Spania, Cadiz

Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz

Cl/ Brasil, 12 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1072 NOK Se tilbud
Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Cl/ Brasil, 12 Cadiz, Spania

Hotellet 'Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz' ligger i nærheten av Playa de la Victoria, en av de mest populære strendene i Cadiz. Cadiz er en historisk by med mange attraksjoner som Cadiz-katedralen, Castillo de San Sebastian, Torre Tavira og Plaza de Espana. Det er også mange restauranter, barer, butikker og supermarkeder i nærheten av hotellet.

map
Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz
Leilighet

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Her er noen opplysninger om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Hotellet ligger i en førsteklasses beliggenhet i nærheten av stranden, og gir praktisk tilgang til Playa Victoria. - Det tilbyr komfortable og godt utstyrte leiligheter til gjestene. - Hotellet har ulike fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, aircondition, en døgnåpen resepsjon og concierge-tjenester. - Det finnes en heis for enkel tilgang til leilighetene. - Privat parkering er tilgjengelig for gjester som ønsker å ta med kjøretøyene sine. Rommene: - Hotellet tilbyr romslige og moderne leiligheter som passer for både enkeltpersoner og grupper. - Leilighetene har stue, soverom, et fullt utstyrt kjøkken og eget bad. - Hver leilighet er smakfullt innredet og utstyrt med komfortable senger, sofaer og spiseområder. - Fasiliteter på rommene inkluderer flatskjerm-TV, kjøleskap, mikrobølgeovn, komfyr, vannkoker og kjøkkenutstyr. - Noen leiligheter kan også ha en balkong eller terrasse med utsikt over byen eller stranden. - Rommene er generelt godt vedlikeholdt og tilbyr et hyggelig opphold for gjestene. Måltider: - Hotellet har ikke en restaurant på stedet, men det er mange spisesteder i nærheten. - Gjestene kan utforske ulike restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet, som tilbyr et utvalg av kjøkkener og matopplevelser. - Leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken, slik at gjestene kan lage egne måltider hvis de foretrekker å spise på rommet. - Dagligvarebutikker og supermarkeder ligger også beleilig til innen gangavstand fra hotellet, slik at gjestene kan kjøpe ingredienser og forsyninger. Alt i alt tilbyr Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz komfortabel overnatting med velutstyrte leiligheter i en førsteklasses beliggenhet nær stranden. Gjestene kan nyte å utforske det omkringliggende området for spisemuligheter eller bruke kjøkkenfasilitetene i leilighetene til å tilberede egne måltider.

Underholdning

1. Playa Victoria: Hotellet ligger i nærheten av Playa Victoria-stranden, og tilbyr enkel tilgang til soling, bading og vannsport.

2. Gamlebyen i Cadiz: Ta en kort spasertur fra hotellet for å utforske den sjarmerende og historiske gamlebyen i Cadiz. Besøk landemerker som Cadiz-katedralen, Torre Tavira og det romerske teateret.

3. San Sebastián-slottet: Ligger på en liten øy utenfor kysten av Cadiz, er San Sebastián-slottet en pittoresk befestning som dateres tilbake til 1700-tallet. Ta en båttur eller gå over causeway for å utforske dette kulturelle landemerket.

4. Museo de Cádiz: Dette museet viser en mangfoldig samling av arkeologiske gjenstander, kunstverk og lokalhistorie. Det er et flott sted å lære om Cadiz' rike arv.

5. Mercado Central de Abastos: Besøk dette livlige matmarkedet for å utforske et mangfold av ferske lokale produkter, sjømat, kjøtt og andre delikatesser. Prøv tradisjonelle tapas eller kjøp ingredienser til et hjemmelaget måltid.

6. Flamenco-show: Opplev lidenskapen og intensiteten i flamenco-musikk og dans ved å delta på en liveopptreden. Det finnes flere steder i Cadiz som tilbyr flamencoshow for besøkende å nyte.

7. Plaza de San Juan de Dios: Dette livlige torget er omgitt av lokale barer og restauranter, og tilbyr en livlig atmosfære å nyte drinker og lokal mat. Det er et flott sted å se på folk og nyte den lokale atmosfæren.

8. Båtturer: Ta en båttur rundt kysten av Cadiz for å beundre de fantastiske utsiktene og oppdage marint liv. Mange turoperatører tilbyr guidede turer og turer til nærliggende øyer.

9. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av sentrum, der du finner et utvalg av butikker, inkludert lokale butikker, designerbutikker og internasjonale merker.

10. Tapasbarer: Opplev den spanske tradisjonen med tapas ved å utforske de mange tapasbarene i nærheten av hotellet. Prøv en rekke småretter, som fritert fisk, jamón ibérico eller spansk omelett, mens du nyter en drink.

Topp spørsmål

1. Hvor er Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz plassert?
1. Hvor er Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz plassert?1

Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz ligger i Cadiz, Spania

2. Hvor langt er det til stranden?
2. Hvor langt er det til stranden?1

Det ligger rett ved Playa Victoria, en av de viktigste strendene i Cadiz

3. Hvor mange soverom har leiligheten?
3. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har 2 soverom

4. Er det parkering tilgjengelig?
4. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjestene

5. Er leiligheten dyrevennlig?
5. Er leiligheten dyrevennlig?1

Nei, dyr er ikke tillatt i leiligheten

6. Er det en balkong?
6. Er det en balkong?1

Ja, leiligheten har en balkong med utsikt over stranden

7. Får man håndklær og sengetøy?
7. Får man håndklær og sengetøy?1

Ja, håndklær og sengetøy blir gitt til gjestene

8. Er det Wi-Fi tilgjengelig?
8. Er det Wi-Fi tilgjengelig?1

Ja, leiligheten tilbyr gratis Wi-Fi til gjestene

9. Er det aircondition?
9. Er det aircondition?1

Ja, leiligheten har aircondition for gjestene å bruke

10. Er det en matbutikk i nærheten?
10. Er det en matbutikk i nærheten?1

Ja, det er matbutikker og butikker innen gangavstand fra leiligheten.

Anmeldelse av Apartamento Playa Victoria - Cadiz Cadiz
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.