Spania, Candeleda

Quinta San Cayetano

Paraje De San Miguel Crtra De Chilla Pol 41 Parc 37 Candeleda, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Quinta San Cayetano
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
3.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Paraje De San Miguel Crtra De Chilla Pol 41 Parc 37 Candeleda, Spania

Hotellet "Quinta San Cayetano" ligger i Candeleda, en kommune i provinsen Ávila, Spania. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder rundt hotellet inkluderer:

1. Sierra de Gredos Naturpark: Hotellet ligger ved foten av Sierra de Gredos fjellkjeden, som byr på vakre landskap, turstier og utendørsaktiviteter.

2. Gredos Regionalsykehus: En medisinsk fasilitet i nærheten for alle helserelaterte behov.

3. Plaza del Castillo: Candeledas hovedtorg, hvor du kan finne butikker, restauranter og en livlig atmosfære.

4. Iglesia de Santa María: Candeledas sognekirke, kjent for sin arkitektoniske og historiske betydning.

5. Los Galayos: Et populært klatreområde i Sierra de Gredos, som tiltrekker klatrere fra hele regionen.

6. El Raso: En pittoresk landsby som ligger omtrent 6 kilometer unna, kjent for sin unike steinarkitektur og sjarmerende gater.

7. El Burguillo Reservoar: Et stort reservoar som er populært for vannaktiviteter som båtliv, fiske og svømming, og ligger en kort kjøretur fra Candeleda.

8. Valle del Tiétar: En fruktbar dal med vakre landskap, elver og naturreservater som er ideelle for fotturer, fugletitting og naturopplevelser.

9. Museo El Romeral: Et lokalt museum i Candeleda med utstillinger om tradisjonelle håndverk, historie og kultur i regionen. Totalt sett tilbyr hotellet "Quinta San Cayetano" en praktisk base for å utforske den naturlige skjønnheten, historiske steder og attraksjoner i Candeleda-området.

map
Quinta San Cayetano
Landhus/herregård

Til sentrum3.9

Om hotellet

Om

Quinta San Cayetano er et sjarmerende hotell som ligger i Candeleda, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene. Hotell: - Quinta San Cayetano er et boutiquehotell med en fredelig og avslappende atmosfære. - Det ligger i et pittoresk område omgitt av natur, og tilbyr vakker utsikt over fjellene og landskapet. - Hotellet skaper en varm og innbydende atmosfære, perfekt for en rolig ferie. Rommene: - Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom med tradisjonell spansk innredning. - Hvert rom er gjennomtenkt designet med moderne fasiliteter som air condition, oppvarming, gratis Wi-Fi og eget bad. - Noen rom har også balkong eller terrasse, slik at gjestene kan nyte den vakre utsikten. Måltider: - Quinta San Cayetano har en restaurant på stedet som tilbyr deilige måltider laget med lokale ingredienser. - Restauranten serverer en rekke tradisjonelle spanske retter, inkludert regionale spesialiteter. - Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig spisesal eller på utendørsterrassen og ta inn den fantastiske omgivelsen. - Hotellet tilbyr også en daglig frokost til gjestene, inkludert et utvalg av bakverk, brød, pålegg og varme drikker. Alt i alt tilbyr Quinta San Cayetano et komfortabelt opphold, vakker utsikt og velsmakende måltider, noe som gjør det til et ideelt valg for de som søker en fredelig tilflukt i Candeleda, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Quinta San Cayetano' i Candeleda, Spania. Noen av de nærliggende attraksjonene og aktivitetene er:

1. Sierra de Gredos nasjonalpark: Hotellet ligger nær Sierra de Gredos-fjellkjeden, som tilbyr vakre turstier og naturskjønne landskap for naturinteresserte.

2. Padel- og tennisclub Candeleda: Bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr denne klubben tennis- og padelbaner hvor gjestene kan spille eller ta timer.

3. Ridning: Candeleda er kjent for sine muligheter for ridning. Gjestene kan utforske området til hest og nyte den naturlige omgivelsen.

4. Vannaktiviteter: Den nærliggende Gredos-reservoaret tilbyr muligheter for vannsport som kanoing, padleboarding og fiske.

5. Kulturelle besøk: Candeleda har selv flere kulturelle attraksjoner, inkludert kirken Santa Maria del Castillo og slottsruinene i Candeleda. Besøkende kan utforske byens rike historie gjennom disse stedene.

6. Golf: Golfentusiaster kan dra til den nærliggende banen Golf Candeleda for å spille i et naturskjønt område.

7. Lokale festivaler: Avhengig av tidspunktet på året, kan det være lokale festivaler og arrangementer i Candeleda, som gir besøkende muligheten til å oppleve lokal kultur og tradisjoner. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Quinta San Cayetano' i Candeleda, Spania. Hotellpersonalet kan gi mer spesifikk informasjon basert på individuelle interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Quinta San Cayetano i Candeleda, Spania?
1. Hva er Quinta San Cayetano i Candeleda, Spania?1

Quinta San Cayetano er et populært boutiquehotell som ligger i Candeleda, Spania. Det er kjent for sin fantastiske utsikt over de omkringliggende Sierra de Gredos-fjellene og sine fredelige og luksuriøse overnattingsmuligheter.

2. Hvilke romalternativer finnes på Quinta San Cayetano?
2. Hvilke romalternativer finnes på Quinta San Cayetano?1

Quinta San Cayetano tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert standardrom, suiter og hytter. Hvert rom er vakkert designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Quinta San Cayetano?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Quinta San Cayetano?1

Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som gjestene kan nyte, som et svømmebasseng, spa- og velværesenter, en restaurant som serverer deilig lokal mat, og vakre hager og terrasser å slappe av og nyte omgivelsene.

4. Hvor langt er det fra Quinta San Cayetano til Candeleda sentrum?
4. Hvor langt er det fra Quinta San Cayetano til Candeleda sentrum?1

Quinta San Cayetano ligger beleilig kun en kort avstand fra Candeleda sentrum, omtrent 2 kilometer unna. Gjestene kan enkelt få tilgang til byens butikker, restauranter og attraksjoner.

5. Er kjæledyr tillatt på Quinta San Cayetano?
5. Er kjæledyr tillatt på Quinta San Cayetano?1

Ja, Quinta San Cayetano tillater kjæledyr. Gjestene kan gjerne ta med seg sine pelskledde venner for å nyte et minneverdig opphold i de vakre omgivelsene.

6. Hvilke utendørsaktiviteter er tilgjengelige i nærheten av Quinta San Cayetano?
6. Hvilke utendørsaktiviteter er tilgjengelige i nærheten av Quinta San Cayetano?1

Hotellet ligger i et flott område for utendørsaktiviteter i Sierra de Gredos-regionen. Gjestene kan nyte fotturer, terrengsykling, ridning og til og med vannsport i de nærliggende elvene og reservoarene.

7. Er Quinta San Cayetano tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?
7. Er Quinta San Cayetano tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne?1

Quinta San Cayetano har tilgjengelige fasiliteter for personer med nedsatt funksjonsevne. Hotellet tilbyr tilgjengelige rom og fellesområder for å sikre komfortable og praktiske opphold for alle gjester.

8. Hvordan kan jeg reservere på Quinta San Cayetano?
8. Hvordan kan jeg reservere på Quinta San Cayetano?1

Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte Quinta San Cayetano direkte gjennom deres nettside eller telefon. Hotellpersonalet vil hjelpe med å gi tilgjengelighet, priser og eventuell annen informasjon som trengs for å bekrefte bestillingen.

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner å besøke mens du bor på Quinta San Cayetano?
9. Hva er noen nærliggende attraksjoner å besøke mens du bor på Quinta San Cayetano?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer de naturlige bassengene i Candeleda, den pittoreske byen Avila og nasjonalparken Sierra de Gredos. Gjestene kan også utforske lokale vingårder, historiske steder og nyte regionens naturlige skjønnhet.

10. Tilbyr Quinta San Cayetano noen spesielle pakker eller tilbud?
10. Tilbyr Quinta San Cayetano noen spesielle pakker eller tilbud?1

Quinta San Cayetano tilbyr av og til spesielle pakker og tilbud, spesielt i lavsesongen. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte hotellet direkte for å få informasjon om eventuelle pågående kampanjer eller rabatter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Quinta San Cayetano
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.