Spania, Cadiz

Casa Patio del Mentidero

ENRIQUE DE LAS MARINAS 26 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Casa Patio del Mentidero
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

ENRIQUE DE LAS MARINAS 26 Cadiz, Spania

Rundt hotellet Casa Patio del Mentidero i Cadiz, Spania, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Plaza del Mentidero: Denne livlige plassen ligger bare noen skritt unna hotellet og tilbyr et utvalg av kafeer, restauranter og butikker.

2. Castillo de Santa Catalina: Ligger mindre enn en kilometer fra hotellet, tilbyr dette historiske slottet fantastisk utsikt over Cadiz-kysten.

3. Playa de La Caleta: Denne populære bystranden ligger omtrent 1,5 kilometer fra Casa Patio del Mentidero, der besøkende kan nyte soling, bading og avslapning ved sjøen.

4. Cadiz katedral: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, er Cadiz katedral et praktfullt arkitektonisk landemerke som er verdt å besøke.

5. Gran Teatro Falla: Et anerkjent teater som ligger bare noen minutters gange fra hotellet, arrangerer Gran Teatro Falla forskjellige forestillinger og arrangementer gjennom året.

6. Mercado Central de Abastos: Denne livlige markedsplassen er rundt 1 kilometer unna og tilbyr et utvalg av ferske produkter, sjømat og lokale kulinariske delikatesser.

7. Cadiz Museum: Huset i en vakker bygning fra 1800-tallet ligger Cadiz-museet omtrent 1,5 kilometer unna og viser byens rike historie og kulturarv. I tillegg er hotellet omgitt av et overflod av spisesteder, barer, butikker og andre attraksjoner som bidrar til den livlige atmosfæren i Cadiz.

map
Casa Patio del Mentidero
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

'Casa Patio del Mentidero' er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Cadiz, Spania. Hotellet tilbyr en unik og sjarmfull atmosfære, med tradisjonell andalusisk arkitektur og design. Hotellet har en rekke romtyper for å imøtekomme ulike gjesters behov. Disse inkluderer standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også private balkonger eller terrasser med fantastisk utsikt over byen. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Casa Patio del Mentidero' en deilig frokostbuffé for gjestene. Frokosten inkluderer et bredt utvalg av ferske frukter, bakverk, brød, frokostblandinger, yoghurt, kjøtt, oster og varme drikker. Frokosten serveres i hotellets koselige spiseområde eller kan nytes i utendørs gårdsplassen, omgitt av frodig grøntområde. For andre måltider ligger hotellet i nærheten av mange restauranter, kafeer og tapasbarer. Gjestene kan utforske Cadiz' livlige matkultur og prøve lokale andalusiske delikatesser som stekt fisk, sjømatpaella og jamón ibérico. Alt i alt gir 'Casa Patio del Mentidero' et komfortabelt og hyggelig opphold i Cadiz, med stilige rom, en avslappende atmosfære og enkel tilgang til byens attraksjoner og spisemuligheter.

Underholdning

1. Teatro Falla: Ligger bare en kort spasertur fra Casa Patio del Mentidero, er Teatro Falla et historisk teater som huser ulike forestillinger, inkludert skuespill, musikaler, konserter og danseforestillinger.

2. Museo de Cádiz: Dette museet er et flott alternativ for kunst- og historieentusiaster. Det viser et bredt utvalg av utstillinger med arkeologiske gjenstander, billedkunst og en betydelig samling av gjenstander fra den fønikiske og romerske perioden.

3. La Caleta Beach: Utforsk byens vakre kystlinje og nyt en avslappende dag på La Caleta Beach. Med sin gyldne sand og klare vann er det et perfekt sted for soling, bading og avslappende spaserturer langs stranden.

4. Gamlebyen (Casco Antiguo): Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i den gamlebyen, kjent som Casco Antiguo. Området er fylt med smale smug, historiske bygninger, sjarmerende butikker og tradisjonelle tapasbarer, som lar deg fordype deg i den lokale kulturen.

5. Castillo de Santa Catalina: Besøk denne gamle festningen som tilbyr panoramautsikt over byen og havet. Slottet stammer fra 1600-tallet og er restaurert til sin tidligere storhet. Det huser også arrangementer som konserter og utstillinger.

6. Jerez de la Frontera: Planlegg en dagstur til den nærliggende byen Jerez de la Frontera, kjent for sin sherryvinproduksjon og hestetradisjoner. Du kan besøke vingårder, se på en flamencoshow eller ta en omvisning på Den kongelige andalusiske skolen for hestekunst.

7. Cádiz Karneval: Hvis du er heldig nok til å være i Cádiz i februar, må du ikke gå glipp av de livlige karnevalsfeiringene. Gatene våkner til liv med fargerike kostymer, musikk, parader og gateforestillinger, og gir en unik og festlig atmosfære.

8. Cádiz katedral: Utforsk den imponerende Cádiz katedral, kjent som 'La Santa Cueva'. Den vakre arkitekturen kombinerer barokk- og nyklassiske stiler, og du kan klatre til toppen av klokketårnet for panoramautsikt over byen.

9. Plaza de España: Besøk den livlige Plaza de España, en sentral plass der lokalbefolkningen samles, spiser på utendørs kafeer og nyter forestillinger av gatekunstnere. Det er et flott sted å slappe av og suge opp Cadiz-atmosfæren.

10. Flamenco-show: Fordyp deg i lidenskapen og intensiteten til flamenco ved å delta på et flamenco-show i en av de mange arenaene i Cadiz. Disse forestillingene viser tradisjonell dans, musikk og sang, og gir en uforglemmelig kulturell opplevelse.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Casa Patio del Mentidero?
1. Spørsmål: Hvor ligger Casa Patio del Mentidero?1

A: Casa Patio del Mentidero ligger i Cadiz, Spania

2. Spørsmål: Hva er Casa Patio del Mentidero kjent for?
2. Spørsmål: Hva er Casa Patio del Mentidero kjent for?1

A: Casa Patio del Mentidero er kjent for sin vakre indre gårdsplass, som er et populært sted for arrangementer og sosiale sammenkomster

3. Spørsmål: Kan jeg bestille opphold på Casa Patio del Mentidero?
3. Spørsmål: Kan jeg bestille opphold på Casa Patio del Mentidero?1

A: Ja, Casa Patio del Mentidero tilbyr overnattingsmuligheter for gjester

4. Reservasjoner kan gjøres via deres offisielle nettside eller andre online bookingplattformer?
4. Reservasjoner kan gjøres via deres offisielle nettside eller andre online bookingplattformer?1

5. Spørsmål: Har Casa Patio del Mentidero en restaurant?
5. Spørsmål: Har Casa Patio del Mentidero en restaurant?1

A: Nei, Casa Patio del Mentidero har ikke sin egen restaurant

6. Men, siden den ligger sentralt i Cadiz, er det mange spisemuligheter i nærheten?
6. Men, siden den ligger sentralt i Cadiz, er det mange spisemuligheter i nærheten?1

7. Spørsmål: Er Casa Patio del Mentidero tilgjengelig for rullestolbrukere?
7. Spørsmål: Er Casa Patio del Mentidero tilgjengelig for rullestolbrukere?1

A: Dessverre, Casa Patio del Mentidero er ikke fullstendig tilgjengelig for rullestolbrukere på grunn av sin historiske arkitektur og begrenset infrastruktur

8. Det kan være noen begrensninger for personer med bevegelseshemninger?
8. Det kan være noen begrensninger for personer med bevegelseshemninger?1

9. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Casa Patio del Mentidero?
9. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Casa Patio del Mentidero?1

A: Det er best å kontakte Casa Patio del Mentidero direkte for å spørre om deres kjæledyrpolicy, da det kan variere avhengig av den spesifikke innkvarteringen og omstendighetene

10. Spørsmål: Hva er de nærliggende attraksjonene til Casa Patio del Mentidero?
10. Spørsmål: Hva er de nærliggende attraksjonene til Casa Patio del Mentidero?1

A: Casa Patio del Mentidero ligger sentralt i Cadiz, noe som gjør det praktisk å besøke attraksjoner som Cadiz-katedralen, Plaza de las Flores og de ikoniske bymurene i Cadiz

11. Spørsmål: Tilbyr Casa Patio del Mentidero parkeringsfasiliteter?
11. Spørsmål: Tilbyr Casa Patio del Mentidero parkeringsfasiliteter?1

A: Nei, Casa Patio del Mentidero har ikke egne parkeringsfasiliteter

12. Imidlertid er det offentlige parkeringsmuligheter tilgjengelig i nærheten?
12. Imidlertid er det offentlige parkeringsmuligheter tilgjengelig i nærheten?1

13. Spørsmål: Er det en svømmebasseng på Casa Patio del Mentidero?
13. Spørsmål: Er det en svømmebasseng på Casa Patio del Mentidero?1

A: Nei, Casa Patio del Mentidero har ikke svømmebasseng

14. Det tilbyr hovedsakelig komfortable overnattingsmuligheter og en sjarmerende gårdsplass for gjestene å nyte?
14. Det tilbyr hovedsakelig komfortable overnattingsmuligheter og en sjarmerende gårdsplass for gjestene å nyte?1

15. Spørsmål: Hvilke språk snakkes på Casa Patio del Mentidero?
15. Spørsmål: Hvilke språk snakkes på Casa Patio del Mentidero?1

A: Personalet på Casa Patio del Mentidero snakker vanligvis spansk og engelsk

16. De kan også ha noe kunnskap om andre språk, men det anbefales å kommunisere på enten spansk eller engelsk for en smidig opplevelse?
16. De kan også ha noe kunnskap om andre språk, men det anbefales å kommunisere på enten spansk eller engelsk for en smidig opplevelse?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Casa Patio del Mentidero
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.