Spania, Calpe

Apartamento Roquetes - Plusholidays

Calle Holanda Nº 3 Calpe, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Roquetes - Plusholidays
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Holanda Nº 3 Calpe, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Roquetes - Plusholidays" i Calpe, Spania, finnes det flere interessante steder og attraksjoner. Noen av dem inkluderer:

1. Playa de la Fossa: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Den tilbyr klart blått vann, vannsportaktiviteter, strandbarer og en fantastisk utsikt over Peñón de Ifach.

2. Peñón de Ifach naturpark: Bare noen få minutters kjøretur fra hotellet ligger denne ikoniske fjellformasjonen som er en populær attraksjon i Calpe. Besøkende kan gå til toppen for panoramautsikt over kysten og utforske den varierte floraen og faunaen i parken.

3. Gamlebyen: Calpes historiske sentrum, som ligger en kort avstand fra hotellet, har sjarmerende smale gater, tradisjonell spansk arkitektur og et utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Plaza de la Villa er verdt et besøk.

4. Calpe fiskehavn: Ligger i nærheten, gir fiskehavnen et glimt inn i byens maritime tradisjoner. Besøkende kan nyte fersk sjømat på lokale restauranter eller observere fiskerne som losser fangsten sin.

5. Calpe promenade: Promenaden strekker seg langs kysten og tilbyr en hyggelig spasertur med fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er omgitt av kafeer, barer og butikker, noe som gjør det til et flott sted å slappe av og nyte sjøbrisen.

6. Marina Greenwich: Ligger en kort kjøretur fra hotellet, er Marina Greenwich kjent for sine luksuriøse yachter og seilearrangementer. Besøkende kan spasere langs marinaen, spise på restauranter ved vannkanten eller ta en båttur.

7. Calpe saltvann: Ligger sørøst for byen, er saltvannet en naturreservat som er hjem for ulike fuglearter. Det er et pittoresk sted for fuglekikking og naturspaserier. Dette er bare noen få av attraksjonene og stedene å utforske rundt hotellet "Apartamento Roquetes - Plusholidays" i Calpe, Spania.

map
Apartamento Roquetes - Plusholidays
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Apartamento Roquetes - Plusholidays er et hotell som ligger i Calpe, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og praktisk sted å bo for reisende som besøker området. Hotellet har et utvalg av rom som passer for ulike typer gjester. Rommene er velutstyrte og designet for å skape en avslappende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, en flatskjerm-TV, eget bad og balkong eller terrasse. Gjestene på Apartamento Roquetes - Plusholidays kan også nyte hotellets spisemuligheter. Hotellet har en restaurant som serverer forskjellige deilige måltider, inkludert både lokale og internasjonale retter. Restauranten tilbyr en komfortabel setting der gjestene kan nyte måltidene sine. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der gjestene kan slappe av og kose seg med en drink. Baren tilbyr et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og øl. Totalt sett tilbyr Apartamento Roquetes - Plusholidays et komfortabelt opphold i Calpe, Spania, med velutstyrte rom og spisemuligheter på stedet. Uansett om man reiser i forbindelse med forretninger eller fritid, kan gjestene nyte oppholdet på dette hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Roquetes - Plusholidays' i Calpe, Spania. Her er noen få forslag:

1. Strender: Calpe er kjent for sine vakre sandstrender, som Playa del Arenal Bol og Playa de la Fosa. Du kan slappe av på stranden, bade i Middelhavet eller delta i vannsportaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding.

2. Calpe Rock (Peñón de Ifach): Denne ikoniske steinformasjonen er et must-see i Calpe. Du kan gå på tur til toppen for fantastisk utsikt over byen og kysten. Det er også et naturreservat med variert flora og fauna.

3. Gamlebyen: Utforsk den sjarmerende historiske gamlebyen i Calpe, med sine smale gater, gamle bygninger og vakre Plaza de la Villa. Her finner du tradisjonelle spanske restauranter, tapasbarer og butikker.

4. Calpe havn: Ta en spasertur langs den pittoreske Calpe havn (Puerto de Calpe) og se fiskebåtene komme og gå. Du kan også finne sjømatrestauranter og nyte fersk fangst for dagen.

5. Calpe lørdagsmarked: Hvis du besøker på en lørdag, må du ikke gå glipp av det travle utendørs markedet i Calpe. Du kan bla gjennom et bredt utvalg av boder som selger ferske produkter, klær, tilbehør, suvenirer og mer.

6. Naturparken Las Salinas: Ligger rett utenfor Calpe, er denne naturparken hjem til en saltvannslagune og tiltrekker seg ulike fuglearter. Det er et flott sted for fugletitting og å nyte naturvandringer.

7. Vannsport og båtturer: Calpe tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, seiling og dykking. Du kan også ta båtturer langs kysten for å utforske skjulte viker og huler. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Roquetes - Plusholidays' i Calpe, Spania. Byen arrangerer også mange festivaler og arrangementer gjennom året, så du kan sjekke den lokale kalenderen under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til Apartamento Roquetes - Plusholidays i Calpe, Spania?
1. Hvor er beliggenheten til Apartamento Roquetes - Plusholidays i Calpe, Spania?1

Apartamento Roquetes - Plusholidays ligger i Calpe, Spania.

2. Hvor mange personer kan leiligheten romme?
2. Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Leiligheten kan romme opptil 4 personer.

3. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
3. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i Apartamento Roquetes - Plusholidays.

4. Er det et svømmebasseng i leiligheten?
4. Er det et svømmebasseng i leiligheten?1

Ja, det er et svømmebasseng på Apartamento Roquetes - Plusholidays.

5. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?
5. Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på Apartamento Roquetes - Plusholidays.

6. Hva er noen nærliggende attraksjoner?
6. Hva er noen nærliggende attraksjoner?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer den berømte Penon de Ifach, Calpe Beach og den gamle byen i Calpe.

7. Er leiligheten aircondition?
7. Er leiligheten aircondition?1

Ja, leiligheten har aircondition.

8. Er Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
8. Er Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjester på Apartamento Roquetes - Plusholidays.

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden?1

Innsjekkingstiden er fra kl. 16:00 og utsjekkingstiden er frem til kl. 10:00.

10. Er det en balkong eller terrasse i leiligheten?
10. Er det en balkong eller terrasse i leiligheten?1

Ja, det er en balkong på Apartamento Roquetes - Plusholidays.

11. Kan jeg kansellere reservasjonen min på leiligheten?
11. Kan jeg kansellere reservasjonen min på leiligheten?1

Avbestillingsreglene kan variere, så det er best å sjekke med eiendommen eller bookingsiden for konkrete detaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Apartamento Roquetes - Plusholidays
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.