Spania, Calpe

Apartamento Hipocampos - Plusholidays

Carrer Llevant 32 Calpe, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2106 NOK Se tilbud
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer Llevant 32 Calpe, Spania

Rundt hotellet Apartamento Hipocampos - Plusholidays i Calpe, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter.

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av de vakre strendene i Calpe, som Playa Levante og Playa del Arenal-Bol. Disse strendene tilbyr gyllen sand, krystallklart vann og ulike vannaktiviteter.

2. Calpe Rock: En av hovedattraksjonene i Calpe er den ikoniske Calpe Rock, også kjent som Penon de Ifach. Det er en massiv kalksteinformasjon som stiger 332 meter over Middelhavet. Besøkende kan gå til toppen for fantastisk utsikt.

3. Gamlebyen: Hotellet ligger også i nærheten av Calpes sjarmerende gamleby, der besøkende kan utforske trange gater, historiske bygninger og tradisjonelle spanske butikker og restauranter.

4. Marina: Calpe Marina er en annen attraksjon i nærheten, som tilbyr et pittoresk miljø med seilbåter og yachter. Det er et flott sted å nyte en avslappende spasertur, spise på sjømatrestauranter eller drive med vannsport.

5. Ifach naturpark: Ved siden av Calpe Rock ligger Ifach naturpark, et beskyttet område med variert flora og fauna. Det finnes flere turstier for naturinteresserte, som gir muligheter for å utforske parkens unike økosystem.

6. Restauranter og shopping: Det finnes mange restauranter, kafeer og butikker i nærheten av hotellet, som gir gjestene mulighet til å smake på lokal mat og handle suvenirer. Totalt sett gir Apartamento Hipocampos - Plusholidays enkel tilgang til Calpes vakre strender, fantastiske naturlige landemerker, historiske steder og livlige bysentrum, noe som gjør det til et utmerket valg for turister.

map
Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Leilighet

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Apartamento Hipocampos - Plusholidays er et hotell som ligger i Calpe, Spania. Her er noen opplysninger om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Hotellet ligger i en førsteklasses beliggenhet nær den vakre Levante-stranden i Calpe. - Det tilbyr komfortable og moderne overnattingsmuligheter for gjester som ønsker å nyte en strandferie. - Hotellet har ulike fasiliteter som svømmebasseng, solterrasse, treningssenter og døgnåpen resepsjon. - Gjestene kan også nyte aktiviteter som biljard, bordtennis og minigolf på anlegget. - Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellet. Rommene: - Hotellet tilbyr romslige og velutstyrte leiligheter for gjestene. - Hver leilighet har en stue, eget bad, fullt utstyrt kjøkken og en balkong med fantastisk utsikt over havet eller hagen. - Rommene er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og safe. Måltider: - Apartamento Hipocampos - Plusholidays tilbyr ikke en måltidsplan, men leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken. - Gjestene kan tilberede sine måltider på kjøkkenet, som inkluderer komfyr, ovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og kjøkkenutstyr. - Alternativt er det mange restauranter og barer i nærheten hvor gjestene kan spise og nyte lokal spansk mat. Alt i alt tilbyr Apartamento Hipocampos - Plusholidays i Calpe, Spania, komfortabel innkvartering med romslige leiligheter og et utvalg av fasiliteter. Gjestene kan nyte den vakre stranden, utforske det lokale området og ha fleksibiliteten til å lage sine egne måltider eller spise på lokale restauranter i nærheten.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Hipocampos - Plusholidays' i Calpe, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av Cala del Mallorquí og Playa de la Fossa, hvor du kan slappe av, sole deg og nyte ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling og jet ski.

2. Gamlebyen i Calpe: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i gamlebyen i Calpe, som er kjent for sin tradisjonelle spanske arkitektur, trange smug og sjarmerende butikker. Du kan også besøke Iglesia Antigua, en historisk kirke, og utforske de lokale markedene.

3. Peñón de Ifach Natural Park: Dette ikoniske landemerket er et must-besøk i Calpe. Du kan gå til toppen av fjellformasjonen for fantastisk panoramautsikt over Middelhavet og området rundt.

4. Marina de Calpe: Ligger i nærheten, tilbyr Marina de Calpe ulike fritidsaktiviteter, inkludert båtturer, yachtutleie og fisketurer. Du kan også finne restauranter og barer ved vannkanten for å nyte et måltid eller en drink.

5. Vannsport: Calpe er et populært reisemål for vannsportentusiaster. Du kan delta i aktiviteter som padleboarding, kajakkpadling, windsurfing og dykking. Det er flere utleiesjapper og vannsportsentre i området.

6. Temaparker: Hvis du er ute etter familievennlig underholdning, kan du besøke Terra Mitica Theme Park og Aqualandia Water Park, begge ligger en kort kjøretur fra Calpe.

7. Uteliv: Calpe har et livlig uteliv med mange barer, klubber og steder med live musikk. Du kan nyte cocktails, danse til levende musikk eller se på liveopptredener på et av underholdningsstedene i byen. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Hipocampos - Plusholidays' i Calpe, Spania. Det er mange andre aktiviteter og attraksjoner å utforske i området basert på dine personlige preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento Hipocampos?
1. Hvor ligger Apartamento Hipocampos?1

Apartamento Hipocampos ligger i Calpe, Spania.

2. Hvordan vil du beskrive Apartamento Hipocampos?
2. Hvordan vil du beskrive Apartamento Hipocampos?1

Apartamento Hipocampos er en luksuriøs ferieleilighet i Calpe, Spania.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento Hipocampos?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Apartamento Hipocampos?1

Apartamento Hipocampos tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, et svømmebasseng og en terrasse med fantastisk havutsikt.

4. Hvor mange personer kan bo på Apartamento Hipocampos?
4. Hvor mange personer kan bo på Apartamento Hipocampos?1

Apartamento Hipocampos kan huse opptil fire personer.

5. Er Apartamento Hipocampos egnet for familier?
5. Er Apartamento Hipocampos egnet for familier?1

Ja, Apartamento Hipocampos er egnet for familier på grunn av sin romslige layout og barnevennlige fasiliteter.

6. Kan jeg bestille Apartamento Hipocampos for et kort opphold?
6. Kan jeg bestille Apartamento Hipocampos for et kort opphold?1

Ja, Apartamento Hipocampos kan bestilles for kortvarige opphold, avhengig av tilgjengelighet.

7. Er Apartamento Hipocampos nær stranden?
7. Er Apartamento Hipocampos nær stranden?1

Ja, Apartamento Hipocampos ligger bare noen få skritt unna stranden.

8. Finnes det noen nærliggende attraksjoner fra Apartamento Hipocampos?
8. Finnes det noen nærliggende attraksjoner fra Apartamento Hipocampos?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner, som Peñón de Ifach Natural Park, Calpe gamleby og ulike restauranter og butikker.

9. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Hipocampos?
9. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Hipocampos?1

Ja, privat parkering er tilgjengelig for gjester som bor på Apartamento Hipocampos.

10. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Apartamento Hipocampos?
10. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Apartamento Hipocampos?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Apartamento Hipocampos.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Apartamento Hipocampos - Plusholidays
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.