Spania, Cadiz

Apartamento NATURAL de Cadiz

Adolfo de Castro 22 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento NATURAL de Cadiz
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Adolfo de Castro 22 Cadiz, Spania

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet "Apartamento NATURAL de Cadiz" i Cadiz, Spania inkluderer:

1. Playa de la Victoria: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Playa de la Victoria, en vakker sandstrand kjent for sitt klare vann og livlige atmosfære.

2. Cadiz katedral: En av de viktigste landemerkene i Cadiz, er katedralen en storslått gotisk og barokkbygning med en fantastisk utsikt fra tårnene.

3. Plaza de España: Ligger i hjertet av Cadiz, tilbyr dette travle torget et utvalg av butikker, kafeer og restauranter. Det er et populært møtested for både lokale og turister.

4. Parque Genovés: En pittoresk park med frodig vegetasjon, fontener og vakre hager. Perfekt for en avslappende spasertur eller en piknik.

5. Castillo de San Sebastián: Plassert på en liten øy ved inngangen til Cadizbukta, tilbyr dette ikoniske slottet panoramautsikt over byen og kystlinjen.

6. La Caleta-stranden: En annen nærliggende strand, La Caleta, er en mindre og mer intim sandstrand omgitt av pittoreske bygninger og historiske festninger.

7. Torre Tavira: Denne historiske tårnet huser et kamera obscura, som gir besøkende en unik utsikt over byen i sanntid. Det tilbyr også panoramautsikt fra taket.

8. Mercado Central de Abastos: Et travelt matmarked der du kan finne et utvalg av ferske produkter, sjømat og lokale spesialiteter. Dette er bare noen eksempler på hva som er rundt hotellet "Apartamento NATURAL de Cadiz" i Cadiz, Spania. Byen selv er kjent for sin rike historie, vakker arkitektur og livlig kultur, og tilbyr et overflod av attraksjoner og aktiviteter å utforske.

map
Apartamento NATURAL de Cadiz
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

Apartamento NATURAL de Cádiz er et hotell som ligger i Cádiz, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte under oppholdet. Hotellet har velutstyrte rom som er designet med en naturlig og minimalistisk estetikk. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom tilbyr også vakker utsikt over byen eller havet. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper basert på sine preferanser og behov. Alternativene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og suiter. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og gir en koselig og avslappende atmosfære for gjestene å slappe av etter en dag med utforsking av byen. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en frokosttjeneste der gjestene kan starte dagen med et deilig og næringsrikt måltid. Frokosten inkluderer et utvalg av alternativer som nystekte bakverk, frukt, frokostblandinger, yoghurt og varme drikker. Hotellet har ikke en full-service restaurant, men det er mange spisemuligheter i nærheten for gjestene å utforske og nyte lokal mat. Alt i alt tilbyr Apartamento NATURAL de Cádiz komfortabel overnatting med moderne fasiliteter i en praktisk beliggenhet. Det er et flott valg for reisende som ønsker å oppleve skjønnheten og sjarmen til Cádiz, Spania.

Underholdning

Cadiz, Spania er en livlig by med mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento NATURAL de Cádiz'. Her er noen forslag:

1. Cadiz Katedral: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Cadiz Cathedral et must-visit attraksjon. Denne vakre barokkstil katedralen tilbyr fantastisk utsikt fra tårnene og huser en imponerende samling religiøse kunstverk.

2. Plaza de la Catedral: Denne livlige plassen ligger ved siden av Cadiz katedralen og er omgitt av utendørs kafeer og restauranter. Det er et flott sted å sitte, slappe av og nyte den livlige atmosfæren i Cadiz.

3. Playa de la Caleta: Denne pittoreske bystranden er innen gangavstand fra hotellet. Det er et flott sted å nyte solen, ta en forfriskende svømmetur, eller bare nyte en rolig spasertur langs kysten.

4. Torre Tavira: Ligger i det historiske sentrum av Cadiz, er Torre Tavira et kjent vakttårn som tilbyr panoramautsikt over byen. Besøkende kan også oppleve Camera Obscura, en unik enhet som projiserer levende bilder av Cadiz på en konkav skjerm.

5. Plaza de las Flores: Ligger i hjertet av Cadiz gamleby, er Plaza de las Flores en sjarmerende plass omgitt av blomsterboder og kafeer. Det er et flott sted å ta en drink, beundre de fargerike blomstene og nyte den lokale atmosfæren.

6. Teatro Falla: Hvis du er interessert i scenekunst, sjekk ut Teatro Falla. Dette historiske teatret arrangerer en rekke forestillinger, inkludert konserter, balletter og flamencoforestillinger. Sørg for å sjekke timeplanen deres for kommende arrangementer under oppholdet ditt.

7. Mercado Central: For en autentisk lokal opplevelse, besøk Mercado Central. Denne travle markedet tilbyr et bredt utvalg av fersk sjømat, frukt, grønnsaker og andre lokale produkter. Det er et flott sted å ta en rask matbit eller utforske smakene av Cadiz.

8. Museo de Cadiz: Ligger i nærheten av hotellet, er Museo de Cadiz et museum som viser den rike historien og kulturen i byen. Det huser en imponerende samling av arkeologiske gjenstander, fine kunstverk og historiske utstillinger. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Apartamento NATURAL de Cadiz'. Med sin rike historie, vakre strender og livlige kultur, har Cadiz noe for alle å nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento NATURAL de Cadiz i Cadiz, Spania?
1. Hvor ligger Apartamento NATURAL de Cadiz i Cadiz, Spania?1

Apartamento NATURAL de Cadiz ligger i Cadiz, Spania.

2. Hvor mange soverom har Apartamento NATURAL de Cadiz?
2. Hvor mange soverom har Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Apartamento NATURAL de Cadiz har X soverom.

3. Kan du gi en kort beskrivelse av Apartamento NATURAL de Cadiz?
3. Kan du gi en kort beskrivelse av Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Apartamento NATURAL de Cadiz er en leilighet med naturtema i Cadiz, Spania. Den tilbyr moderne fasiliteter og et komfortabelt opphold.

4. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelig på Apartamento NATURAL de Cadiz?
4. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelig på Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Leiligheten har fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, stue, bad og balkong. Bekvemmeligheter inkluderer WiFi, TV, oppvarming og air condition.

5. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento NATURAL de Cadiz?
5. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Ja, det er parkering tilgjengelig ved leiligheten.

6. Hvor langt er det fra Apartamento NATURAL de Cadiz til sentrum?
6. Hvor langt er det fra Apartamento NATURAL de Cadiz til sentrum?1

Avstanden mellom Apartamento NATURAL de Cadiz og sentrum er X kilometer/mil.

7. Er kjæledyr tillatt på Apartamento NATURAL de Cadiz?
7. Er kjæledyr tillatt på Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Kjæledyrpolitikken for Apartamento NATURAL de Cadiz kan variere. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for mer informasjon.

8. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento NATURAL de Cadiz?
8. Er det et minimum oppholdskrav på Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Minimum oppholdskravet på Apartamento NATURAL de Cadiz kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet. Det anbefales å sjekke med eiendommen for spesifikke detaljer.

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Apartamento NATURAL de Cadiz?
9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Noen nærliggende attraksjoner til Apartamento NATURAL de Cadiz kan inkludere strender, historiske steder, museer og lokale restauranter.

10. Hvordan kan jeg reservere på Apartamento NATURAL de Cadiz?
10. Hvordan kan jeg reservere på Apartamento NATURAL de Cadiz?1

Reservasjoner kan gjøres direkte gjennom eiendommens nettside eller ved å kontakte dem via telefon eller e-post.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Apartamento NATURAL de Cadiz
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.