fjellturer eller sykle i landskapet, eller besøke den historiske byen Burgos, som ligger bare en kort kjøretur unna. Alt i alt tilbyr Hotel Rural La Tenada komfortabel overnatting, deilige måltider og en fredelig landlig setting, noe som gjør det til et godt valg for de som ønsker å oppleve roen og skjønnheten i det spanske landskapet.

Underholdning

Carcedo de Burgos er en liten landsby som ligger i provinsen Burgos i Spania. Den er omgitt av vakker natur og tilbyr en rolig landsbyopplevelse. Selv om det kanskje ikke er mange underholdningsalternativer direkte i Carcedo de Burgos, finnes det flere attraksjoner og aktiviteter i nærheten som kan nytes. Her er noen forslag:

1. Burgos: Byen Burgos ligger bare en kort kjøretur fra Carcedo de Burgos og tilbyr mange underholdningsalternativer. Besøk den historiske Burgos-katedralen, utforsk de middelalderske gatene i gamlebyen eller nyt lokal mat på en av de mange restaurantene og barene.

2. Atapuerca arkeologiske sted: Ligger nær Burgos, er Atapuerca arkeologiske sted et UNESCOs verdensarvsted med betydelig historisk og antropologisk betydning. Ta en guidet tur for å lære om de førhistoriske funnene og utforske grottene og utgravningene.

3. Sierra de la Demanda naturpark: Denne naturparken er et flott sted for utendørsaktiviteter. Gå eller sykle gjennom de vakre landskapene, se på fugler eller ha en piknik omgitt av naturen.

4. La Yecla Gorge: Ligger omtrent 40 kilometer fra Carcedo de Burgos, er La Yecla Gorge et naturskjønt sted med imponerende klippeformasjoner og en elv som renner gjennom en smal kløft. Ta en tur langs den godt merkede stien for å nyte utsikten.

5. Vinsmaking: Regionen Burgos er kjent for sine utmerkede viner. Ta en vinsmakingstur og besøk noen av de lokale vingårdene for å lære om vinproduksjonsprosessen og ta del i vinsmakingssesjoner.

6. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen lokale festivaler eller kulturelle arrangementer som skjer under oppholdet ditt. Disse arrangementene viser ofte tradisjonell musikk, dans og mat, og gir muligheten til å fordype deg i den lokale kulturen. Vær oppmerksom på at spesifikke detaljer om kommende arrangementer og tidspunkter kan variere, så det er anbefalt å sjekke med lokale ressurser eller hotellpersonalet for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Hotel Rural La Tenada i Carcedo de Burgos, Spania?
1. Hva er adressen til Hotel Rural La Tenada i Carcedo de Burgos, Spania?1

Adressen til Hotel Rural La Tenada er Calle del Vallejo, 16, 09193 Carcedo de Burgos, Burgos, Spania.

2. Hva er kontaktnummeret for Hotel Rural La Tenada?
2. Hva er kontaktnummeret for Hotel Rural La Tenada?1

Kontaktnummeret for Hotel Rural La Tenada er +34 947 28 67

3. Hvor mange rom har Hotel Rural La Tenada?
3. Hvor mange rom har Hotel Rural La Tenada?1

Hotel Rural La Tenada har totalt 12 rom.

4. Er kjæledyr tillatt på Hotel Rural La Tenada?
4. Er kjæledyr tillatt på Hotel Rural La Tenada?1

Ja, Hotel Rural La Tenada tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og eventuelle begrensninger.

5. Har Hotel Rural La Tenada en restaurant?
5. Har Hotel Rural La Tenada en restaurant?1

Ja, Hotel Rural La Tenada har en restaurant der gjestene kan nyte måltider under oppholdet.

6. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Rural La Tenada?
6. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Rural La Tenada?1

Hotel Rural La Tenada tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, gratis parkering, en restaurant, en bar, en hage og sykkelutleie.

7. Kan Hotel Rural La Tenada hjelpe med å arrangere aktiviteter eller turer?
7. Kan Hotel Rural La Tenada hjelpe med å arrangere aktiviteter eller turer?1

Ja, Hotel Rural La Tenada kan hjelpe gjester med å arrangere aktiviteter eller turer i området rundt.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Hotel Rural La Tenada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.