Spania, Cangas de Morrazo

Boticaria

16B Rua da Boticaria Cangas de Morrazo, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Boticaria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Fiske
 • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

16B Rua da Boticaria Cangas de Morrazo, Spania

Hotellet "Boticaria" ligger i Cangas de Morrazo, en kommune i provinsen Pontevedra, Galicia, Spania. Det ligger nær kysten og gir enkel tilgang til flere attraksjoner og fasiliteter i området. Noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet inkluderer:

1. Strender: Cangas de Morrazo har flere vakre strender, som Rodeira Beach, Liméns Beach og Nerga Beach. Disse er ideelle for soling, bading og vannsport.

2. Havnen i Cangas: Hotellet ligger i nærheten av Cangas-havnen, hvor du kan ta en ferge for å besøke de nærliggende Cíes-øyene, som er kjent for sine fantastiske naturlandskap og krystallklare vann.

3. Historisk sentrum: Cangas de Morrazo har et sjarmerende historisk sentrum med smale gater, tradisjonelle galisiske hus og koselige torg. Å utforske det historiske sentrum gir deg muligheten til å oppleve lokal kultur og arkitektur.

4. Restauranter og barer: Det er flere restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet hvor du kan nyte galisiske retter og ferske sjømatretter.

5. Strandpromenade: Hotellet ligger i nærheten av en strandpromenade som gir panoramautsikt over Ría de Vigo-estuaret. Det er et flott sted for en avslappende spasertur eller sykkeltur.

6. Shopping og tjenester: Området rundt hotellet har butikker, supermarkeder, banker og andre essensielle tjenester du måtte trenge under oppholdet ditt.

7. Naturlige landskap: Cangas de Morrazo er omgitt av vakre naturlandskap, inkludert fjell, skoger og kystklipper. Hotellet gir enkel tilgang til turstier og utendørsaktiviteter. Alt i alt, å bo på hotellet "Boticaria" i Cangas de Morrazo lar deg nyte kystsjarmen i regionen, besøke nærliggende strender, utforske det historiske sentrum og oppleve den naturlige skjønnheten i Galicia.

map
Boticaria
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Hotel Boticaria ligger i Cangas de Morrazo, en kystby i provinsen Pontevedra, Galicia, Spania. Dette sjarmerende hotellet tilbyr komfortabel og rimelig overnatting for besøkende i området. Hotellet har et utvalg av rom for ulike behov og budsjetter. Gjestene kan velge mellom enkelt-, dobbelt-, tvilling- eller triplerom, som alle er smakfullt innredet og velutstyrte. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert eget bad, TV, air condition og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også en rekke tjenester og fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Det er en døgnåpen resepsjon, en koselig salong og en bar hvor gjestene kan slappe av og koble av. Det vennlige og oppmerksomme personalet er tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller ønsker. Når det gjelder mat, har Hotel Boticaria en restaurant på stedet som serverer deilige regionale retter. Gjestene kan nyte tradisjonelle galisiske retter laget med ferske, lokale ingredienser. Frokost er også tilgjengelig, og tilbyr et utvalg av kontinentale og buffet-alternativer for å starte dagen. Når det gjelder beliggenhet, ligger Hotel Boticaria i et rolig område, bare en kort spasertur fra sentrum av byen og den sjarmerende kystpromenaden. Hotellet ligger også beleilig til for å utforske det omkringliggende området, med nærliggende attraksjoner som vakre strender, turstier og de fantastiske Cies-øyene. Alt i alt tilbyr Hotel Boticaria komfortabel overnatting, vennlig service og velsmakende måltider i en praktisk beliggenhet i Cangas de Morrazo, noe som gjør det til et utmerket valg for reisende som besøker denne delen av Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene i området inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, som Playa de Rodeira, Playa de Liméns og Playa de Barra. Nyt en dag med soling, bading og vannsport.

2. Båtturer: Cangas de Morrazo er kjent for sin pittoreske kystlinje og øyer. Ta en båttur for å besøke de nærliggende øyene Cíes, Ons eller San Simón og nyt de fantastiske utsiktene og naturen.

3. Vannsport: Området tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som kajakkpadling, paddleboarding og seiling. Du kan leie utstyr og utforske de kystnære farvannene.

4. Fotturer og naturstier: Utforsk regionens naturskjønnhet ved å gå på turer og naturstier. Rutene Monte Facho er et populært valg og tilbyr panoramautsikt over Ría de Vigo og øyene Cíes.

5. Shopping: Cangas de Morrazo har et livlig shoppingmiljø med forskjellige lokale butikker, boutiquer og håndverksmarkeder hvor du kan finne unike suvenirer og lokale produkter.

6. Gastronomi: Byen er kjent for sin deilige sjømat og tradisjonelle galiciske mat. Utforsk de lokale restaurantene og barene for å nyte ferske sjømatretter, tapas og utmerkede viner.

7. Kulturelle arrangementer: Sjekk om det er noen kulturelle arrangementer, festivaler eller konserter som finner sted under besøket ditt i Cangas de Morrazo. Byen arrangerer ofte musikkopptredener, teaterforestillinger og tradisjonelle festivaler. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania. Området tilbyr en rekke aktiviteter for forskjellige interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania?
1. Hva er 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania?1

'Boticaria' er et populært apotek som ligger i Cangas de Morrazo, Spania. Det tilbyr et bredt utvalg av farmasøytiske produkter og tjenester til lokalsamfunnet

2. Hva er åpningstidene til 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania?
2. Hva er åpningstidene til 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania?1

Åpningstidene til 'Boticaria' kan variere, men vanligvis er det åpent fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:00 og fra 16:30 til 21:00. På lørdager er det vanligvis åpent fra 9:00 til 14:00

3. Hvilke tjenester tilbyr 'Boticaria'?
3. Hvilke tjenester tilbyr 'Boticaria'?1

'Boticaria' tilbyr ulike farmasøytiske tjenester som reseptutlevering, reseptfrie medisiner, helsekonsultasjoner, skjønnhets- og hudpleieprodukter, urtemedisiner og generelle helseveiledning

4. Er 'Boticaria' et tospråklig apotek?
4. Er 'Boticaria' et tospråklig apotek?1

Ja, de fleste farmasøytene på 'Boticaria' i Cangas de Morrazo, Spania, kan kommunisere både på spansk og engelsk, noe som gjør det praktisk for ikke-spansktalende å søke hjelp eller råd

5. Kan jeg få fylt på resepten min hos 'Boticaria'?
5. Kan jeg få fylt på resepten min hos 'Boticaria'?1

Ja, 'Boticaria' tilbyr reseptfornyelsestjenester. Du kan ta med resepten din til apoteket, og de vil hjelpe deg med å få fylt på medisinen din

6. Tilbyr 'Boticaria' hjemleveringstjenester?
6. Tilbyr 'Boticaria' hjemleveringstjenester?1

Ja, 'Boticaria' tilbyr hjemleveringstjenester for medisiner i lokalområdet. Dette er spesielt nyttig for personer som ikke kan hente resepter personlig

7. Finnes det spesielle rabatter eller lojalitetsprogrammer som tilbys av 'Boticaria'?
7. Finnes det spesielle rabatter eller lojalitetsprogrammer som tilbys av 'Boticaria'?1

'Boticaria' kan av og til ha spesielle rabatter eller lojalitetsprogrammer for sine kunder. Det anbefales å henvende seg direkte til apoteket eller sjekke deres nettside eller sosiale mediasider for eventuelle pågående kampanjer eller tilbud

8. Hvilke betalingsmetoder aksepterer 'Boticaria'?
8. Hvilke betalingsmetoder aksepterer 'Boticaria'?1

'Boticaria' aksepterer forskjellige betalingsmetoder, inkludert kontanter, kredittkort og debetkort. Det er alltid lurt å sjekke med apoteket angående spesifikke betalingsalternativer eller begrensninger

9. Kan jeg få influensavaksine eller andre vaksinasjoner hos 'Boticaria'?
9. Kan jeg få influensavaksine eller andre vaksinasjoner hos 'Boticaria'?1

Ja, 'Boticaria' tilbyr vanligvis vaksinasjoner, inkludert influensavaksiner, i henhold til lokale helseregler. Det anbefales å kontakte apoteket på forhånd for å sjekke tilgjengelighet og avtale en time om nødvendig

10. Finnes det andre apoteker i Cangas de Morrazo, Spania?
10. Finnes det andre apoteker i Cangas de Morrazo, Spania?1

Ja, i tillegg til 'Boticaria' finnes det flere andre apoteker i Cangas de Morrazo, Spania. Dette inkluderer 'Farmacia Otero Garcia', 'Farmacia Bolada', 'Farmacia Imos', blant andre.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Boticaria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.