Spania, Canete la Real

Cortijo la Cola

Carretera Canete la Real-Ronda Canete la Real, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Cortijo la Cola
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Basseng
 • Særskilt røykeområde
 • Turistinformasjon
 • Fotturer
 • Utendørsbasseng
 • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
4.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera Canete la Real-Ronda Canete la Real, Spania

Basert på tilgjengelig informasjon, ligger hotellet 'Cortijo la Cola' i Canete la Real, Spania. Canete la Real er en liten by i provinsen Malaga i Andalusia. Nærliggende attraksjoner eller steder av interesse rundt hotellet kan inkludere:

1. Fuente de Piedra naturreservat - Et berømt flamingooppdrettsområde og naturreservat.

2. El Caminito del Rey - En naturskjønn tursti som ligger i den nærliggende byen Ardales, kjent for sine fantastiske utsikter.

3. Sierra de las Nieves naturpark - En beskyttet naturpark med variert flora, fauna og turstier.

4. Ronda - En historisk by kjent for sin vakre bro, historiske tyrefektingsarena og vakre utsikt.

5. Antequera - En by kjent for sin rike historie, arkeologiske steder som Dolmens of Antequera, og den imponerende Alcazaba-festningen.

6. Mijas Pueblo - En sjarmerende hvitmalt landsby på Costa del Sol med smale gater, butikker og panoramautsikt over kysten. Vær oppmerksom på at listen ikke er uttømmende, og det kan være andre attraksjoner eller steder av interesse i og rundt Canete la Real. Det anbefales alltid å sjekke lokal informasjon og turistguider for en omfattende liste over nærliggende attraksjoner.

map
Cortijo la Cola
Landhus/herregård

Til sentrum4.0

Om hotellet

Om

Cortijo la Cola er et hotell som ligger i Canete la Real, en sjarmerende by i provinsen Malaga, Spania. Hotellet befinner seg i en restaurert andalusisk gårdsplass og tilbyr et fredelig og naturskjønt tilfluktssted for besøkende. Hotellet har komfortable og velutstyrte rom, hver designet med en rustikk og tradisjonell touch. Rommene er romslige og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, oppvarming, eget bad og TV. Noen rom har også vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Cortijo la Cola tilbyr et utvalg av måltidstilbud til gjestene sine. Hotellet har en restaurant som serverer deilig tradisjonell spansk mat laget med lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte en rekke retter, inkludert tapas, fersk sjømat, grillet kjøtt og hjemmelagde desserter. Vegetar- og spesialdiettforespørsler kan også imøtekommes etter forhåndsvarsel. I tillegg til restauranten har hotellet en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to. Baren tilbyr et utvalg av lokale viner, øl, brennevin og cocktailer. Det er også et koselig salongområde hvor gjestene kan slappe av og sosialisere. Hotellet er omgitt av vakre hager og har et svømmebasseng, noe som gjør det til et perfekt sted for gjestene å slappe av og nyte det solfylte været. Det er også utendørs sitteområder hvor gjestene kan lese en bok eller bare nyte den vakre utsikten. Alt i alt er Cortijo la Cola et fantastisk hotellvalg for de som ønsker en fredelig og autentisk spansk opplevelse i Canete la Real. Med komfortable rom, deilige måltider og vakre omgivelser er det en ideell destinasjon for både avslapning og utforskning i det andalusiske landskapet.

Barn

Cortijo la Cola i Cañete la Real, Spania er en landlig overnatting som tilbyr ulike aktiviteter for barn. Noen av aktivitetene som er tilgjengelige for barn på Cortijo la Cola inkluderer:

1. Svømming: Eiendommen har et svømmebasseng der barna kan ha det gøy og kjøle seg ned i løpet av sommermånedene.

2. Lekeplass: Det er et dedikert område med husker, sklier og annet lekeutstyr der barna kan kose seg.

3. Gårdsdyr: Barna kan samhandle med og lære om gårdsdyr som hester, esler og kyllinger som finnes på eiendommen.

4. Naturturer: Det omkringliggende landskapet gir muligheter for rolige turer med barna, slik at de kan utforske og sette pris på områdets naturlige skjønnhet.

5. Utendørs spill: Det er åpne områder der barna kan spille ulike utendørsspill som fotball, badminton eller frisbee.

6. Kulturelle opplevelser: Cortijo la Cola ligger i et landlig område med rik historie og tradisjoner. Barna kan lære om lokale skikker og delta i aktiviteter som tradisjonelt håndverk eller matlagingsverksteder.

7. Filmkvelder: Eiendommen har et utendørs kinoområde der barnevennlige filmer vises, noe som gir underholdning for barna.

8. Sykkelturer: Sykkelutleie er tilgjengelig, og barna kan glede seg over å sykle rundt på eiendommen eller utforske det nærliggende landskapet.

9. Kunst og håndverk: Eiendommen organiserer også kunst- og håndverksaktiviteter for barn, slik at de kan utfolde sin kreativitet og lage sine egne suvenirer.

10. Piknik: Familier kan ha piknik i den vakre naturen og nyte et måltid sammen i naturen. Generelt sett tilbyr Cortijo la Cola et utvalg av aktiviteter som tilpasser seg barnas interesser og energinivå, og sikrer en hyggelig og morsom opplevelse for familier.

Underholdning

Hvis du bor på Hotel Cortijo la Cola i Canete la Real, Spania, finnes det flere underholdningsmuligheter i området rundt. Her er noen forslag:

1. Besøk Sierra de las Nieves naturpark: Canete la Real ligger i Sierra de las Nieves naturpark, som tilbyr fantastisk naturlig skjønnhet og muligheter for fotturer, terrengsykling og naturfotografi.

2. Utforsk Ronda: Ronda er en nærliggende by kjent for sin dramatiske beliggenhet på toppen av en dyp kløft. Du kan besøke den historiske okseringen, Puente Nuevo-broen og nyte byens sjarmerende gater, butikker og restauranter.

3. Vinsmaking i Serrania de Ronda: Serrania de Ronda-regionen er kjent for sin vinproduksjon. Du kan besøke lokale vingårder for vinsmaking og turer.

4. Besøk historiske steder: Canete la Real har selv noen historiske steder verdt å besøke, som Canete la Real slott. I tillegg har nærliggende byer som Antequera og Malaga godt bevarte historiske steder, inkludert slott, katedraler og museer.

5. Nyt rideturer: Det landlige miljøet rundt Canete la Real er ideelt for rideturer. Det finnes flere ridestaller i området der du kan dra på rideturer i landskapet.

6. Delta på lokale festivaler: Avhengig av årstiden kan Canete la Real og nærliggende byer ha tradisjonelle festivaler og arrangementer som feirer lokal kultur, mat eller religiøse tradisjoner. Sjekk lokale arrangementsoversikter for å se om det er noen festivaler som skjer under oppholdet ditt. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene til de spesifikke attraksjonene eller aktivitetene du er interessert i, og planlegg deretter.

Topp spørsmål

1. Hva er Cortijo la Cola i Canete la Real, Spania?
1. Hva er Cortijo la Cola i Canete la Real, Spania?1

Cortijo la Cola er et tradisjonelt spansk gårdshus som ligger i Canete la Real, en liten landsby i Malaga-provinsen, Spania. Det er et populært reisemål for turister som søker en landlig og autentisk spansk opplevelse.

2. Hvordan kan jeg komme meg til Cortijo la Cola?
2. Hvordan kan jeg komme meg til Cortijo la Cola?1

For å komme til Cortijo la Cola kan du fly til Malaga flyplass og deretter kjøre eller ta offentlig transport til Canete la Real. Gårdshuset ligger i utkanten av landsbyen, så det kan kreve en kort tilleggskjøring eller gåtur for å komme dit.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Cortijo la Cola?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Cortijo la Cola?1

Cortijo la Cola tilbyr et utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Dette kan inkludere romslige rom, et svømmebasseng, utendørsområder, et tradisjonelt kjøkken, gratis Wi-Fi og parkeringsfasiliteter.

4. Er det noen aktiviteter eller attraksjoner i nærheten av Cortijo la Cola?
4. Er det noen aktiviteter eller attraksjoner i nærheten av Cortijo la Cola?1

Ja, det er flere aktiviteter og attraksjoner i nærheten av Cortijo la Cola. Canete la Real er omgitt av vakre naturlandskap, noe som gjør det til et ideelt sted for fotturer, terrengsykling eller ridning. Det er også historiske steder, som den nærliggende Castillo de Canete, som du kan besøke.

5. Kan jeg ta med kjæledyrene mine til Cortijo la Cola?
5. Kan jeg ta med kjæledyrene mine til Cortijo la Cola?1

Pet policy kan variere, så det anbefales å kontakte Cortijo la Cola direkte for å spørre om deres kjæledyrpolitikk og eventuelle begrensninger eller tilleggsavgifter som kan gjelde.

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Cortijo la Cola?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Cortijo la Cola?1

Inkluderingen av frokost kan avhenge av den spesifikke bookingen eller pakken du velger. Det anbefales å sjekke med Cortijo la Cola før ankomst for å avklare detaljene vedrørende frokostalternativer.

7. Hvordan kan jeg reservere på Cortijo la Cola?
7. Hvordan kan jeg reservere på Cortijo la Cola?1

For å reservere på Cortijo la Cola kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte dem via telefon eller e-post. Nettsiden skal gi informasjon om tilgjengelighet, priser og eventuelle spesialtilbud eller kampanjer.

8. Er det oppvarming eller aircondition på rommene på Cortijo la Cola?
8. Er det oppvarming eller aircondition på rommene på Cortijo la Cola?1

Cortijo la Cola vil sannsynligvis tilby oppvarming på rommene, spesielt i kaldere måneder. Tilgjengeligheten av aircondition kan imidlertid variere, da det avhenger av gårdshusets fasiliteter og det lokale klimaet.

9. Tilbyr Cortijo la Cola noen spesielle pakker eller arrangementer?
9. Tilbyr Cortijo la Cola noen spesielle pakker eller arrangementer?1

Cortijo la Cola kan tilby spesielle pakker eller organisere arrangementer, som vinsmaking, matlagingskurs eller kulturelle turer i regionen. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for å spørre om eventuelle gjeldende eller kommende tilbud.

10. Kan jeg arrangere et arrangement eller feiring på Cortijo la Cola?
10. Kan jeg arrangere et arrangement eller feiring på Cortijo la Cola?1

Cortijo la Cola kan muligens tilby fasiliteter for å arrangere arrangementer eller feiringer, som bryllup, fester eller bedriftssamlinger. Det anbefales å kontakte dem direkte for å diskutere dine spesifikke behov og for å spørre om tilgjengelighet og bookingalternativer.

Alle tjenester og fasiliteter

Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Cortijo la Cola
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.