Spania, Cadiz

La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals

Calle Cristobál Colón, 21 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1170 NOK Se tilbud
La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Cristobál Colón, 21 Cadiz, Spania

Hotellet "La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals" ligger i Cadiz, Spania. Her er noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter:

1. Playa de la Caleta: Denne vakre stranden ligger mindre enn 5 minutters gange fra hotellet. Besøkende kan nyte bading, soling og den fantastiske utsikten.

2. Castillo de San Sebastián: Ligger på en liten øy nær hotellet, denne festningen stammer fra

18. århundre. Den tilbyr pittoreske utsikter over byen og havet.

3. Cadiz-katedralen: En kort avstand fra hotellet, denne imponerende katedralen er en must-visit attraksjon i Cadiz. Den har en blanding av arkitektoniske stiler og tilbyr panoramautsikt fra tårnet.

4. Museo de Cádiz: Dette museet viser historien og kunsten til Cadiz. Det ligger innen gangavstand og huser viktige arkeologiske artefakter og kunstverk.

5. Plaza San Juan de Dios: Bare noen få minutter unna hotellet, denne sjarmerende plassen er omgitt av historiske bygninger, kafeer og butikker. Det er et populært sted for en rolig spasertur og menneskekikking.

6. Restauranter og barer: Det er mange spisesteder i nærheten av hotellet, som tilbyr et utvalg av mat, inkludert autentisk spansk tapas, fersk sjømat og tradisjonelle andalusiske retter.

7. Shopping: Gatene rundt hotellet er fulle av butikker og butikker der besøkende kan finne lokale produkter, suvenirer og motevarer.

8. Offentlig transport: Hotellet ligger praktisk til i nærheten av bussholdeplasser og innen gangavstand fra Cadiz jernbanestasjon, noe som gjør det enkelt å utforske andre deler av byen eller reise til nærliggende byer og byer. Generelt sett er hotellet "La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals" i en sentral beliggenhet, omgitt av historiske steder, naturlig skjønnhet og fasiliteter som gjør det til et flott valg for besøkende til Cadiz, Spania.

map
La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals
Leilighet

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å gjøre oppholdet ditt behagelig og hyggelig. Overnatting: Hotellet tilbyr velinnredede rom som er designet for å skape en koselig og avslappende atmosfære. Rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Måltider: La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals har ikke egen restaurant, men det ligger praktisk til i nærheten av mange lokale spisesteder og restauranter. Gjestene kan utforske Cadiz' kulinariske godbiter og nyte ulike kjøkkener, inkludert tradisjonelle spanske retter, sjømat og internasjonale smaker. Imidlertid tilbyr hotellet en kjøkkenkrok på hvert rom, med fasiliteter til å tilberede lette måltider eller snacks. Dette er spesielt nyttig for gjester som foretrekker å lage egne måltider eller har spesifikke kostbehov. Tjenester og fasiliteter: Hotellet tilbyr ulike tjenester og fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt bedre. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, daglig rengjøring og klesvask. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester for å hjelpe gjester med spørsmål, reisearrangementer eller anbefalinger om lokale attraksjoner og aktiviteter. Beliggenhet: La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals ligger midt i Cadiz, med enkel tilgang til mange turistattraksjoner og landemerker, inkludert katedralen i Cadiz, Torre Tavira og Playa de la Caleta-stranden. Det er også flere butikker, barer og restauranter i nærheten, slik at gjestene kan oppleve den pulserende lokale kulturen. Generelt sett tilbyr La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals komfortabel overnatting og praktiske fasiliteter i Cadiz, og er et egnet valg både for fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals" i Cadiz, Spania. Her er noen anbefalinger:

1. Strender: Cadiz er kjent for sine vakre strender. Playa de la Caleta og Playa de la Victoria er begge innen gangavstand fra hotellet og tilbyr soling, bading og vannsport.

2. Cadiz-katedralen: Ligger i Cadiz' historiske sentrum, er katedralen et imponerende eksempel på barokkarkitektur. Besøkende kan utforske katedralen og klatre til toppen for panoramautsikt over byen.

3. Museo de Cádiz: Dette museet huser en variert samling av kunst og gjenstander, inkludert antikke romerske og fønikiske gjenstander, samt malerier, skulpturer og keramikk.

4. Flamenco-show: Opplev den livlige og lidenskapelige spanske kunstformen flamenco. Det finnes flere steder i Cadiz hvor du kan nyte levende flamencoforestillinger.

5. Torre Tavira: Klatre til toppen av Torre Tavira for panoramautsikt over Cadiz. Tårnet huser også et "camera obscura" som gir en unik utsikt over byen i sanntid.

6. Tapasbarer og restauranter: Cadiz er kjent for sine deilige tapas. Utforsk byens smale gater og oppdag lokale barer og restauranter som tilbyr et utvalg av tradisjonelle og moderne retter.

7. Shopping: Cadiz tilbyr et utvalg shoppingmuligheter, fra tradisjonelle markeder til moderne kjøpesentre. Calle Columela og Calle Ancha er populære gater for shopping.

8. Båtturer: Ta en båttur rundt Cadiz-bukten for å utforske kystlinjen, spotte delfiner og nyte den vakre utsikten over byen fra vannet. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av "La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals". Hotellets beliggenhet i Cadiz' historiske sentrum gjør det praktisk å utforske byens kulturelle og fritidsaktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hva er 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
1. Hva er 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

'La Sorpresa Del Genoves' er et feriehus som ligger i Cadiz, Spania, og forvaltes av Cadiz4rentals. Det tilbyr overnatting for besøkende som ønsker å utforske den sjarmerende byen Cadiz

2. Hvilken type overnatting er tilgjengelig på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
2. Hvilken type overnatting er tilgjengelig på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

'La Sorpresa Del Genoves' tilbyr en fullt møblert leilighet til leie. Leiligheten har flere soverom, bad, stue, kjøkken og fasiliteter som sikrer et komfortabelt opphold

3. Hvor ligger 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
3. Hvor ligger 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

'La Sorpresa Del Genoves' ligger i Cadiz, en kystby i Andalusia, Spania. Den nøyaktige adressen kan fås fra Cadiz4rentals ved bestilling

4. Hva er de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt 'La Sorpresa Del Genoves'?
4. Hva er de nærliggende attraksjonene og fasilitetene rundt 'La Sorpresa Del Genoves'?1

'La Sorpresa Del Genoves' ligger praktisk til i nærheten av forskjellige attraksjoner og fasiliteter i Cadiz. Den ligger innen gangavstand til strender, restauranter, shoppingområder og historiske landemerker som Cathedral de Cadiz og Torre Tavira. Gjestene kan også nyte den livlige atmosfæren i byens gamleby, besøke museer eller delta i vannsportsaktiviteter

5. Hvordan kan jeg bestille opphold på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
5. Hvordan kan jeg bestille opphold på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

For å bestille opphold på 'La Sorpresa Del Genoves' kan du kontakte Cadiz4rentals enten via deres nettside eller ved å ringe den oppgitte kontaktinformasjonen. De vil hjelpe deg med bestillingsprosessen, tilgjengelighet og eventuelle andre spørsmål du måtte ha

6. Er kjæledyr tillatt på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
6. Er kjæledyr tillatt på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

Det anbefales å ta direkte kontakt med Cadiz4rentals angående deres kjæledyrpolitikk for 'La Sorpresa Del Genoves'. Forskjellige eiendommer kan ha ulike regler angående kjæledyr, så det er best å avklare dette før du gjør en reservasjon

7. Hva er avbestillingsreglene for bestillinger på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?
7. Hva er avbestillingsreglene for bestillinger på 'La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals'?1

Avbestillingsreglene for 'La Sorpresa Del Genoves' vil bli oppgitt av Cadiz4rentals. Det anbefales å gå gjennom deres spesifikke regler angående avbestillinger, refusjoner og eventuelle tilknyttede gebyrer før du bekrefter en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av La Sorpresa Del Genoves By Cadiz4rentals
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.