Spania, Cala d'Or

Villa Vistamar Cala d'Or

Goleta Cala d'Or, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa Vistamar Cala d'Or
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Goleta Cala d'Or, Spania

Rundt hotellet Villa Vistamar i Cala d'Or, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder:

1. Strender: Cala Serena, Cala Ferrera, Cala Esmeralda og Cala Gran er nærliggende strender hvor gjestene kan slappe av og nyte solen.

2. Restauranter og barer: Cala d'Or tilbyr et variert utvalg av restauranter og barer som serverer både lokalt spansk mat og internasjonale retter for besøkende å nyte.

3. Cala d'Or Marina: Beliggende innen gangavstand er marinaen et populært sted for rolige spaserturer, båtturer og vannkanten servering.

4. Mondragó naturpark: En kort kjøretur fra Cala d'Or, er dette vakre naturreservatet kjent for sine sandstrender, turstier og fantastiske landskap.

5. Shopping: Byens sentrum i Cala d'Or har mange butikker og bokser hvor besøkende kan bla og kjøpe suvenirer eller lokale produkter.

6. Golfbaner: Golfelskere kan finne flere golfbaner i området, som for eksempel Vall d'Or Golf, som tilbyr fantastisk utsikt og utfordrende baner.

7. Cala Mondragó: En pittoresk strand med krystallklart vann og vakre omgivelser, perfekt for en dagstur eller fotturer i naturparken.

8. Vannsport: Cala d'Or tilbyr ulike vannaktiviteter som snorkling, dykking, kajakkpadling og seiling. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene du kan finne rundt Villa Vistamar i Cala d'Or, Spania.

map
Villa Vistamar Cala d'Or
Villa

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Villa Vistamar Cala d'Or er et vakkert hotell som ligger i feriebyen Cala d'Or i Spania. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og utmerkede spisemuligheter for gjestene sine. Rom: Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer forskjellige preferanser og gruppestørrelser. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Noen av de vanlige funksjonene inkluderer air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, eget bad og en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over omgivelsene. Romalternativer inkluderer standard dobbeltrom, familierom og suiter. Måltider: Villa Vistamar Cala d'Or har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter laget med ferske, lokale ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs spisemuligheter, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en vakker setting. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktailer. Andre fasiliteter: Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng med solsenger og parasoller, et spa- og velværesenter som tilbyr ulike massasjer og behandlinger, et treningssenter, en døgnåpen resepsjon og gratis parkering. Personalet på hotellet er vennlig og imøtekommende, og sørger for at gjestene har et komfortabelt og trivelig opphold. Beliggenhet: Villa Vistamar Cala d'Or ligger i en førsteklasses beliggenhet, bare en kort spasertur fra den nærmeste stranden og den livlige bykjernen i Cala d'Or. Byen er kjent for sine vakre viker, fantastiske strender og livlige atmosfære. Det er mange butikker, barer og restauranter i nærheten der gjestene kan utforske og nyte lokale attraksjoner. Alt i alt gir Villa Vistamar Cala d'Or en avslappende og hyggelig opplevelse for gjestene med sin komfortable overnatting, deilige måltider og praktiske beliggenhet. Enten du er ute etter en romanstisk ferie eller en familieferie, er dette hotellet et flott valg.

Underholdning

1. Marina de Cala d'Or: Ligger bare en kort spasertur fra Villa Vistamar, Marina de Cala d'Or tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter. Nyt en avslappende spasertur langs vannkanten og beundre de luksuriøse båtene, spis på en av marinaens restauranter, eller bare slapp av og nyt den pulserende atmosfæren.

2. Cala d'Or strender: Cala d'Or er kjent for sine vakre strender, og det er flere i nærheten av hotellet. Tilbring dagen med soling, bading eller delta i vannsportaktiviteter som snorkling eller paddleboarding.

3. Cala Gran Beach Club: Ligger på Cala Gran-stranden, tilbyr denne strandklubben en trendy og avslappet atmosfære. Slapp av på en solseng, nyt en cocktail og lytt til levende musikk eller DJ-sett.

4. Cala d'Or sentrum: Ta en kort spasertur til Cala d'Or sentrum og utforsk de forskjellige butikkene, butikkene og suvenirbutikkene. Du vil også finne et utvalg restauranter, barer og kafeer å slappe av og nyte et måltid eller en drink.

5. Gokart: For de som søker litt adrenalinfylt underholdning, dra til Karting Cala d'Or. Kjør rundt banen i gokarter og konkurrer med venner og familie for en spennende opplevelse.

6. Cala d'Or Mini Golf: Nyt en morsom minigolfspill på Cala d'Or Mini Golf. Denne familievennlige aktiviteten er en flott måte å tilbringe kvalitetstid med dine kjære og utfordre hverandre på banen.

7. Cala Mondrago Natural Park: Ta en kort kjøretur fra Cala d'Or til Cala Mondrago Natural Park. Dette beskyttede området har vakre strender, turstier og piknikområder, slik at du kan komme i kontakt med naturen og nyte den vakre omgivelsene.

8. Pirates Adventure Show: Opplev et spennende middagsshow på Pirates Adventure Show, som ligger i Magaluf, ca 30 minutters kjøretur fra Cala d'Or. Opplev akrobatikk, dans og sverdsvinging mens du nyter et deilig måltid.

9. Dagsturer til nærliggende byer: Cala d'Or er et flott utgangspunkt for å utforske andre nærliggende byer som Porto Cristo, Palma de Mallorca og Soller. Ta en dagstur til disse byene og opplev deres unike attraksjoner, inkludert historiske nettsteder, shoppingområder og lokal mat.

10. Utelivsmuligheter: Cala d'Or er kjent for sitt pulserende natteliv. Utforsk de forskjellige barene, pubene og klubbene i området, og nyt live musikk, karaokekvelder og dansing til morgentimene.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Villa Vistamar Cala d'Or i Cala d'Or, Spania?
1. Hva er adressen til Villa Vistamar Cala d'Or i Cala d'Or, Spania?1

Adressen til Villa Vistamar Cala d'Or i Cala d'Or, Spania er Carrer de Cala Sa Nau, 11, 07660 Santanyí, Illes Balears, Spania.

2. Hvor mange soverom har Villa Vistamar Cala d'Or?
2. Hvor mange soverom har Villa Vistamar Cala d'Or?1

Villa Vistamar Cala d'Or har 4 soverom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Vistamar Cala d'Or?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Vistamar Cala d'Or?1

Villa Vistamar Cala d'Or tilbyr fasiliteter som et privat svømmebasseng, utendørsterrasse, grillfasiliteter, fullt utstyrt kjøkken, aircondition og Wi-Fi.

4. Er Villa Vistamar Cala d'Or dyrevennlig?
4. Er Villa Vistamar Cala d'Or dyrevennlig?1

Ja, Villa Vistamar Cala d'Or er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid alltid å sjekke med de spesifikke overnattingsstedene for deres regler om kjæledyr før du foretar en reservasjon.

5. Er det parkering tilgjengelig på Villa Vistamar Cala d'Or?
5. Er det parkering tilgjengelig på Villa Vistamar Cala d'Or?1

Ja, Villa Vistamar Cala d'Or har parkering tilgjengelig for gjester.

6. Er Villa Vistamar Cala d'Or nær stranden?
6. Er Villa Vistamar Cala d'Or nær stranden?1

Ja, Villa Vistamar Cala d'Or ligger nær stranden. Det er bare en kort spasertur unna Cala Sa Nau, en vakker strand i Cala d'Or.

7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Villa Vistamar Cala d'Or?
7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av Villa Vistamar Cala d'Or?1

Ja, Villa Vistamar Cala d'Or ligger beleilig til i nærheten av flere restauranter og butikker i Cala d'Or. Gjestene kan enkelt finne ulike spisesteder og shoppingmuligheter innen kort avstand fra villaen.

8. Kan Villa Vistamar Cala d'Or huse en stor gruppe?
8. Kan Villa Vistamar Cala d'Or huse en stor gruppe?1

Ja, Villa Vistamar Cala d'Or kan huse en stor gruppe. Med sine 4 soverom og romslige oppholdsområder er den egnet for familier eller grupper på opptil 8 personer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Vistamar Cala d'Or
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.